Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno KS nie mozna brac powaznie. I ciekaw jestem, co wedlug nich oznacza przeterminowany serwer apache... :teehee:

No ale w kazdej takiej plotce kryje sie zdzblo prawdy...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Na pewno KS nie mozna brac powaznie. I ciekaw jestem, co wedlug nich oznacza przeterminowany serwer apache... :teehee:

No ale w kazdej takiej plotce kryje sie zdzblo prawdy...

zapewne to samo co win xp bez service packa z ie 6 ;)

Opublikowano

Anonimi ogłosili, że mają dość ciągłych nieprawdziwych oskarżeń Sony i ciągłego odwracania uwagi od ich błędów, w związku z czym mobilizują się do 3ego ataku - tym razem przeprowadzonego przez nich.

Opublikowano

ok gdzie moje plusy? w grze mowilem ze psn wroci w czerwcu...

Opublikowano

Męczące jest te ciągłe przekładanie daty restartu PSN, mogliby się w końcu zdecydować. Będzie bajka jak się chociaż do wakacji wyrobią :no:

Opublikowano

Sony nie ma co wierzyć na słowo i znowu rzucają jakąś datę z kapelusza. Identycznie jest u nich z grami. Ciekawe czy dadzą jakąś lepszą rekompensatę za te wyczekiwanie, bo w tym wypadku miesiąc PS+ to mało.

Opublikowano

Prawdziwego odkupienia to nawet gdyby dali 12 miesięcy PS+ to nigdy nie dostaną. Pewne rzeczy już nie będą takie same, jak np: zaufanie do ich infrastruktury i zarządzania zawartością sieciową. Dla wielu są po prostu już spaleni... jakie szczęście że gram w singlu only.

Opublikowano

Anonimi ogłosili, że mają dość ciągłych nieprawdziwych oskarżeń Sony i ciągłego odwracania uwagi od ich błędów, w związku z czym mobilizują się do 3ego ataku - tym razem przeprowadzonego przez nich.

Ale to tak na serio czy sobie jaja robisz ? Bo nieźle się z tego uśmiałem :P

31 maja to nie czerwiec :P

Opublikowano

Ty naprawde sadzisz ze ta data sie nie przesunie ? :teehee:
Opublikowano

Na bank przesunie... :whistling:

Don - takie dali oswiadczenie podobno.

Sytuacja Sony robi sie nieciekawa, jakby wsadzili kij w mrowisko.

Edytowane przez easye

Opublikowano

teraz to wsadzili rękę w mrowisko ;]

całkowita przebudowa PSN, zebezpieczen (których notabene nie było) chyba moze tyle trwać.

Opublikowano

Ja mam gorszy scenariusz dla Sony, kompletnie zbankrutują i ostatecznie MS wykupi udziały w podupadający koncernie za bezcen i w końcu zagram w Uncharted na Kinekcie...

A tak serio to ciekawe jak na to zareagują potencjalni klienci. Sprzedaż PS3 jakoś na razie nie leci na łeb, ale przez te kilka tygodni, zobaczymy.

Opublikowano

Ja mam gorszy scenariusz dla Sony, kompletnie zbankrutują i ostatecznie MS wykupi udziały w podupadający koncernie za bezcen i w końcu zagram w Uncharted na Kinekcie...

A tak serio to ciekawe jak na to zareagują potencjalni klienci. Sprzedaż PS3 jakoś na razie nie leci na łeb, ale przez te kilka tygodni, zobaczymy.

Chyba nie myślisz, że idąc do sklepu i chcąc wydać 300-400$ na PS3 z grami sprzedawca powie Ci "Panie nie kupuj bo nie można grać po sieci". Przeciętny nabywca dowiaduje się o tym po fakcie.

Opublikowano

To teraz daje nową grę:

obstawiamy ile Sony straci na awarii PSN?

Ja stawiam na 4mld $

A na 100% więcej, niż Microsoft na Rrod.

Robimy forumowy pozew żeby ta suma była jeszcze wyższa? :whistling: Ciekawe ile w samych tylko stanach kosztuje odcięcie od sieci milionów graczy w COD'a?

Opublikowano

Największe straty to chyba spadek wartości akcji: Po pierwszych informacjach wartość akcji spadła o ponad 5%, po wystąpieniu Kaz'a cena akcji podskoczyła o ponad 2%, a po informacjach o ataku na SOE ich wartość znowu spadła jeszcze o ponad 2%.

Opublikowano

Ale to tak na serio czy sobie jaja robisz ? Bo nieźle się z tego uśmiałem :P

podobno te ataki to ktoś z grupy 200 osób których sony zwolniło z działu Online (1/3pracwoników) 2 tyg. przed atakami, mieli doświadczenie z PSN i taka zemsta za utratę pracy.

Anonimowi niby nic wspólnego z tym nie mają a Sony ich obarcza winą więc wkurzyli się i sami ruszą z atakiem :P taka teoria spiskowa na forach, jak jest na prawdę nie wiemy.

Opublikowano

31 maja? No to (pipi)a zayebiście. A ja liczyłem na ten tydzień, bo mi jutro Mk przyjdzie i chciałem choć raz online pograć.

Opublikowano

Może (może :P) granie online ruszy wcześniej (a ile wczesniej to już inna historia). Do 31.V mają być już obecne wszystkie usługi PSN.

Opublikowano

Nie, dzięki. PS3 nawet z brakiem możliwości pogrania online ma dla mnie lepsze gry, obok których nie mogę przejść obojętnie. Jednak nie ukrywam, że X360 ma dobrze rozwiniętą strukturę XL. Sony niestety tutaj się nie wykazuje.

Opublikowano

W oficjalnej nocie jest mowa, że mają zamiar wszystko do 31 maja uruchomić więc szpic jeszcze może wygrać zakład z tym czerwcem :P

Opublikowano

To kup xboxa :potter:

Nie lubię Xbox360. Nie mogę patrzeć logo Microsoft.

Opublikowano

Ja gdybym miał zdbędne jakieś 1000-1200zł (bo w pierwszej kolejności 500-700zł wydałbym na felgi do samochodu :P) to chętnie kupiłbym X360.. głównie dla Forzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.