Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe ile teraz Zarząd Sony będzie kłaniał się przed kamerami?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie wiedziałem, że Sony zajmuje się graniem po sieci na PC.

gry na fb + dc universe online

...oraz Everquest.

Opublikowano

Ciekawe ile teraz Zarząd Sony będzie kłaniał się przed kamerami?

Nie "ile" tylko "jak nisko" zarząd Słonych będzie się kalał ;) Zakładam, że będą musieli odejść od stołu aby było to wykonalne.

Opublikowano

Dobrze tylko, że dane kart były z 2007 więc już pewnie wszystkie nieaktywne. A z tymi zwolnieniami to faktycznie chyba nie jest przypadek.

Tak na marginesie to by była dobra wiadomość, jeśli by się okazało, że to ktoś z byłych pracowników - bo oznaczałoby to, że bardziej go interesowało uderzenie w reputację Sony i kurs akcji na giełdzie niż machloje z danymi użytkowników PSN.

PS. jak o tym dowiedzieli się prawie po dwóch tygodniach to ciekawe co głoszą za miesiąc ;)

Szczerze watpie. Moim zdaniem kolejne info zeby odwrocic uwage od tego, jak byli zabezpieczeni. Gdyby cala akcje zrobili pracownicy jaki mieliby cel we wlamywaniu sie do prywatnych skrzynek ludzi?

Opublikowano

Szczerze watpie. Moim zdaniem kolejne info zeby odwrocic uwage od tego, jak byli zabezpieczeni. Gdyby cala akcje zrobili pracownicy jaki mieliby cel we wlamywaniu sie do prywatnych skrzynek ludzi?

zwolnienie -> zemsta -> sprzedaz danych -> profit ;)

Opublikowano

Tak stary, bo ludzie na stanowiskach mysla takimi kategoriami...

Opublikowano

a mnie to wszystko wali ;)

karty nie mam, przez neta nie kupuje bo nikomu nie ufam :P

jestem szczesliwszy :)

Opublikowano

a mnie to wszystko wali ;)

karty nie mam, przez neta nie kupuje bo nikomu nie ufam :P

jestem szczesliwszy :)

przeczysz sobie :thumbsup:

Opublikowano

PS2 miało tylko 32mb RAM, a jak wyglądał taki GOW2.

No jak? Jak na grę na PS2 super, jak na grę na 2007 rok - jak kupa.

Zaśmiałem się.

Opublikowano

No jak? Jak na grę na PS2 super, jak na grę na 2007 rok - jak kupa.

Marna prowokacja.

Czyli np GOW Ghost Of Sparta na PSP wygląda jak kupa, bo jest na PSP, a nie na PS3/Xboxie? Grę kończyłem zaraz po premierze i zrobiła na mnie znacznie lepsze wrażenie niż jakieś tam Dante's Inferno, czy inny Darksiders.

GOW2 wyciskał wszystko z PS2, rozmachem lokacji i spektakularnością walk robił i nadal robi świetne wrażenie. Zresztą jak dobrze się prezentuje ta gra pokazuje też GOW Collection.

http://www.youtube.com/watch?v=u9gn6mjHuEY&feature=related

Opublikowano

No i z czego niby? Nikt mi nie wmówi, że gra renderowana w 480p na tle innych produkcji z 2007 roku nie wygląda jak kupa. Na dodatek bez jakiegokolwiek AA.

EDIT: i czego wyskakujesz mi z collection który miał na celu właśnie poprawić grafikę?

GoW2 wyglądał, jak na grę na 7 letnim szrocie, super. Nic więcej.

Czyli np GOW Ghost Of Sparta na PSP wygląda jak kupa, bo jest na PSP, a nie na PS3/Xboxie?

Dokładnie tak.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

gowII wyglądał niezle jak na ps2 ale to kiepski przykład jako zaawansowanie techniczne gry. Gra ma kamerę na szynach bez swobody i prawie zerowa interakcja z otoczeniem co jest wielkim ułatwieniem, tak samo w gowIII. Znacznie lepszy przykład to Black lub Burnout 3.

Opublikowano

do usunięcia

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Pozamiatałeś to swoją głupotą, już nie zliczę który raz o_O

Proszę bardzo, gry z 2007 roku

Crysis

crysis_screenshot_e3_2_2007.jpg

Half-life 2 Episode Two

ep2.jpg

Call of Duty 4

gfs_86933_2_2.jpg

Bioshock

1187596039.jpg

Mass Effect

Mass%20Effect%2004--screenshot.jpg

no a teraz God of War 2 wersja na plejstejszyn dwa (po lewej)

gow2-res.jpg

Rzeczywiście, obłędnie ta gra wygląda.

