Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Mimo całego zamieszania w związku z prawie dwutygodniowym brakiem dostępu PSN, Sony należą się brawa za takie rekompensaty bo przynajmniej widać, że zdają sobie sprawę z niezadowolenia klientów i chcą odzyskać zaufanie. Owszem pewnych rzeczy raczej nie da się zrekompensować. Firma najbardziej straciła w oczach graczy przez początkowy brak informacji dotyczących wycieku danych z kart kredytowych. Jednak sami przyznali, że nie byli jeszcze w stanie ocenić powagi sytuacji. Człowiek uczy się na błędach i pozostaje mieć nadzieję, że już więcej nie powtórzy się taka sytuacja.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

SONY juz dostało moje rozgrzeszenie. Ejmen.

Opublikowano

W nosie mam taką rekompensatę, za taki wałek powinni każdemu posiadaczowi PS3 za darmo przysłać minimum jedną ze swoich gier. Wtedy MOŻE jakoś udałoby im się zmazać niesmak ostatnich dwóch tygodni.

Opublikowano

Bez przesady i może jeszcze mieli zrobić loda?

Tak niektórzy narzekali jakie to PSN jest beznadziejne, a kiedy przydarzyła się nieoczekiwana "awaria", to płaczą, bo nie mogą grać online. BEKA!

Opublikowano

Dobrze, że mnie to nie dotyczy.

Oczywiście trochę żartuję, chodzi mi głównie o to, że w tym momencie chyba żadna rekompensata nie będzie na tyle dobra, żeby pokryć wałek takiego kalibru (i nie mam tutaj na myśli tylko przerwy z PSN). No, chyba że rzeczywiście ten lodzik...

Opublikowano

30 dni PS+ za darmo jako rekompensata to żart, Sony nie odda mi kasy którą wydałem na nową kartę.

W całej tej sytuacji najbardziej bulwersuje mnie sześciodniowe opóźnienie z informacją o wycieku numerów kart, albo zwlekali kilka dni z informacją o kradzieży bazy danych (choć nie znam powodu dla którego mieliby to robić), albo maja taki bałagan, że przez prawie tydzień nie mogli dojść do tego co zostało im skradzione.

Opublikowano

30 dni PS+ za darmo jako rekompensata to żart, Sony nie odda mi kasy którą wydałem na nową kartę.

Kolega, który nie musiał wymieniać karty "znowu kocha SONY". Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :thumbsup:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

liczyliśmy na trochę krwi, byłoby jeszcze smutniej

Opublikowano

Szopka, bo wiedzą że stracili miliony, jeżeli nie miliardy. Choć ciężko określić ile pieniędzy jest warty zawód milionów klientów.

Opublikowano
  • Autor

Zaje.biste :D

Modern Warfare 4 i misja z wczorajsza akcja - pobite wszelakie rekordy sprzedazy :D

Opublikowano

No to już wiemy jak go znaleźli :P

Opublikowano

Jak to stwierdziła dzisiaj moja koleżanka, przez to że padło PSN, Amerykanie wzięli się do roboty i złapali Bin Ladena :potter:

Opublikowano

Akcje Sony wzrosły o 2% - efekt konferencji

wcześniej spadły o 8-10%

Opublikowano
  • Autor

Co nie zmienia faktu, że ten wzrost jest sporym sukcesem. To jasne, że wynikiem takiej ogromnej wtopy dla Sony był spadek akcji, ale skoro już podskoczyły o te 2 procent, to mają powody do radości.

Swoją drogą, masz gdzieś info, że spadły o 8-10%?

Opublikowano

Jaki news, przez chwilę poczułem się jakby znowu był pierwszy kwietnia :P

UWAGA

Microsoft Games Studios tworzy nowe studio developerskie :teehee:

http://www.mgsvancouver.com/

Zwą się Zipline Studios i pierwszy projekt to AAA szuter na Kinect:

http://www.dualpixels.com/profiles/blogs/microsoft-working-on-kinect

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Z drugiego newsa wynika, że studio działa od roku, ale dopiero teraz je "przedstawili".

Jak AAA to budżet musi być co najmniej 20 mln $ z tego co się mniej więcej w branży orientuję.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

nie wyobrażam sobie niczego innego niz tylko wypasiony rail shooter... może zbyt krótko bawiłem sie kinectem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.