Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam wolałbym 3DS-a. Nie neguje jednak X360 bo też parę swoich perełek posiada i znacznie lepsze kontrolery.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ja gdybym miał zdbędne jakieś 1000-1200zł (bo w pierwszej kolejności 500-700zł wydałbym na felgi do samochodu :P) to chętnie kupiłbym X360.. głównie dla Forzy.

Zasmucę Cię bo X360 nawet na pełnym wypasie nie kosztuje 1000 zł :P

http://www.ultima.pl/nowy_xbox_360_250_gb/i9027/

Opublikowano

Napisałem 1000-1200 bo z tego 500-700 poszłoby na felgi a reszta na X360 :P

X'a wziąłbym najtańszego jakiego się da. Forza, Alan, może Gearsy...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To kup xboxa :potter:

Nie lubię Xbox360. Nie mogę patrzeć logo Microsoft.

a my na twoją pisownie, Polska trudna języka.

Opublikowano

A gdzie na Xie jest logo MSu ? Chyba z tyłu tylko napis widnieje na naklejce z danymi konsoli.

Opublikowano

tak z tyłu, kumpel który trochę gra na konsolach i w miarę ogarnia to wszystko dopiero po 2 latach załapał że x360 jest od microsoftu :P

Opublikowano

Nie, dzięki. PS3 nawet z brakiem możliwości pogrania online ma dla mnie lepsze gry, obok których nie mogę przejść obojętnie. Jednak nie ukrywam, że X360 ma dobrze rozwiniętą strukturę XL. Sony niestety tutaj się nie wykazuje.

No widzisz. A dla mnie zwyczajnie Gearsy czy Halo warte są 4-5 gier ekskluzywnych od Sony :) Szczerze to w tym momencie nawet bym nie kupował PS3 bo wolałbym zmodernizować kompa w tej cenie.

Opublikowano

@ Daddy

Widać, że posiadacze Xa nie zwracają na takie detale uwagi, podczas gdy posiadacze PS3 pucują się na widok loga.

Opublikowano

X'a wziąłbym najtańszego jakiego się da. Forza, Alan, może Gearsy...

mnie xbox kusił od zawsze tylko i wyłącznie do PGR, Forzy, Gyrosów, Alana i jrpg z Lost Oddysey na czele.

Gdy pod koniec marca na ylod padła moja ps3 to rozważałem zakup xboxa...padło jednak na kontynuacje przygody z ps3- po prostu ekskluzywy na tej platformie mnie mają (do tego dość często oglądam fimy na bd i o dziwo sporo korzystam min. z Ipla i z(pipi)a.nej przeglądarki internetowej)

Opublikowano

Mazzi ale ty słynny jesteś. Ale wiesz powiesz mi cześć kiedyś jeszcze? ;) Nds liste czy psp? biorąc pod uwagę że miałem już psp.

Opublikowano

fajnie te krasnale tam latają

Edytowane przez Merson

Opublikowano

no jak sie gra? strzelasz do krasnali różowymi blasterkami itepe... OLO

Edytowane przez Merson

Opublikowano

No to w najblizszym patchu sony wytnie kolejna rzecz :)

tym razem na psp.

Poleci skype...

chyba ze beda placic licencje ms :teehee:

Opublikowano

No i to już byłoby zabawne. Kiedy sony korzysta z licencji software Ms, która jest w jej sprzęcie - trochę zaczyna to być zagmatwane.

Opublikowano

No i to już byłoby zabawne. Kiedy sony korzysta z licencji software Ms, która jest w jej sprzęcie - trochę zaczyna to być zagmatwane.

Zagmatwane to będzie, jak nowy Xbox będzie miał blureja.

Opublikowano

Tymczasem w Redmond/Waszyngtonie powstaje trzecie nowe studio Microsoftu (stricte Kinect):

http://www.microsoft-careers.com/job/Redmond-Software-Development-Engineer,-Lead-IEB-MGS-Family-%28752243%29-Job-WA-98052/1214432/

MaZZeo: Tyle, że BD nie należy do Sony, a Skype jest już własnością M$. Ciekawe jak to rozwiążą, Balmer mówił, że dotychczasowi użytkownicy będą się łączyć przez Live... Live na PSP :potter:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Zagmatwane to będzie, jak nowy Xbox będzie miał blureja.

A to jest raczej pewne, chyba, że wyskoczą z nowym formatem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.