Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ja w czasie tej awarii w 2007 nie mialem problemow z logowaniem, po prostu w multi lagi sie pojawialy. No ale Mendrek wie lepiej xD

Juz pisałem, że problemem była premiera CODa gdyż nikt nie spodziewał sie tak wielkiego zainteresowania COD MW i za mało serwerów przygotowano. XBL NIE PADŁ NAWET NA 1 DZIEŃ !! W CODzie były lagi i za to MS przeprosił użytkowników i dał za friko gierke z XBLA. WIEC JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA MENDRKA >>>>>>>>>>>>>>>>> XBL NIE PADŁ/ NIE MIAŁ AWARII itp.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Ja w czasie tej awarii w 2007 nie mialem problemow z logowaniem, po prostu w multi lagi sie pojawialy. No ale Mendrek wie lepiej xD

Juz pisałem, że problemem była premiera CODa gdyż nikt nie spodziewał sie tak wielkiego zainteresowania COD MW i za mało serwerów przygotowano. XBL NIE PADŁ NAWET NA 1 DZIEŃ !! W CODzie były lagi i za to MS przeprosił użytkowników i dał za friko gierke z XBLA. WIEC JESZCZE RAZ SPECJALNIE DLA MENDRKA >>>>>>>>>>>>>>>>> XBL NIE PADŁ/ NIE MIAŁ AWARII itp.

Amen.

Opublikowano

Tak tylko że teraz stare wersje PS3 z dyskami 40/60/80 GB dopiero zaczęły od niedawna padać po 2-3 latach użytkowania a nie tak jak x0 które padały nawet po miesiącu od kupna...

@up co to za gra ma być?

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Modern warfare future combat xxl 3 ;D

Opublikowano

zielona 3, wiadomo co, ciekawe czy dalej na tym samym silniku z 4godzinym singleplayer i jeszcze bardziej:''Amerykańsko''

Opublikowano
  • Autor

zielona 3, wiadomo co, ciekawe czy dalej na tym samym silniku z 4godzinym singleplayer i jeszcze bardziej:''Amerykańsko''

Na bank :)

Opublikowano

Tak tylko że teraz stare wersje PS3 z dyskami 40/60/80 GB dopiero zaczęły od niedawna padać po 2-3 latach użytkowania a nie tak jak x0 które padały nawet po miesiącu od kupna...

@up co to za gra ma być?

To jeszcze gorzej dla użytkowników PS3 gdyż awaria po gwarancji. Tym którym konsola poszła po miesiącu przynajmniej nic nie musieli płacić.

Opublikowano

@up co to za gra ma być?

lol

Half Life 3 :potter:

lol2

you_win_prize_downs.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co Wam tak padaja te konsole? Mam X0 z 2006 roku, moi znajomi mają dwie 360tki z 2006 i 2007 i dwie PS3 40GB....zero problemów przez te wszystkie lata....żadnych RRODow, YLODow czy innych srodów :lol:

Opublikowano

Starsze PS3 to jednak awaryjny sprzęt. Chociaz oczywiscie zdarzają sie wyjątki. Moja 40GB padła po 2 latach.

Z kolei kolega ma 40GB od momentu kiedy wyszedł ten model... Eksploatowana była/jest bardziej niż moja, stoi zamknięta w szafce, była przenoszona itd... a działa bez problemów do dziś. Są też nadal dziłające modele 60GB.. ale to wszystko wyjątki potwierdzające regułę ;)

Opublikowano

Mendrek nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia. Już Falcony ZNACZNIE zmniejszyły awaryjność X360, a Jaspery uchodzą za sprzęt prawie nie do zajechania. A co do skali awarii PS3 to w modelach 40 Gb i 60 Gb była ona duża tym bardziej, że bardzo powszechne były w nich awarie zupełnie odrębnych od siebie komponentów: luty (YLOD) i napęd BD.

A za awaryjność konsol wcale nie odpowiadają luty bezołowiowe. Bajka dla dzieci. Luty bezołowieowe masz w KAŻDYM sprzęcie elektronicznym. Nowe konsole po prostu nie powinny wejść na rynek w procesie technologicznym większym niż 65 nm.

Co do nowych konsol to niech M$ się wstrzyma bo na X360 chcę zagrać jeszcze w remake CE i nowe Halo.

Nawet jako troll jesteś niekompetentny.

Opublikowano

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

s604t62.JPG

uwaga wsiadamy!

HypeTrain.jpg

"The biggest game in the world returns" :potter:

Chciałbym, żeby Activision przejechało się na tej serii jak z Guitar Hero, będzie spokój i może inne lepsze gry zaczną się wtedy lepiej sprzedawać kosztem tego tasiemca.

