Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

GOTY 2011 nadchodzi!

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

już widzę jak ta gra wychodzi w tym roku :sweat: no chyba,że panowie ze Square Enix to skończeni idioci i mają zamiar wydać grę w trakcie premier BF3,U3,GOW 3 itp. :)

Opublikowano

już widzę jak ta gra wychodzi w tym roku :sweat: no chyba,że panowie ze Square Enix to skończeni idioci i mają zamiar wydać grę w trakcie premier BF3,U3,GOW 3 itp. :)

Mogą na początku grudnia:) Albo pod koniec listopada. Wszelkie mw3, bf3 wychodzą w pierwszej połowie listopada.

Opublikowano

No i to już byłoby zabawne. Kiedy sony korzysta z licencji software Ms, która jest w jej sprzęcie - trochę zaczyna to być zagmatwane.

Zagmatwane to będzie, jak nowy Xbox będzie miał blureja.

BR nie jest formatem " wymyślonym " przez Sony.

Opublikowano

Ale czy nie Sony to opatentowało? Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale mieli chyba jakiś spór z inną firmą o to, że wykorzystali cudzą technologię bez uprzedzenia czy jakoś tak...

Opublikowano

Tymczasem w Redmond/Waszyngtonie powstaje trzecie nowe studio Microsoftu (stricte Kinect):

http://www.microsoft...-98052/1214432/

MaZZeo: Tyle, że BD nie należy do Sony, a Skype jest już własnością M$. Ciekawe jak to rozwiążą, Balmer mówił, że dotychczasowi użytkownicy będą się łączyć przez Live... Live na PSP :potter:

a do kogo należy/czyj jest BR ? Z tego co kojarze do Sony należy tylko format płyt BR a napęd/laser to wynalazek wielu firm?

3 nowe studio MS, kupno Skypa...Ballmer szasta pieniędzmi :P

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Może to studio sprawi, że jednak "kogoś". Byłby w tym sens, pod warunkiem, że zaczęliby tworzyć Kinectowe gry dla trochę bardziej rozgarniętych graczy.

Opublikowano

No i to już byłoby zabawne. Kiedy sony korzysta z licencji software Ms, która jest w jej sprzęcie - trochę zaczyna to być zagmatwane.

Zagmatwane to będzie, jak nowy Xbox będzie miał blureja.

A to jest raczej pewne, chyba, że wyskoczą z nowym formatem.

Ja stawiam na jakis rodzaj kart pamieci. Szybszy dostep to jest to co w tej chwili bedzie dla producentow bardzo wazne. Granie na konsoli musi znowu stac sie "natychmiastowe"

Opublikowano

No właśnie, a teraz jak np w MGS4 trzeba jeszcze bawić się instalkami. To już NES nie miał tak prymitywnych rozwiązań. :whistling:

Opublikowano

Ciekawe jak by wyglądała kwestia zabezpieczeń antypirackich na takich kartach, lepiej jak w przypadku płyt ?

Opublikowano

Jezeli ktos jeszcze nie widzial:

Kolejny kinowy Tekken :) Trailer lepszy niz caly poprzedni film xD

PS. Szykuje sie takie poltora godzinne intro :thumbsup:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kolejna produkcja, która zdaje się potwierdzać, że jak już robić ekranizacje gier (przynajmniej japońskich), to tylko w formie animacji.

Opublikowano

Trailer całkiem efektowny i niezła animacja, ale to tylko trailer, pewnie fabularnie będzie jak zawsze dno w przypadku Tekkena. No i już widać żenujące sceny pokroju ujeżdżania pandy.

Opublikowano
  • Autor

No i już widać żenujące sceny pokroju ujeżdżania pandy.

Nie ma co jednak zapominac, to Japonia :)

Opublikowano

Patrzac na minusy to znajdzie sie kilku takich niepelnosprytnych xD

Opublikowano

Chętnie bym temat przekopał i sprawdził na jak długi okres czasu bez PSN ludzie się nastawiali 3 tygodnie temu.

Dzisiaj mija równo 3 tydzień: http://psndowntime.com/

Opublikowano

Patrzac na minusy to znajdzie sie kilku takich niepelnosprytnych xD

siebie do takich zaliczasz, skoro sam mu dales minusa? :rolleyes:

wali mnie awaria psn, bo od miesiaca nie odpalalem wogole ps3, nie mam czasu na zabawki.

Opublikowano

siebie do takich zaliczasz, skoro sam mu dales minusa? :rolleyes:

wali mnie awaria psn, bo od miesiaca nie odpalalem wogole ps3, nie mam czasu na zabawki.

Minusuje tylko Mersona i Diverstigo (czy jakos tak) mozgu.

Na zabawki nie ma czasu, ale na forum siedzi. Alez ty jestes dorosly i w ogole :rolleyes:

PS. Moje PS3 tez od miesiaca nie odpalane, ale w przypadku tej konsoli to u mnie normalne - kilka dni grania i miesiace kurzenia sie.

Opublikowano

W nawiązaniu do mojego poprzedniego posta:

Pewnie chwilowe problemy.

PSN nie dziala juz drugi dzien. Ciekawe czy Sony da jakas arcade'owa gre za free za te niedogodnosci ;P Gdy XBL mial problemy (ale nie padl) przez tydzien dali chociaz jakas crapiasta gre za free ;P

co do psnu to tu akurat jest przesada jechanie po nim. Teraz ma awarie, fakt. Ale nie narzekam na niego, wszystko chodzi ok, lagów nie ma, ja jestm zadowolony.

Jestem ciekaw, czy jutro PSN będzie śmigać...

niestety trwają jakieś konserwacje, pewnie ma to na celu polepszyc obsługe Playstation Network

Sony leci w chyja. PSn dalej nie dziala. Nie powiedzieli co sie dzieje. Jedynie dziekuja za ciepliwosc...

(pipi)a tydzien wolnego i 0 multi.

Ale mnie Sony w(pipi)ia od dwóch dni. Nie mogę pograć w multi, wejść do netu z poziomu konsoli. Najgorsze jest to, że nie mogę mieć do nich zbytnio pretensji bo PSN jest darmowe

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.