Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

skoro to takie rpg pelna geba, to sproboj zabic npc i rozdupczyc caly watek glowny jedna wielka jatka. powodzenia.

czy Dead Rising to twoim zdaniem tez czyste RPG?

Edytowane przez Najtmer

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ma pieczolowicie stworzone i nakreslone universum, wielowatkowa fabule, swietne postacie i pozwala odegrac jakas role i PODEJMOWAC WYBORY, KTORE MAJA WPLYW NA PRZEBIEG FABULY - Role Playing chlopie! A nie podazac za scenariuszem od bossa do bossa.

Dac walke w real timie ograniczyc statsy do minimum i to juz nie jest RPG

:teehee:

Według tej teorii to Resident Evil 3 też jest RPG, bo podejmujemy wybory, które mają wpływ na przebieg fabuły. Co prawda w okrojonej formie, ale jednak. :turned:

Opublikowano

Właśnie też chciałem sie zarejestrować na neogafie, gmaila podałem a dalej wyskakuje że nie taki email, LOL i dlaczego na darmowym emailu nie może być?

Bo to nie forum dla trolli jak ty

Właśnie też chciałem sie zarejestrować na neogafie, gmaila podałem a dalej wyskakuje że nie taki email, LOL i dlaczego na darmowym emailu nie może być?

Bo to forum dla szlachty, a nie plebsu ;)

też nie możesz sie zarejestrować?

No ba :)

A ja tam mam konto :potter:

Opublikowano

Po pierwsze: negowanie potegi tytulow z PSX'a i wrzucanie wszystkiego do worka "sentymenty" jest nie na miejscu (Psyko i jego smieszne teorie). Po drugie Mass Effect 2 jest cudowny, ale nie jest to ani typowe RPG, ani typowa strzelanka jak to niektorzy chca tu przeforsowac. Niektorych gier nie da sie juz klasyfikowac w tak latwy sposob jak kiedys. Dajcie sobie juz spokoj z tym tematem, bo nic z tego nie wyniknie.

PS. Najtmer jak tam ? Ogarnales juz te plusiki i minusiki ? xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

M$ przy okazji nowych wyników NPD podał jak sprzedały się ich dwie flagowe produkcje na Kinect. Uwaga:

Kinect Sports - 3 mln

Dance Central - 2.5 mln

Jeżeli chodzi o Rare to można już zapomnieć o grach nie robionych specjalnie pod Kinect. Szkoda skasowanych Prfect Dark i Kameo 2 bo już nie mają szans na powrót :/ Ciekawe czy chociaż w połowie tak chętnie ludzie będą kupować takie gry jak Project Drako czy Rise of Nightmares.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Rare już dawno umarło, PDZ to był crap chociaż Kameo i Banjo na Xa fajne gry.

Kinect, fajnie że szykuje się gigantyczna fala nowych gier na to z drugiej strony martwi zbyt duże duże skupienie się Ms na kamerce.

rare kinect, lionhead kinect, 3 nowe studia MS pewnie też kinect, inne studia też kinect, 5 exów z Japonii kinect, no i ostatnie ploty o AW2 i Kingdoms - kinect.

Jeśli w większości gier to opcjonalne/dodatkowe wykorzystanie kinecta jak w FM4 nie ma sprawy ale jeśli ,,only kinect'' fail.

Opublikowano

PDZ to był crap

Dla mnie to byla swietna gra (zreszta nie tylko dla mnie patrzac na srednia ocen), szczegolnie na start konsoli, ale przyznaje ze nie dla kazdego. Ja sie swietnie bawilem zarowno w singlu jak i w multi. Do dzis slucham sobie genialnego soundtracku z tej produkcji. Szkoda, ze Rare musi zajmowac sie tymi dochodowymi gownami.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak oglądałem ostatnio gameplaye z PDZ to się zastanawiałem jak mogli wydać na nową konsolę grę z animacją i efektami gorszymi niż na PS2 czy Xbox'a :) Gra wygląda na straszne kupsko.