Opublikowano

Ja bym chcial zeby MW3 okazalo sie genialnym fpsem, bo czemu nie? Po co ten jad i wrogosc, kazda czesc to byla przynajmniej dobra gra.

Opublikowano

Umarł THPS, umarło Guitar Hero i miejmy nadzieję niedługo zdechnie też Call of Duty. ILEŻ (pipi)A MOŻNA?!

Opublikowano

Ostatni Call of Duty w jakiego grałem to była jedynka... Pamiętam, że była awesome (choć grałem jedynie online). Jak będzie fajna nowa część, to kupię.

Opublikowano

Umarł THPS, umarło Guitar Hero i miejmy nadzieję niedługo zdechnie też Call of Duty. ILEŻ (pipi)A MOŻNA?!

Do oporu (pipi)a, do oporu :D

Ja tam chętnie zagram, ale nie mam najmniejszego zamiaru kupować. Muszę kumpla pogonić by w końcu Black OPS kupił bo chcę przejść albo lepiej nie, najpierw niech mi 300 zł odda :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ja bym chcial zeby MW3 okazalo sie genialnym fpsem, bo czemu nie? Po co ten jad i wrogosc, kazda czesc to byla przynajmniej dobra gra.

Owszem są dobre , ale od "największej gry na świecie" oczekuje się czegoś więcej niż ciągłego powielania schematów z efektownymi skryptami wypracowanych przy COD4. Gdzie jakaś zniszczalność otoczenia? Nie ma, bo ten silnik jest już przestarzały. COD zarabia gigantyczną kasę, MW2 sprzedawało się chyba cały czas, aż do premiery Black Ops, zresztą z tą ostatnią jest podobnie, na liście UK od premiery ciągle w pierwszej 10-tce. Zamiast inwestować w nową technologię z zarobionej kasy, wolą wypuszczać odgrzewanego kotleta.

Opublikowano

Podobaja mi sie ostatnio posty ludzi na sieci co do LA Noire. Te wszystkie pozdrowienia od ludzi z bluerayem itp.

Niezly LOL-pozdrowienia od ludzi mogacych grac online.

I naprawde malo mnie obchodzi, ze gra wyjdzie na 3 plytach skoro bede musial je zmienic 2 razy... :whistling:

Znajac zycie zajmie to mniej czasu, niz sama instalacja gry na konsoli Sony. :teehee:

Opublikowano

w czasie instalacji mozna zrobic 1000 milionow roznych rzeczy, a w czasie wymiany plytek raczej nie :sad:

Opublikowano

Bo trwa to tak krótko.

Opublikowano

a jak zgubisz jedną z 3 płyt albo pies pogryzie to pomyślisz: fak, szkoda że nie mam wersji na PS3, teraz to tylko będe mógł grać do 20 misji bo zgubiłem 2 disc :lol:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Owszem są dobre , ale od "największej gry na świecie" oczekuje się czegoś więcej niż ciągłego powielania schematów z efektownymi skryptami wypracowanych przy COD4. Gdzie jakaś zniszczalność otoczenia? Nie ma, bo ten silnik jest już przestarzały. COD zarabia gigantyczną kasę, MW2 sprzedawało się chyba cały czas, aż do premiery Black Ops, zresztą z tą ostatnią jest podobnie, na liście UK od premiery ciągle w pierwszej 10-tce. Zamiast inwestować w nową technologię z zarobionej kasy, wolą wypuszczać odgrzewanego kotleta.

Największa gra na świecie jest największa na świecie ponieważ jest największa na świecie i to wystarczy :teehee:

a jak zgubisz jedną z 3 płyt albo pies pogryzie to pomyślisz: fak, szkoda że nie mam wersji na PS3, teraz to tylko będe mógł grać do 20 misji bo zgubiłem 2 płyte :lol:

Ja (pipi)ę, ale Ty głupi jesteś :teehee: A jak zgubisz jedną płytę BD albo Ci ją pies pogryzie to w ogóle nie pograsz :potter:

No jakim debilem trzeba być żeby takie suchary pisać :whistling:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Zmienianie płyt to mimo wszystko archaizm i kojarzy się jeszcze z czasami PSX'a. Jasne, że trwa to krótko, ale mimo wszystko.

Z drugiej strony instalowanie gierek, albo ściąganie obowiązkowych auaktualnień to też beznadziejne rozwiązanie. Gdzieś się w tym wszystkim zatraciła prosta funkcjonalność konsoli "wkładasz płytę i grasz".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.