Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

No kur.wa, bez kitu. Ja mam wirtualną kartę, na której mam obecnie 25 zł i z czystej ciekawości nic nie będę z nią robił. Ale gdyby np. dzisiaj ktoś mi podpier.dolił pieniądze z 'normalnej' karty przez to, że debile z Sony nie chcieli 2 czy 3 dni temu narobić sobie smrodu(a przez to nie zablokowałem karty odpowiednio wcześniej), to pozew już byłby w drodze. No i umówmy się - to że PSN ruszy dzisiaj czy jutro to bajki dla dzieci.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

No kur.wa, bez kitu. Ja mam wirtualną kartę, na której mam obecnie 25 zł i z czystej ciekawości nic nie będę z nią robił. Ale gdyby np. dzisiaj ktoś mi podpier.dolił pieniądze z 'normalnej' karty przez to, że debile z Sony nie chcieli 2 czy 3 dni temu narobić sobie smrodu(a przez to nie zablokowałem karty odpowiednio wcześniej), to pozew już byłby w drodze. No i umówmy się - to że PSN ruszy dzisiaj czy jutro to bajki dla dzieci.

I to jest właśnie najbardziej ch,ujowa sprawa z tej całej afery. Bo gdyby poinformowali o tym prędzej/od razu to może teraz nie byłoby takiej paniki i chaosu.

Ale haseł, że Sony ma teraz za swoje, że mogli pozwolić hakerom "rozpruwać Ps3" za ch,uja nie rozumiem.

I właśnie śmieszne jest to, że Sony obrywa się za wszystko (za niepodanie informacji ok jak najbardziej to logiczne), kompletnie za wszystko. Włącznie z piractwem, nie ogarniam tego.

Btw jestem ciekaw jak będzie wyglądała w tym roku konferencja Sony na E3 (będą liczby i statystyki z psn :rolleyes:) . W ogóle pewnie dostaną po (pipi)e niewyobrażalnie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Pewnie, że będą statystyki odnośnie PSN i pojawi się nowy panel Sony pod nazwą "Korporacja przyjazna rodzinom: odcinamy net na święta" ;)

A tak na poważnie to jak myślicie ile im zajmie postawienie PSN na nogi ? Optymistycznie - za tydzień / realistycznie za dwa tygodnie ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

2011 nie jest rokiem PSN :)

he he ;]

Noo jakby zapowiedzieli parę topowych, nowych exów (GoW4) to jak dla mnie sprawy by nie było z PSN ;p

Opublikowano
Ja jestem ciekaw, jak to jest w warunkach sprzedazy. Czy np. Kupujac PS3 gra online to usluga dodatkowa, czy moglbym teraz pojsc do sklepu i zarzadac zwrotu kasy, bo nie dziala mi podstawowa funkcja dla ktorej kupilem ta konsole.

W regulaminie jest napisane, że nie odpowiadają za ewentualne wyłączenie PSN.

Bo gdyby poinformowali o tym prędzej/od razu to może teraz nie byłoby takiej paniki i chaosu.

Wierzysz w to? :teehee: Byłby taki sam shitstorm jak teraz.

Opublikowano

moze sie jakoś odbiją.

niesmak pozostanie na 100% i jeszcze długo po internecie będą biegać informacje typu: "nie kupuj ps3 bo cie okradną" lub cos w ten deseń.

mnie ciekawi co zrobi sony po uruchomieniu PSN, jakie oswiadczenie wydadzą i jak bardzo będą zapewniac, ze wszystko jest ok. na bonusy nie licze.

Opublikowano

olac psn. Bedzie nowe ps3 ;D. Cech 3001x

ciekawe co teraz wytna ;)

Opublikowano

pewnie wywalą Blu-ray i wsadzą DVD :x

Opublikowano

Jedno jest pewne. Jak uruchomią PSN to i tak padnie jak się z kilkanaście mln użytkowników naraz podłączy ;)

Opublikowano

w ramach zabezpieczeń antypirackich wytną kartę sieciową

Opublikowano

Ale haseł, że Sony ma teraz za swoje, że mogli pozwolić hakerom "rozpruwać Ps3" za ch,uja nie rozumiem.

I właśnie śmieszne jest to, że Sony obrywa się za wszystko (za niepodanie informacji ok jak najbardziej to logiczne), kompletnie za wszystko. Włącznie z piractwem, nie ogarniam tego.

Btw jestem ciekaw jak będzie wyglądała w tym roku konferencja Sony na E3 (będą liczby i statystyki z psn :rolleyes:) . W ogóle pewnie dostaną po (pipi)e niewyobrażalnie.

