Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Przyjmuję zakłady o to kiedy podniosą PSN w Europie !

9 maja

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Przyjmuję zakłady o to kiedy podniosą PSN w Europie !

9 maja

czerwiec

Opublikowano

Możemy zrobić plusikową zrzutę :P Innymi funduszami nie dysponuję :P

Na ps3site piszą, że Sony dopiero pracuje nad nowym firmaware i proces ten może potrwać nawet cały maj. Ciekawe skąd mają takie rewelacje.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

@easye: Nie ma pewności, że stracił pieniądze w wyniku kradzieży z PSN, mógł stracić je z wielu innych powodów. Obecnie jesteś pierwszą osobą, która mówi tu o tym i to w dodatku "o znajomym". Groupon poza tym ostatnio miał swoje "wałki" --> http://www.yelp.com/topic/austin-groupon-unauthorized-charges-correlation

Poza tym, jeśli to była nieautoryzowana (czyli bez kodów trzycyfrowych z Visy) transakcja, to niech ją szybko zareklamuje w banku. Wtedy to bank sobie poszuka złodzieja, a kolega powinien dostać w końcu zwrot całej kwoty.

Sony z tego co napisało, rozpatruje na razie opcję zwrócenia pieniędzy za wyrobienie nowych kart.

Opublikowano

Moim zdaniem PSN za szybko nie wstanie. Najpierw ma byc aktualizacja, pozniej systematycznie maja byc przywracane funkcje systemu, cos czuje ze w maju Online uzytkownicy PS3 nie pograja...

Opublikowano

21 grudnia 2012

koniec-swiata.jpg

;)

Edytowane przez Disvertigo

Opublikowano

18 maja i dostanę tydzień plusa gratis :wub:

Opublikowano

7 czerwca o 2.00, to będzie największa bomba E3

podobno MS otworzył jeszcze jedno nowe studio w maju poza tym Zipline Games, co się dzieje :teehee:

Opublikowano

nigdy, Sony wprowadzi Xbox Live, który, wiadomo, jest lepszy.

podobno MS otworzył jeszcze jedno nowe studio w maju poza tym Zipline Games, co się dzieje :teehee:

ta

2011

* In May 2011, MGS opened a Vancouver-based studio MGS Vancouver.[8]

* In May 2011, MGS opened a London based Soho Studios.[9]

http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=1566701

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekawe czy moge zwrocic konsole do sklepu i poprosic o pełny zwrot kasy.

Zgodnie z niezgodnoscia towaru z umowa/

Kupiłem konsole , mam internet, ale z winy SONY nie moge korzystać ze wszsytkich możliwosci konsoli które miała ona posiadac. Jak myslice da rade?

Opublikowano

nigdy, Sony wprowadzi Xbox Live, który, wiadomo, jest lepszy.

ta

2011

* In May 2011, MGS opened a Vancouver-based studio MGS Vancouver.[8]

* In May 2011, MGS opened a London based Soho Studios.[9]

http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=1566701

Świat staje na głowie :teehee: Ciekawe tylko czy będą to studia na miarę Turn10 czy BigPark :rolleyes:

Opublikowano

Ogólnie zaczyna się trollowanie daty startu PSN i to nawet w mediach internetowych, ale akurat to dobrze. Wywrze to presję na Sony i jak zobaczy że mocno to daje po morale użytkowników, w końcu będzie musiało dać konkretny termin :)

Pewnie przy okazji wzrosła sprzedaż gier skupionych na single'u, ja dziś kupiłem Fallout: New Vegas, i ch.uj mnie teraz PSN ;p Na pustkowiach nie ma PSN :D

Opublikowano

Kupiłem konsole , mam internet, ale z winy SONY nie moge korzystać ze wszsytkich możliwosci konsoli które miała ona posiadac. Jak myslice da rade?

pytasz serio?? to jest awaria a nie permanetne zamkniecie usługi. jak by powiedzieli sorry psn-u nie bedzie wtedy tak. a na naprawe nie mają ustawowo określonego terminu "naprawy" wiec mogą i nawet x lat to naprawiać i nie bedziesz miał podstawy zwrotu kasy.

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Skoro w przypadku X360 nie mogłeś, to tutaj jest podobnie

Opublikowano

Wychodzi na to, że MGS Vancouver i MGS London zostały stworzone aby na obecną chwilę robić gry na Kinecta.

"Ciekawa" polityka.

Opublikowano

Rzeczywiście, inwestują w to co się po prostu sprzedaje. Bardzo "ciekawa" polityka.

Opublikowano

i tak dobrze że coś się ruszyło, MS otwiera, Sony zamyka lub zwalnia/ostro redukuje liczbę pracowników ostatnio.

Opublikowano

Zdaje się, że Japończyki zrobią kilka normalnych gier na Kinecta, więc jak widać można. Wystarczy poprosić :P

@big - które studio ostatnio zamknęli?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

studio PSN :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.