EDIT: widzę że sam uznałeś że napisałeś bzdury i usunąłeś. Prawidłowo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

GoW II swoja prezentacja graficzna potrafil zawstydzic niejedna gre z 2007 roku, bedaca na sprzecie nastepnej generacji, a to jest przeje.bane osiagniecie. Fajnie, kiedy jest sie rozpieszczonym epoka HD 3D gamingu i z biegiem czasu, zmieniaja sie perspektywy, lecz wkur.wia mnie niesamowicie, jak zapomina sie o osiagnieciach wczesniejszych gier.

W momencie jak GoW II mial premiere, ludzie spuszczali sie nie bez powodu nad tym, jak ta gra wyglada. Dzisiaj, co oczywiste, gra sie zestarzala, tak samo jak konsola na ktora zostala wydana i trudno patrzec na nia przez pryzmat pelnego HD, ale nie mozna jej ujmowac tego, ze wygladala, wyglada i bedzie wygladac ZAJE.BISCIE.

Kiedys, mojemu bratu, ktory pokazalem GoW II. Jego przygoda z konsolami zakonczyla sie w polowie zycia PS2. Potem jak pokazalem mu Collection przy premierze GoW III, to zwrocil uwage, ze GoW II odstaje od trojeczki. Wystarczylo powiedziec: "Stary, to gra jeszcze z PS2 z podciagnietymi do HD teksturami" by uslyszec "No nie pier.dol".

Innymi słowy - GoW II zawsze będzie rządzić.

Crysis

Half-life 2 Episode Two

ep2.jpg

Call of Duty 4

gfs_86933_2_2.jpg

Bioshock

1187596039.jpg

Mass Effect

gow2-res.jpg

Zdajesz sobie sprawe, jak bardzo pojechałeś tym postem po bandzie?

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Crysis

Half-life 2 Episode Two

ep2.jpg

Call of Duty 4

gfs_86933_2_2.jpg

Bioshock

1187596039.jpg

Mass Effect

gow2-res.jpg

Takie ząbki to chyba na jakimś syfiastym telewizorze. W życiu czegoś takiego w tej grze nie widziałem.

Opublikowano

Czemu pojechałem po bandzie? Każdy screen to screen z gameplaya. Każda gra była wydana w 2007 roku. Ta gra mogła wyglądać zaje.biście dla kogoś, kto spał w szafie i nie wiedział, że istnieją inne platformy do grania poza PS2.

Jak ta pikseloza w jutubowej rozdzielczości mogła wymiatać w czasach, kiedy HD już dawno zawitało pod strzechy, od paru lat istnieje DirectX z shaderami 3.0, a średniej jakości PC ma gdzieś około pizdylion razy więcej ramu niż czarnulka? Proszę mi wytłumaczyć.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Każdy screen to screen z gameplaya. Każda gra była wydana w 2007 roku. Ta gra mogła wyglądać zaje.biście dla kogoś, kto spał w szafie i nie wiedział, że istnieją inne platformy do grania poza PS2.

wpis

Opublikowano

Czemu pojechałem po bandzie? Każdy screen to screen z gameplaya. Każda gra była wydana w 2007 roku. Ta gra mogła wyglądać zaje.biście dla kogoś, kto spał w szafie i nie wiedział, że istnieją inne platformy do grania poza PS2.

Jak ta pikseloza w jutubowej rozdzielczości mogła wymiatać w czasach, kiedy HD już dawno zawitało pod strzechy, od paru lat istnieje DirectX z shaderami 3.0, a średniej jakości PC ma gdzieś około pizdylion razy więcej ramu niż czarnulka? Proszę mi wytłumaczyć.

Wszystkie te gry, które wrzuciłeś wyszły po GOW2. Zresztą co to w ogóle za porównywanie gier z różnych konsol. W swoim czasie GOW2 rządził i taka jest prawda, wszyscy się tym podniecali ile dali rady wycisnąć z PS2.

Te ząbki to wyglądają jak robione na LCD po czinczu z odległości 10cm.

COD4 ładnie na fotach retuszowany, nawet MW2 tak nie wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Ladnie zretuszowany? Wyglada jak screen z Wii. Lapa tego czarnucha wyglada jak z plastiku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.