Za sposob walki. Juz bylo parenascie stron wczesniej o polityce Sony wzgledem wlascieci danej konsoli i tego, co moga z nia robic. Podawane bylo takze wiele przykladow, jak z piractwem walczy apple, ms i inne potezne korporacje. I powiedz mi, co im dala ta walka, z jednym czlowiekiem, ktory grzebal w systemie konsoli ktora zakupil? Maja teraz 5* wiecej klopotow, za to, ze dla przykladu koniecznie musieli ukarac 1 czlowieka.

Pomijajac juz fakt, ze zaraz sie okaze ze trzymali dane w plikach txt. :teehee:

Prawda jest taka, ze na upartego mozna zaatakowac kazda koorporacje i wszedzie pewnie by sie cos znalazlo, tyle, ze te myslace moze dlatego nie wszczynaja bezsensownej wojny, ktora i tak nigdzie ich nie doprowadzi, a skupiaja sie na podnoszeniu jakosci i bezpieczenstwa swoich uslug. Sony widac koniecznie chcialo na odwrot.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Granda z tym PSN, ale pewnie Sony da jakis abonament PS+ czy cos kazdemu na miesiac i beda wszyscy zadowoleni ;]

Opublikowano

Jezu, tylko się nie zes.rajcie, że jakaś tam strona o PS3 napisała, że XBL padło na dłużej. Po pierwsze nie skłamali, a po drugie jaki target, takie teksty.

dziecko drogie, PSN leży od kilku dni a wykopywanie newsa z 2007 który dotyczył części osób to jest dopiero debilizm, PSN padło ale ważne...że XBL parę lat temu też. Skoro ps3site nie skłamało to muszą wiedzieć kiedy PSN wróci do życia.

dobre jest to jak niektórzy awarię PSN zamieniają w + bo w końcu robią Trophy albo że rodzina, święta i pogoda, jeśli niektórzy potrzebują wyłączenia PSNu by wyjść na dwór to grubo. No ale co się dziwić jest darmowy to nikt nie mógł się oderwać. :sweat:

http://www.youtube.com/watch?v=UR2eyb-rgxg&feature=player_embedded

Opublikowano

Jezu, tylko się nie zes.rajcie, że jakaś tam strona o PS3 napisała, że XBL padło na dłużej. Po pierwsze nie skłamali, a po drugie jaki target, takie teksty.

dziecko drogie, PSN leży od kilku dni a wykopywanie newsa z 2007 który dotyczył części osób to jest dopiero debilizm, PSN padło ale ważne...że XBL parę lat temu też. Skoro ps3site nie skłamało to muszą wiedzieć kiedy PSN wróci do życia.

dobre jest to jak niektórzy awarię PSN zamieniają w + bo w końcu robią Trophy albo że rodzina, święta i pogoda, jeśli niektórzy potrzebują wyłączenia PSNu by wyjść na dwór to grubo. No ale co się dziwić jest darmowy to nikt nie mógł się oderwać. :sweat:

Super, napisałeś do mnie 'dziecko', czuję się niesamowicie zdyskredytowany. Weź mi pokaż, gdzie ja napisałem, że to nie jest debilizm. Jest, ale co z tego. Jak ktoś nie ma nic lepszego do roboty poza ekscytowaniem się newsami z ps3site.pl, to pozdrawiam serdecznie. Co do reszty postu - nie komentuję, bo tradycyjnie robisz sobie z gęby szmatę. Żaden poważny serwis ani poważny user nawet nie zasugeruje, że awaria PSN połączona z kradzieżą poufnych danych to coś fajnego. Radzę wracać do zarabiania na XBL, bo pieniążki uciekną.

Opublikowano

Super, napisałeś do mnie 'dziecko', czuję się niesamowicie zdyskredytowany. Weź mi pokaż, gdzie ja napisałem, że to nie jest debilizm. Jest, ale co z tego. Jak ktoś nie ma nic lepszego do roboty poza ekscytowaniem się newsami z ps3site.pl, to pozdrawiam serdecznie. Co do reszty postu - nie komentuję, bo tradycyjnie robisz sobie z gęby szmatę. Żaden poważny serwis ani poważny user nawet nie zasugeruje, że awaria PSN połączona z kradzieżą poufnych danych to coś fajnego. Radzę wracać do zarabiania na XBL, bo pieniążki uciekną.

ps3site mnie nie obchodzi donsterydo dał info to sprawdziłem ocb.

a ja ci radzę wracać do granie online na PSN i zarabiania 1500zł rocznie na P+ bo już tydzień w plecy jesteś.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

a ja ci radzę wracać do granie online na PSN i zarabiania 1500zł rocznie na P+ bo już tydzień w plecy jesteś.

