Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sensu z Toba rozmawiac, skoro nie odbierasz prostych przekazow. Napisalem, o kasie, ktora klienci wydali na marke PS. Skoro nie czaisz, mam to w du.pie, bo wiecej tlumaczyc najprostrzych rzeczy nie mam zamiaru. Nie bralem pod uwage to co zainwestowalo Sony w PlayStation tylko to co klienci im zaplacili, co zaznaczylem.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie ma sensu z Toba rozmawiac, skoro nie odbierasz prostych przekazow. Napisalem, o kasie, ktora klienci wydali na marke PS. Skoro nie czaisz, mam to w du.pie, bo wiecej tlumaczyc najprostrzych rzeczy nie mam zamiaru. Nie bralem pod uwage to co zainwestowalo Sony w PlayStation tylko to co klienci im zaplacili, co zaznaczylem.

no i tak jest z toba, sam nie wiesz o czym pierdolisz, wcinasz się do dyskusji na temat której nie masz pojęcia i na koniec uciekasz z płaczem, mistrz.

liczby podałem wyżej, można strzelać że dochody z marki PS to coś pomiędzy 5-10mld $

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

dobre dissy

Opublikowano

We Faktach mówili o Sony

80 mln ludzi gra na Playstation. Podobno to fajna zabawa.

:lol:

Ogólnie cały reportaż - xD

No leciało, ale za cholerę nic nie słyszałem bo rodzina wpadła :P

Opublikowano

Czemu Wy ludzie wdajecie się ciągle w polemikę z bigiem..? Po co go karmić? Nie było go jakiś czas i panowała tu mniej więcej trzymająca się kupy rozmowa. Wrócił i znowu to samo. Praktycznie każdy twierdzi (czasami uświadamia - jak widać nieskutecznie), że zaniża poziom... wszystkiego, gdzie się tylko pojawi a on i tak zachowuje się jak jakiś pustak i nic do niego nie dociera. Przecież rozmowa z tym osobnikiem nie ma najmniejszego sensu... :/

Zaraz pewnie napisze znowu ten swój durny tekst o kompromitacji albo inną bzdurę... :turned:

Co by nie napisał i tak mu nie odpiszę, bo jak już powiedziałem - nie ma to najmniejszego sensu..

Opublikowano

Daddy jest ok :thumbsup:

Opublikowano

Nie.

Opublikowano
  • Autor

no i tak jest z toba, sam nie wiesz o czym pierdolisz, wcinasz się do dyskusji na temat której nie masz pojęcia i na koniec uciekasz z płaczem, mistrz.

liczby podałem wyżej, można strzelać że dochody z marki PS to coś pomiędzy 5-10mld $

Non stop posługujesz sie tym samym schematem. Nie mówie tylko w stosunku do mnie, ale do całej reszty. Od Grigoriego począwszy, na Khadgarze skończywszy, który swoją drogą świetnie ostatnio Cię dojechał. Masz ten sam sposób prowadzenia dyskusji, który zawsze zaczyna się, trawa i kończy tak samo.

To co ja napisałem, to, że marka zarobiła więcej niż 24 miliardy. Mówiłem o przychodzie, nie czystym zysku, ani przez chwilę. Gdybyś ogarniał to co czytasz, to byś zrozumiał.

Opublikowano

Daddy jest ok :thumbsup:

Jako Troll King- tak.

W każdej innej kwestii - nie.

Opublikowano

Panowie. Beta Ghost Recon Future Soldier już była ?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Kur.wa, kto posty usuwa? Widzę tu niezłą stronniczość moderatorów, ale to typowe.

Opublikowano

Kur.wa, kto posty usuwa? Widzę tu niezłą stronniczość moderatorów, ale to typowe.

Nie marudź daj plusa :teehee:

Opublikowano

http://webhosting.pl...z.Kto.da.wiecej

Ktos chetny na baze danych kart kredytowych skradziona z serwerow Sony?

down: poki co wszystkie te newsy tak sie zaczynaja, by pozniej okazywalo sie ze w rzeczywistosci jest tak zle jak byla mowa w nich

4Xmke.jpg

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

To bullshit jest.

Ktoś czytał, ktoś słyszał, ale nie powie gdzie dokładnie :P

Tak na marginesie to przesłuchałem urywek z materiału TVN i gościu (nie wiem kto to) trafnie coś zauważył - Sony mówi, że dane kart kredytowych nie wyciekły, ale jednocześnie ostrzega przed phishingiem i wyławianiem przez osoby trzecie dodatkowych informacji. Dmuchają na zimne albo trzeba czytać między wierszami.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Nie zdziwilbym sie, jak by sie okazalo, ze z tymi kartami to prawda... :confused:

Nie chce mi sie wierzyc, ze w najblizszym czasie Sony w ogole wlaczy PSN.

Edit: podobno teraz Sony samo rozsyla maile o zabezpieczeniu swojej karty. To prawda? Jezeli tak to ta firma jest tak z(pipi)ana, ze az szkoda mi slow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tzn informacje o tym by klienci zabezpieczyli swoje karty, nawet dmuchajac na zimne? Co w tym zlego, ze uprzedzaja swoich klientow? Sony zachowuje sie uczciwie i klarownie wzgledem swoich kilentow. Nie mozna jednoznacznie stwierdzic, czy zabezpieczenia byly prawidlowe czy tez nie. Nie ma perfekcyjnych rozwiazan, a z zapleczem Sony i jego mozliwosciami technicznymi nie ma raczej mowy o fuszerce, czy powaznej bagatelizacji problemu. Cala sprawa obecnie to wieszanie psow na marce Playstation, nikt nie bierze pod uwage ze dzialania Anonymusa, czy kogokolwiek kto dokonal wlamania to lamanie prawa w postaci kradziezy poufnych danych i rozkrecaniu zabezpieczen. Napietnowane powinny byc te ataki i farmazony, z cyklu "z nami trzeba sie liczyc" (domyslnie z Anonymusem). Z terrorystami sie nie pertraktuje.