Opublikowano

Animacja byla slaba to fakt, ale efekty ? Cos ci sie chyba pomerdalo. Zreszta ty ogladasz sobie teraz gejmpleje na youtubie po 6 latach, a ja gralem na premiere i graficznie gra skopala mi ryja.

Jape rozdziawialem szczegolnie na widok tekstur w tej grze:

k3u153.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja w PDZ grałem w 2007 po Bioshocku, gra nie miała żadnych szans.

Opublikowano

No przez 2 lata skok byl spory wiec nie dziwota.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Już wiadomo co to: Starhawk

i do tego robili jakies odliczanie?

n/c

Opublikowano

Po pierwsze: negowanie potegi tytulow z PSX'a i wrzucanie wszystkiego do worka "sentymenty" jest nie na miejscu (Psyko i jego smieszne teorie). Po drugie Mass Effect 2 jest cudowny, ale nie jest to ani typowe RPG, ani typowa strzelanka jak to niektorzy chca tu przeforsowac. Niektorych gier nie da sie juz klasyfikowac w tak latwy sposob jak kiedys. Dajcie sobie juz spokoj z tym tematem, bo nic z tego nie wyniknie.

PS. Najtmer jak tam ? Ogarnales juz te plusiki i minusiki ? xD

gry sprzed kilku/kilkunastu lat to potega na chwile obecna? Ty chyba masz problem ze swoja smieszna teoria. Snetyment to wszystko. Postaw wszystkie killery tej generacji, nawet i zeszlej, w szaranki z grami z 32/64 bitowcow - SROGA POTEGA. Gatunki mnie nie obchodza w dobie synkretyzmu gatunkowego, jak juz puisalem, wyszedlem ze to RPG, bo Josh wyszedl, ze nie, a dlaczego nie? Dlaczego tak?

Opublikowano

Mocarny exclusive, jak Socom, czy inny MAG. :teehee:

O Medievil, The Getaway, czy Primal to już chyba można zapomnieć w tej generacji.

Opublikowano

Mocarny exclusive, jak Socom, czy inny MAG. :teehee:

O Medievil, The Getaway, czy Primal to już chyba można zapomnieć w tej generacji.

Dobry jesteś :thumbsup:

Dopiero co zapowiedziane (jakby na to nie patrzeć) nowe IP, a Ty już wiesz co z tego wyjdzie.

Warhawk miał średnią 84% - to źle?

PS.

Fajna transformacja:

o044sy.gif

671buc.gif

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

ooo...co jak co ale Warhawk jest kozak

jedyna gra ktora nie jest fpsem a wciagla mnie rozgrywka online...

up...wrescie szykuja sie jakies porzadne transformersy :)

Opublikowano

Tak jak jakies MAGi, Socomy, LBP czy inFamous mnie kompletnie nie interesuja tak ten Starhawk mnie zaintrygowal.

PS. Warhawk miał średnią 84% - to źle?

PDZ ma 81%, a jest nazywany crapem wiec co sie dziwisz :teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

j/w fajnie wygląda to na gifach!

100 razy ciekawiej niż MAGi czy inne socomy.

Na czym rozgrywka będzie polegać? Walka mechów/samolotów? Bo tak to własnie wygląda.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

O PDZ, okropna gra :) Przy innych fpsach, to gameplayowy koszmar.

Opublikowano

Tak, a gry Nintendo sa tylko dla dzieci i zaden dorosly facet nie powinien w nie grac oraz gry z PSXa dzis sa teraz kupskiem bo maja slaba grafike :teehee: Jeszcze jakies teorie ?

Zreszta po co ja odpisuje kolesiowi, ktory chce z Halo zrobic COD'a.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

j/w fajnie wygląda to na gifach!

100 razy ciekawiej niż MAGi czy inne socomy.

Na czym rozgrywka będzie polegać? Walka mechów/samolotów? Bo tak to własnie wygląda.

do tego piechota, pojazdy bojowe i terenowe oraz roznego rodzaju dzialka i wyrzutnie rekietowe w bazie..do tego mysle ze dadza jakies big pojazdy na wzor tych z dodatkow do Warhawka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.