Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

to ciekawe, bo jak sie klika w jego reputacji na link do tematu przy twojej ksywce, to odwoluje do tego posta z minusami,

tak to jest, ze to xboxy wpierw prowokuja, potem sprytnie sie sami minusuja i zrzucaja to na ludzi od ps3, zeby zarzucic im minusikowa nienawisc- max frajernia. na forum siedze, bo na siedzenie na forum mam czas i ochote, a na granie jakos nie bardzo, niektorym hobby po prostu przechodzi a inni siedza w tym dalej, ale fajnie ze wziales to gleboko do siebie. lubie kiedy miedzy ludzmi wynika taka paranoiczna relacja doszukiwania sie wszedzie kasliwych podtekstow.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Patrzac na minusy to znajdzie sie kilku takich niepelnosprytnych xD

siebie do takich zaliczasz, skoro sam mu dales minusa? :rolleyes:

Skad wiesz, od kogo dostal minusy skoro to ukryte informacje?

Opublikowano

to ciekawe, bo jak sie klika w jego reputacji na link do tematu przy twojej ksywce, to odwoluje do tego posta z minusami,

tak to jest, ze to xboxy wpierw prowokuja, potem sprytnie sie sami minusuja i zrzucaja to na ludzi od ps3, zeby zarzucic im minusikowa nienawisc- max frajernia.

czy ty poważny jesteś ? xd

Kogo te plusy i minusy tutaj prócz zwyrola obchodzą :mellow:

Ale taki pro tip popatrz sobie na polygamie czy inne takie portale i co tam sie z minusami na "xbotów" dzieje :potter:

Opublikowano

najtmer fail, ić stont.

Ale taki pro tip popatrz sobie na polygamie czy inne takie portale i co tam sie z minusami na "xbotów" dzieje

na poly jest taki troll, co ma trzydzieści kont i minusuje wszystko co związane z X'em a przede wszystkim z Gearsami 3.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Najtmer nie potrafi obslugiwac forum xD

Odnosi do posta nad moim dlatego, ze dalem plusa Jordan23Carolina. No ale jak chce chlopak to niech dalej wierzy w swoja teorie spiskowa :lol:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Trailer całkiem efektowny i niezła animacja, ale to tylko trailer, pewnie fabularnie będzie jak zawsze dno w przypadku Tekkena.

No tak, tylko kto po Tekkenie oczekuje fabularnie drugiej Incepcji? Ma być porządne, efektowne pranie po ryjach i 100% Tekkena jakiego znamy z gier. Zrobią tak jak chociażby Capcom ze swoim RE: Degeneration, a będzie wypas.

Opublikowano

na poly jest taki troll, co ma trzydzieści kont i minusuje wszystko co związane z X'em a przede wszystkim z Gearsami 3.

pewnie feisar

Opublikowano

Dzisiaj mija równo 3 tydzień: http://psndowntime.com/

Aż rodzi się pytanie w sercach rodaków :

Gdzie w tych chwilach jest LONS (czy jak mu tam) ? :whistling:

ciezko pracuje nad powrotem psn :P

Opublikowano

ano- cyferka w czerwonej ikonce+ to co ma w reputacji. to ze plusiki sa po lewej to nie ma nic do rzeczy, bo w takim razie on mialby reputacja kolo miliona. jesli koles ma przy poscie -2, a w profilu widnieje mu lista z nazwami tematow ktore odwoluja sie do ocenionego posta, to (pipi)a chyba latwo to skorelowac co nie?

obchodza mnie cyferki? nie, ale nie lubie frajerskich zagrywek :D no ale przeciez zaraz mozna sie czegos takiego wyprzec, wysmiac kogos, i dalej tak robic, co nie? to przeciez internet

Opublikowano

dobra, to bylo tak na marginesie, wracajmy do tematu

Opublikowano

ano- cyferka w czerwonej ikonce+ to co ma w reputacji. to ze plusiki sa po lewej to nie ma nic do rzeczy, bo w takim razie on mialby reputacja kolo miliona. jesli koles ma przy poscie -2, a w profilu widnieje mu lista z nazwami tematow ktore odwoluja sie do ocenionego posta, to (pipi)a chyba latwo to skorelowac co nie?

obchodza mnie cyferki? nie, ale nie lubie frajerskich zagrywek :D no ale przeciez zaraz mozna sie czegos takiego wyprzec, wysmiac kogos, i dalej tak robic, co nie? to przeciez internet

Zdajesz sobie sprawe, ze nie masz racji ? Specjalnie trollujesz ?

Napisalem juz dlaczego odwoluje ale ty nadal swoje :lol: Nie pograzaj sie juz wiecej. Fail za failem xD

PS. Odpowiedz mi mozgu - w jaki sposob moglem dac Jordanowi jednoczesnie plusa i minusa ? :teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Na liscie masz uzytkownikow tylko i wylacznie tych, ktorzy wystawili plusa. Jedno wielkie WTF, Najtmer.

Opublikowano

Dajcie już spokój z tymi plusami i minusami. Nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby brać te śmieszne znaczki na poważnie.

Opublikowano

Na liscie masz uzytkownikow tylko i wylacznie tych, ktorzy wystawili plusa. Jedno wielkie WTF, Najtmer.

nie smiejcie sie z niego ;)

ja dopiero wczoraj zauwazylem ze przy statusach, mozna komus dac komentarz :whistling:

ps wiadomo po co ms kupil skype :

82316-skynet-prawie-jak-z-terminatora.png

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Wystarczy nowego X'a nazwać X-800 i mamy dzień zagłady ;)

Opublikowano

Kolejny finansowy Epic Fail SE. Ciekaw jestem kiedy w końcu zdechną, dwa lata temu już byli blisko :P

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=429963

Ciekawe jakie to gry skasowali, że kosztowało ich to aż 55 mln $ - Versus ? XIII-2 ? FFXIV na PS3 ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jakby wydawali takie gry jak JC2, to bardzo bym zalowal, ale poza tym nie maja chyba nic ciekawego do zaoeforwania.

Opublikowano

Pewnie Gun Loco i coś jeszcze. Versus raczej wyjdzie bo to sprzedażowy pewniak raczej.

Opublikowano

Ale my tu mówimy o projektach, których produkcja kosztowała 55 mln $, a Gun loco to była budżetówka góra za 1 mln $. Skroili coś grubszego. Możliwe, że FFXIV na PS3 poszło do kosza po porażce jaką okazała się wersja na PC.

Versus to pewniak sprzedażowy, ale tak długo już jest w produkcji, że poszły na to ciężarówki zielonych, a premiery ani widu ani słychu. Do tego jest planowany jako ex, a to jeszcze bardziej da im po (pipi)e w obecnej sytuacji.

Jedynie sukces FFXIII-2 może ich jakoś podratować do kolejnego fajnala.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Pewnie FFXIV na PS3 juz nigdy nie wyjdzie. Jezeli o ten tytul chodzi to nie ma czego zalowac :)

PS. Widzac takie niusy nie chce mi sie wierzyc, ze wiecznie powstajacy Versus XIII pozostanie exclusivem.

EDIT: Jezeli skasowali FFXIV to mogliby zmienic nazwe Versusa na pelnoprawna 14tke :rolleyes:

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.