Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Gralem, ale nie w Pinaty.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mam demo Pinaty. Wciągałem jak makaron nosem :) Muszę w końcu zainwestować chociaż w jedną część.

Opublikowano

Ty serio chcesz się skompromitować? Proszę

No more Heroes, Madworld, Silent Hill , Conduit, Perfect Dark, Goldeneye, Turok[seria], 1080, Eternal Darkness, RE Zero, mało? monster Hunter Tri, Metroid Prime 1,2,3.

Poza tym mylisz gry dla dzieci z tymi które tylko tak wyglądają.Podam przykład Wario Land Shake IT gwarantuje Ci że nie dasz rady zrobić nawet 90 %

No i to praktycznie wszystko. Nie zmienisz faktu, że na Wii jest naprawdę mało dobrych gier a Nintendo wydaje głównie infantylne produkcje.

Opublikowano

Gralem w Kameo :blush:

Opublikowano

Po części masz racje rkBrain ale ja naparzałem 1,5 roku na Wii i jest mi mało a miałem na chacie wtedy wszystkie nowości na 360 ke, Piniaty też i Kameo debeściaka.

Opublikowano

reakcja na slowo "masa": podaj 5 slabych klonow coda. najlepiej takie, ktore probowaly sie jakos wybic, jak np. Homefront. no to masz juz 1, jeszcze 4.

przyjdzie rage i deus ex i pozamiata wszysto.

Może przesadziłem z tą masą klonów COD'a (MoH, Battlefield, Homefront), ale nie zmienia to faktu, że FPS-ów jest mnóstwo i kopiują sprawdzone rozwiązania z COD'a 4 (perki, skrypty).

Opublikowano

reakcja na slowo "masa": podaj 5 slabych klonow coda. najlepiej takie, ktore probowaly sie jakos wybic, jak np. Homefront. no to masz juz 1, jeszcze 4.

przyjdzie rage i deus ex i pozamiata wszysto.

Może przesadziłem z tą masą klonów COD'a (MoH, Battlefield, Homefront), ale nie zmienia to faktu, że FPS-ów jest mnóstwo i kopiują sprawdzone rozwiązania z COD'a 4 (perki, skrypty).

no, ja ofkors nie zakladam sobie klapek na oczy i widze przesyt slabych fps-ow. tyle ze tu jest problem z generalizacja, bo skoro mamy trend wypuszczania FPSow, to z gory zakladamy, ze to to samo i ze nudne, bo fpp. ja uwielbiam fpp bo powoduje najlepsza adaptacje w swiecie gry. do tego jest to tez dogodne srodowisko dla rozwoju graficznego (czy to coraz ladniej odwzorowane pukawki, ktore zawsze ciesza oczy bo sa na pierwszym planie caly czas, rece bohatera czy animacje) czy fizyki (valve).

twierdzac ze "pora aby dac odsapnac pierwszej perspektywie" podcinasz nogi projektom, ktore nie dostaly jeszcze swojej szansy zeby zarzadzic: Rage, Deus Ex3, Stalker2, i wielu innym, ktorym coraz dalej do prostactwa serii activision.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Gdyby na Wii, były multiplatformy (i gdyby Wii było tak mocne jak X0/PS3) te co są na PS3/X0/PC (wydawane przez EA, R*, UBI) to konsola Nintendo byłaby najlepszym wyborem dla wszystkich, miała by najwięcej, najciekawszych exclusive-ów + do tego urywające zad multiplatformy.

Wydaje mi się, że większość graczy wolałaby odpuścić, Gowy3, Halo Reach, KZ3 itd, na rzecz Super Mario Galaxy, Metroida itd.

A możliwość grania w Bulletstorma, GTA, RDR czy CODa wystarczyła by w zupełności (zastępowała by te niby mocarne Exy z PS3/X0)...

Opublikowano

Ta gra jest na Gamecube'a.

Oj, poyebałem. Chodziło mi o Mario Galaxy, dobrze mówię ?

Opublikowano

Dobrze, chociaż od Mariana lepszy jest Donkey Kong Country Returns.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Gdyby na Wii, były multiplatformy (i gdyby Wii było tak mocne jak X0/PS3) te co są na PS3/X0/PC (wydawane przez EA, R*, UBI) to konsola Nintendo byłaby najlepszym wyborem dla wszystkich, miała by najwięcej, najciekawszych exclusive-ów + do tego urywające zad multiplatformy.

Wydaje mi się, że większość graczy wolałaby odpuścić, Gowy3, Halo Reach, KZ3 itd, na rzecz Super Mario Galaxy, Metroida itd.

A możliwość grania w Bulletstorma, GTA, RDR czy CODa wystarczyła by w zupełności (zastępowała by te niby mocarne Exy z PS3/X0)...

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem...

Opublikowano

Galaxy lepszy:) poza tym masz już 2 części ale Sunshine w niczym im nie ustępuje.Również graficznie gry są identyczne stety i niestety.

Opublikowano

Ale jaki klimacik paaanie.

super-mario-sunshine-20040908041019500.jpg

Opublikowano

pewno mario se mysli "o kur.wa, ale piz.da" :teehee:

Opublikowano

Mario to gra dla dzieci i tyle. Tandeta jednym słowem. Co z tego, że jest genialny gameplay skoro cała reszta kuleje. W Ratchet & Clank lub Jak & Daxter mamy śmieszne dialogi, w Medievil mamy humor sytuacyjny, w Crashu mamy świetnie zaprojektowane lokacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Beznadziejne postacie, słabe lokacje, prostota.

Opublikowano

Kur.wa, czy tego CoD'a ludzie nie mają dość? :lol:

Odpalam CoD4, od groma ludzi gra. Odpalam Modern Warfare 2 również. Mało tego, wchodzę sobie w leaderboardsy i mając 11k fragów jestem dopiero 5 milionowym graczem, gościu z friendlisty ma 60k i ledwo się w milionie mieści. Wniosek jest taki, że gdzieś milion ludzi spędziło tylko przy MW2 paręset godzin co najmniej.

Ciekawe kiedy to się skończy.

Opublikowano

Na tym też polega siła COD'a, na serwerach nigdy nie będzie pusto. Dlatego niektórzy wolą inwestować w coś, gdzie będą mieli zawsze z kim grać online.

Opublikowano

Mario to gra dla dzieci i tyle. Tandeta jednym słowem. Co z tego, że jest genialny gameplay skoro cała reszta kuleje. W Ratchet & Clank lub Jak & Daxter mamy śmieszne dialogi, w Medievil mamy humor sytuacyjny, w Crashu mamy świetnie zaprojektowane lokacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Beznadziejne postacie, słabe lokacje, prostota.

a glownym bohaterem nie jest space marines. Co za syf, besskitu ziomek. Gramy w kol of djuty dzisiaj nie? Po meczu oczywiscie. Tacy jestesmy mescy. I bedziemy cygara palić i whisky pić. Prawdziwi dorośli mężczyźni i najlepsza gra na swiecie. ELO

Opublikowano

powiem ci ze mam 32 kafle i caly czas gra potrafi sprawic mi przyjemnosc. nie widze sensu w nagonki multi oprocz sprawy technicznej laczenia sie z serverami. fajnie ze dopiero teraz zaczynam grac inaczej niz zawsze, stosuje rzucanie nozem i podkladanie ladunkow c4 i daje to mase frajdy : D

Opublikowano

I tak wszystko w tym roku skopie Alice: Madness Returns :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.