Nigdy nie twierdziłem, że a) można obecnie grać online na PSN. b) można zarabiać na płaceniu wielkiej korporacji. To ty robiłeś z siebie durnia, a nie ja. Także dwa posty i po raz drugi, tak zgadliście - Daddy zrobił sobie z gęby szmatę. Gratuluję. Dodałbym to do twojej listy kompromitacji w tym temacie, ale 'zarabianie na XBL' jeszcze nie przestało mnie bawić i jednak ciężko to przebić. Wrzuć jeszcze jakiś śmieszny filmik o awarii PSN, bo dawno nie dawałeś. I napisz coś o Grigorim.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Khadgar: Chodziło mi o to, że teraz ze środowiska PS3 wyszła kolejna bajka o X360 wyssana z palca, która do końca generacji pozostanie prawdą objawioną na wszystkich forach i portalach.

Opublikowano

Nie no ja czaję, tylko to działa w obie strony i jak tłumaczyłem - serwisy 'dedykowane' danej platformie będą takie rzeczy publikować, bo - zaskoczonko - stronę ps3site.pl czytają w dużej części... fanboje PS3.

Opublikowano

Nigdy nie twierdziłem, że a) można obecnie grać online na PSN. b) można zarabiać na płaceniu wielkiej korporacji. To ty robiłeś z siebie durnia, a nie ja. Także dwa posty i po raz drugi, tak zgadliście - Daddy zrobił sobie z gęby szmatę. Gratuluję. Dodałbym to do twojej listy kompromitacji w tym temacie, ale 'zarabianie na XBL' jeszcze nie przestało mnie bawić i jednak ciężko to przebić. Wrzuć jeszcze jakiś śmieszny filmik o awarii PSN, bo dawno nie dawałeś. I napisz coś o Grigorim.

dziecko drogie twoja mózgownica znowu nie ogarnia, zarabianie na XBL było odpowiedzią na post gg i jego 1500zł rocznie które zarobi na P+ ale napisz to jeszcze kilkanaście razy i jak zwykle dalej się kompromituj :sweat:

Lepiej skorzystaj z ładnej pogody i tego że PSN nie działa, masz okazję w końcu wyjść na dwór.

Opublikowano

przesadzacie.

nic nie przebije hasła: "na ps3 nie ma w co grac"

Opublikowano

Czyzby Ms tez sie bal ataku.

Odpalilem dzisiaj konsole i mam info, ze niektore funkcje sa niedostepne i ze nadal moge rozmawiac, ogladac profile i grac online, ale ze cos wlasnie robia...

Opublikowano

W MW2 jakieś bolki rozsyłają wiadomości, że są adminami XBL i chcą wyłudzać dane osobowe :P

Opublikowano

dziecko drogie twoja mózgownica znowu nie ogarnia, zarabianie na XBL było odpowiedzią na post gg i jego 1500zł rocznie które zarobi na P+

http://www.psxextreme.info/topic/92179-console-wars-20/page__st__3200__p__2336223#entry2336223

o rly?

Napisałbym, co właśnie zrobiłeś po raz trzeci w ciągu ostatnich kilkunastu minut, ale przez grzeczność nie zrobię tego.

ale napisz to jeszcze kilkanaście razy i jak zwykle dalej się kompromituj :sweat:

Lepiej skorzystaj z ładnej pogody i tego że PSN nie działa, masz okazję w końcu wyjść na dwór.

n/c

Ontop: Zajrzałem sobie na stronkę PS i... nic się na niej nie zmieniło. Raczyli napisać oficjalnego newsa i.. już. Poza tym, ze stronki wesoło wygląda nowy Mortal i... promocje na PSN xDDD. Poza tym, za info bodaj z ww. ps3site.pl polska infolinia to straszne nieogary, które wprowadzają w błąd użytkownika. Jakim trzeba być zje.bem, żeby nie wiem, nie wprowadzić jakiejś awaryjnej infolinii, czy np. nie wprowadzić uboższej wersji strony? Czym mam zapłacić za tego reklamowanego na głównej Mortala - skradzioną kartą? I jak mam pograć w tego Dungeon Huntera na PSN? Jezus, brak słów.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Tyle się porobiło, że musiałem napisać.

Trochę się strachu najadłem, ale karta jest zablokowana. Jak na ironię to jedynie przy rejestracji na PSN (oprócz sklepów) podałem prawdziwe info. Nie obwiniałbym tak Sony. Wszystko da się złamać, jednak powinni już o tym poinformować bądź nawet powiedzieć, że istnieje możliwość włamu już tydzień temu.

Dostał ktoś z Was maila od SCE? Czytałem, że niektórzy tak dlatego trochę niepokoję się o swoje konto. ;/

edit: jeszcze brakuje żeby mi Steama zaatakowali...

Edytowane przez MajorZero64

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.