Opublikowano

wow ale zadyma, jak zwykle emot w natarciu który doprowadził do tego stanu :ermm:

Czemu Wy ludzie wdajecie się ciągle w polemikę z bigiem..? Po co go karmić? Nie było go jakiś czas i panowała tu mniej więcej trzymająca się kupy rozmowa. Wrócił i znowu to samo. Praktycznie każdy twierdzi (czasami uświadamia - jak widać nieskutecznie), że zaniża poziom... wszystkiego, gdzie się tylko pojawi a on i tak zachowuje się jak jakiś pustak i nic do niego nie dociera. Przecież rozmowa z tym osobnikiem nie ma najmniejszego sensu... :/

Zaraz pewnie napisze znowu ten swój durny tekst o kompromitacji albo inną bzdurę... :turned:

Co by nie napisał i tak mu nie odpiszę, bo jak już powiedziałem - nie ma to najmniejszego sensu..

:teehee:

Rosło to w tobie przez tygodnie i znowu pękłeś wyskakując z ,,bigiem'' nie ma to jak kolejne wbicie się do dyskusji na temat której ani słowa by tylko wypłakać się w rękaw koledze i pojechać inną osobę, typowe dla Twojego poziomu.

Dobrze że nie odpiszesz , bo też bym odpisał na kolejne brednie ale i tak to przeczytasz, mnie to śmieszy i dobrze się bawię czytając takie rodzyny, Ty jesteś chory psychicznie, oszalałeś na moim punkcie i znowu zagotuje Ci się łepetyna :sweat:

no i te wszystkie twoje wypociny, czar mary i nawracanie zbłąkanych owieczek na właściwą drogę są tym samym co nawracania ludzi przez tego mistrza:

http://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk

obejrzyjcie całe, jest nawet mowa o grach (diablo, quake, itd.)

--------------------

no i tak jest z toba, sam nie wiesz o czym (pipi), wcinasz się do dyskusji na temat której nie masz pojęcia i na koniec uciekasz z płaczem, mistrz.

Non stop posługujesz sie tym samym schematem. Nie mówie tylko w stosunku do mnie, ale do całej reszty. Od Grigoriego począwszy, na Khadgarze skończywszy, który swoją drogą świetnie ostatnio Cię dojechał. Masz ten sam sposób prowadzenia dyskusji, który zawsze zaczyna się, trawa i kończy tak samo.

To co ja napisałem, to, że marka zarobiła więcej niż 24 miliardy. Mówiłem o przychodzie, nie czystym zysku, ani przez chwilę. Gdybyś ogarniał to co czytasz, to byś zrozumiał.

w stosunku do tych samych trolli co zawsze kiedyś gg, feisar, teraz ty i inne emoty

zaczyna/trwa/kończy - Ty zbłaźniłeś się w pierwszym poście i dalej to robisz w kolejnych ciągnąc ze sobą serie porażek i nie możesz tego zakończyć (z pomocą na Pegazie musiał przylecieć Songo zmieniając temat).

a nieźle sam się dojeżdżasz, bez niczyjej pomocy, nic nie pisałeś o zysku, tylko o przychodach ?

Naprawde sadzisz, ze Sony z jednej konsoli nie zbiera srednio 100 dolarow zysku? Z kopii dotychczas sprzedanych wszystkich konsol sygnowanych logiem PS razem wzietych? Gratuluje.

Wystarczy, że z jednej konsoli PSX i PS2, Sony miało 100 dolarów to już masz ok 24 miliardy.

brawo mistrzu, podałem konkrety a ty dalej wyliczasz sobie w domu na kalkulatorze że tak być powinno i koniec. Lepiej nie odpisuj bo będzie kolejna wtopa, odejdź w pokoju.

-------

W filmiku dona mocny jest pierwszy komentarza, co za argumenty :P

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie Psyko, fakt, ze sami dopiero zaczeli rosylac maile do swoich klientow, po tym newsie, ze baza jest juz na sprzedaz. Jezeli to prawda, a przeciez jeszcze niedawno twierdzili, ze numery kart byly zaszyfrowane i nie wyplynely, to dla mnie to kolejna informacja, ktora calkowicie dyskredytuje ta firme w oczach wszystkich.

Ich opieszalosc, dezinformacja jest tak duza, ze nawet zwyklego klienta moze trafic szlag!

Co do wypocin Emeta, to jemu nalezy sie jak Lonsowi funkcja ignore. Kolejny ostatni sprawiedliwy, ktory uwaza, ze tylko jego slowa sa obiektywne. Zupelnie jak Lons...

Edytowane przez easye

Opublikowano

:lol:

Ten mail od Sony, ktory jest prosto z translatora to niezly fail :down:

Opublikowano

Sony nie wysyła żadnych maili oprócz tego z info. easye poczytaj oświadczenie Sony, nie boli. Dezinformacja to się bierze z takich postów jak Twój. Sianie zamieszania i armagiedon.

Na serio wierzycie w te historie z neogafa i n4g? Jakoś na rzetelnych serwisach nie czytałem o znikających pieniądzach i morderstwach. :turned:

Dobrze, że nakłaniają do blokowania kart i monitorowania. Lepiej dmuchać niż obudzić się bez kasy na koncie.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Z tym ze baza jest na sprzedaz? Ktokolwiek by chcial to sprzedac, musialby byc idiota - jawne oddanie sie wladzom.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.