Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Tak, ale na spółkę z Shadows of the Damned ;] Szykuje się gruby czerwiec.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Tak, ale na spółkę z Shadows of the Damned ;] Szykuje się gruby czerwiec.

Zayebistych gier jest od zayebu. Ciekawe czy ten trend pociągną w 2012.

Opublikowano

Mario to gra dla dzieci i tyle. Tandeta jednym słowem. Co z tego, że jest genialny gameplay skoro cała reszta kuleje. W Ratchet & Clank lub Jak & Daxter mamy śmieszne dialogi, w Medievil mamy humor sytuacyjny, w Crashu mamy świetnie zaprojektowane lokacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Beznadziejne postacie, słabe lokacje, prostota.

Dawno czegos tak zenujacego nie przeczytalem. Ogolnie mozna podsumowac to w ten sposob - yebac gameplay, przeciez to najmniej wazna sprawa. Ten post jest tak glupi, ze sam powinienes sie zglosic do rodzynow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

no jesli bawi cie zbieranie kolorowych kuleczek, to spoko, ale jemu widocznie chodzi o inny rodzaj humoru, cos dla >3latka.

Opublikowano

Bedziesz mial prawo glosu jak ogarniesz jak dzialaja plusy i minusy, ewentualnie jak ladnie przyznasz sie do bledu.

PS. Niektorych widac bardzo boli, ze Super Mario Galaxy 2 to najlepsza platformowka wszech czasow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

no jesli bawi cie zbieranie kolorowych kuleczek, to spoko, ale jemu widocznie chodzi o inny rodzaj humoru, cos dla >3latka.

Zbieranie kolorowych kuleczek ? A Crash zbierał jabłka i nikt sie nie pluł. Sonic zlote pierścienie. Juz za chwile to czcionka w tytule będzie wam przeszkadzać. Ja pier..

Opublikowano

Mario to gra dla dzieci i tyle. Tandeta jednym słowem. Co z tego, że jest genialny gameplay skoro cała reszta kuleje. W Ratchet & Clank lub Jak & Daxter mamy śmieszne dialogi, w Medievil mamy humor sytuacyjny, w Crashu mamy świetnie zaprojektowane lokacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nie rozumiem fenomenu tej gry. Beznadziejne postacie, słabe lokacje, prostota.

Dawno czegos tak zenujacego posta nie przeczytalem. Ogolnie mozna podsumowac to w ten sposob - yebac gameplay, przeciez to najmniej wazna sprawa. Ten post jest tak glupi, ze sam powinienes sie zglosic do rodzynow.

Hehe, to tak jakby pisać, że Tetris ssie, bo co z tego, że zasady są genialne w swej prostocie i załapie je dziadek, babcia, czy dzieciak, skoro fabuła jest żałosna, a oprawa to jakieś 2 kreski na krzyż.

Opublikowano

Bedziesz mial prawo glosu jak ogarniesz jak dzialaja plusy i minusy, ewentualnie jak ladnie przyznasz sie do bledu.

PS. Niektorych widac bardzo boli, ze Super Mario Galaxy 2 to najlepsza platformowka wszech czasow.

bledu? ja zadnego bledu nie zrobilem, po prostu zalwazylem prosty scenariusz, ktory jest bardzo prawdodopobny, zwazywszy na prosta analize trollowania xbotow.

P.S.- ciebie widac boli jak sie przyrownuje do dziecioka : D ladny kompleks, zwazywszy na to ile prawdopodobnie masz lat :teehee:

znowu trolling? a czy za trolling nie uchodzi wmawianie komus ze opinia mu nie przysluguje? popieram calkowicie rkBraina. i nie- kur.wa- nie dla trollingu ale dla wlasnego odczucia i podejscia. girsy mi sie tez nie podobaja bo uwazam je za slabe i kazdy ma prawo tak powiedziec, bo to wlasna opinia.

Opublikowano

zaLwazylem

:teehee:

Ludzie, on nadal nie rozumie o co chodzi w plusach i minusach :) Niemozliwe, po prostu nie wierze ze mozna byc takim bezmozgiem xD To jest zwyklu trolling - nie mozna byc az takim idiota.

Prosba do moda - prosze dac mi ostrzezenie ze ublizanie i wytlumaczyc mu o co chodzi :teehee:

PS. Jezeli ktos przeklada "otoczke" nad gameplay to nie mam pytan.

EDIT: Moj wiek mozesz sobie sprawdzic w moim profilu, nie kazdy musi to ukrywac tak jak ty xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

przemilcze tego pajaca i wnosze o nie wyciaganie konsekwencji z jego uposledzenia : )

otoczka? a co to?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Na przyklad fabula i mega dorosly klimat w platformowkach, przeciez jak powszechnie wiadomo to najwazniejsze rzeczy w tym gatunku wg ciebie i rkBraina :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ehh nie chce mi sie tego tobie tlumaczyc :teehee: leci ignore za kiepska kontaktowosc :turned:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

A co jest dorosłego w humorze serwowanym przez Crasha czy Ratcheta? Aluzje których 3 latek nie zrozumie? Ironia? Wysublimowane środki wyrazu, które z zasady sprawiają, że nawet przemowy polskich polityków wydają się być takie dojrzałe. Czasami wyciągnięcie korka i upuszczenie powietrza z napompowanej "dorosłością" dumy, pozwala dostrzegać genialność prostoty, choćby takiego Mariana. Zdarza się, że bywa żenująco, pociesznie, ale właśnie o to chodzi, że nikt na siłę nie puszcza nam oka, próbując ukryć, w sumie nie specjalnie oryginalny humor(tzn. która "dow(pipi)na" gra nam tego nie serwuje?) Czasami takie podejście, jest o niebo doroślejsze niż usilne szukanie aluzji do deski klozetowej.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Najtmer-naprawde jest nam tego powodu wszystko jedno. :thumbsup:

Zreszta sorry, ale kto bedzie prowadzil z Toba dyskusje na forum o konsolach, wiedzac, ze jedyna platforma na ktorej grasz to komputer stacjonarny. Nie masz zadnej konsoli, bo twierdzisz, ze nie ma po co jej kupowac, masz inny gust, nie interesuja Cie exy na xboxa, stary - juz to przerabialismy, ale ztrozum, ze tutaj 3/4 osob ma takie zdanie wlasnie o Twoim komputerku.:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekajcie, to Najtmer dalej nie rozumie, że w reputacji wyświetlają się tylko osobniki którzy dali plusy oraz odnośnik do danego posta? WTF MAN

Tymczasem Modern Warfare 3 już oficjalnie.

Opublikowano

Niech zgadnę - nadal na tym samym silniku?

Opublikowano

Prawdopodobnie :(

Opublikowano

Kolejny odgrzewany kotlet...ja nie rozumiem jak ludzie mogą tak chętnie to kupować.

Opublikowano

Dawno czegos tak zenujacego posta nie przeczytalem. Ogolnie mozna podsumowac to w ten sposob - yebac gameplay, przeciez to najmniej wazna sprawa. Ten post jest tak glupi, ze sam powinienes sie zglosic do rodzynow.

Assassin's Creed jest świetnym przykładem. Masz elementy platformowe, rozwiniętą fabułę, genialny klimat i kiepski gameplay a ludzie i tak w to grają. Gatunek platformowy praktycznie wyginął właśnie przez swoją infantylność. Średnia wieku przeciętnego gracza wynosi 25 lat i nikt nie będzie już skakał jakimś liskiem po jabłuszka. Wiem co piszę bo przeszedłem wszystkie części Crasha na 102%. Dlatego też cieszę się, że Naughty Dog zamiast robić kolejną część wzięło się za Uncharted.

Opublikowano

Ubostwiam Asasyna za fabule (jestem fanbojem tej serii) ale gdyby nie ona to gameplay'em ta gra by mnie nie wciagnela na dlugo. Zreszta co ta gra wspolnego z platformowkami to nie wiem.

Nie mogę się doczekać porównań Nowego Jorku z MW3 do Nowego Jorku z Crysis 2 :teehee:

Bedzie niezla miazga :teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzieliście to ?:

captureze.jpg

Z trailera Wiedźmina 2.

Trzeci PS.

Bawią się z konsolowcami w kotka i myszkę :P

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.