Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ale zawsze są wyjątki.Niczego nie dowodzą niestety to ślepa ulica.

Może i pójdzie w chmurę i właściwie nie byłoby źle tylko że ja chce mieć w domu konsolę, po prostu lubię ten sport.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To nie wina konsol, tylko PC'ta z 1000 konfiguracji. Zresztą R* zarobi tam jakieś marne grosze, bo większość ściągnie grę z torrenta. Nic dziwnego, że olali ten rynek.

Opublikowano

To nie wina konsol, tylko PC'ta z 1000 konfiguracji. Zresztą R* zarobi tam jakieś marne grosze, bo większość ściągnie grę z torrenta. Nic dziwnego, że olali ten rynek.

przerobienie xboxa kosztuje tak duzo, ze nikt nie piraci. kazdy kij ma 2 konce.

no widze hayami ze w koncu okresliles cos jasno- ze to tylko twoje "widzi misie", ale nie widzisz w tym odrobiny egoizmu? coz, ja uwazam ze rozwoj bylby dobry i wcale nie zaklocil harmonii komfortowego grania

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

przerobienie xboxa kosztuje tak duzo, ze nikt nie piraci. kazdy kij ma 2 konce.

no widze hayami ze w koncu okresliles cos jasno- ze to tylko twoje "widzi misie", ale nie widzisz w tym odrobiny egoizmu? coz, ja uwazam ze rozwoj bylby dobry i wcale nie zaklocil harmonii komfortowego grania

Co nie zmienia faktu, że i tak na konsolach zarobili znacznie więcej.

http://gamrreview.vgchartz.com/browse.php?name=grand+theft+auto+IV

Opublikowano

no zdarza sie, to juz nie jakis argument. porownaj dwoch graczy, konsole i pc i wez pod uwage ze obaj placa za oryginaly (powiedzmy ze tyle samo). na ktorym w takim razie producent by zarobil wiecej/mniej? problemem jest pierwiastek ludzki

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
gry co 5 lat? chyba jak se w miedzy czasie wyrwiesz 3 nowe sztuki po rrodzie/ylodzie, nowym laserem itd.

Ta generacja faktycznie jest wadliwa. Tylko gdzie nie sięgnę pamięcią wstecz to praktycznie każda konsola służyła mi latami (PSX - 5 lat, Xbox - 6). Bardzo ostatnio kupiłem Wii z 2009r i wszystko śmiga aż miło, nawet ostro dojechane płyty. Druga sprawa podzespoły nie muszą się psuć, ale musisz je wymieniać - chcesz, czy nie.

bebchy do NG pc bylyby tansze, poniewaz bylyby glownym towarem rozwoju branzy elektronicznej. wystarczy pomyslec o 10 krotnie wiekszym zapotrzebowaniu na porzadne urzadzenie. synonimem upgradeu kompa jest zakup next gena i do tego to sie sprowadza. jest to o wiele bardziej ekologiczne.

Śmieszy mnie naiwność bijąca z Twojego posta. Myślisz, że branża konsolowa dąży do tego, żeby wszystko było tanie i za darmo. Człowieku obudź się! Płatny Live, onlinepass'y, DLC, ograniczenia 1 gra = 5 kont. Próby wyeliminowania rynku wtórnego. Jeżeli ta cała Twoja idea miałaby komuś służyć, to tylko portfelom koncernów. Kolejny drenaż kieszeni graczy, którzy nie marudzą i kupią wszystko.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano
gry co 5 lat? chyba jak se w miedzy czasie wyrwiesz 3 nowe sztuki po rrodzie/ylodzie, nowym laserem itd.

Druga sprawa podzespoły nie muszą się psuć, ale musisz je wymieniać - chcesz, czy nie.

no wlasnie?

Śmieszy mnie naiwność bijąca z Twojego posta. Myślisz, że branża konsolowa dąży do tego, żeby wszystko było tanie i za darmo. Człowieku obudź się! Płatny Live, onlinepass'y, DLC, ograniczenia 1 gra = 5 kont. Próby wyeliminowania rynku wtórnego. Jeżeli ta cała Twoja idea miałaby komuś służyć, to tylko portfelom koncernów. Kolejny drenaż kieszeni graczy, którzy nie marudzą i kupią wszystko.

wiem ile w mojej teorii jest utopii, ale przeciez chyba nie powiesz mi ze cos co dzisiaj jest drogie, za rok bedzie mialo ta sama cene? przeciez mowa o naturalnej utracie wartosci przy wporwadzaniu czegos nowego, a na to zawsze beda pieniadze, bo rozwoj techniczny nie zamyka sie tylko do jakis (pipi)ych konsolek, gdyby tak bylo to ps2 kosztowaloby dzisiaj tyle ile na premierze. przez to biore poprawke na kolejna ewentualnosc, jesli jestes w stanie 100% porzewidziec ze tak nie bedzie, to w takim razie biore swoje grabki i ide plakac :(

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

firmware 3.61 można już zassać z połykiem

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ciekawe info na temat MW3. Jakby nie patrzeć bardzo prawdopodobne :teehee: :

Rozgrywka to intensywne 3 godziny grania.

Absolutny rekord. W grze będą dostepne różne

osiągnięcia takie jak:

Pacifist (ukończ grę nie

zabijając nikogo)

, Don't shot! Run! (misje na czas

ukończ w najkrótszym czasie),

Follow Me (ukończ

misję cały czas podążając za dowódcą),

Drama

(popłacz się przy ściskającej serce cutscence)

oraz

Pride&Honour (zasalutuj gdy na ekranie pojawi

się amerykańska flaga).

Wiadomo też, że powrócą znane z MW2 gadżety (jak heartbeat sensor),

a także dodane zostaną nowe, na przykład

samonaprowadzające się noże do rzucania czy

karabin snajperski z zagiętą lufą do strzelania

zza rogu. W trakcie gry tradycyjnie będzie można

ostrzelać oddziały wroga z samolotu, a nawet

telportować się na stację orbitalną i zalać go

promieniami ze Słonecznego Działa. Fabuła również

ma stać na najwyższym poziomie. USA po niedawnym

ataku Rosjan naprawiły swój system wczesnego

ostrzegania i zawarły umowę z Europą, by ta

ostrzegła ich gdyby zauważyła przemieszczające się

na zachód duże zgrupowania rosyjskich wojsk.

Europa powiedziała "Dobra" i USA przystapiły do

kontrataku. Niestety amerykańsy żołnierze tupią

głosniej niż rosyjscy i dlatego zostali zauważeni

już w połowie drogi. I tu zaczyna się gra.

Bierzemy udział w walkach z Rosjanami na terenie

różnych państw, gdzie oprócz wiadomych wojsk

rosyjskich musimy walczyć z wrogo nastawionymi

tubylcami. Na pokazie przedstawiono fragmet

rozgrywki, na której główny bohater broni rannego

towarzysza i ostrzeliwuje się przed napierającymi

hordami kenijskich pielęgniarzy i kierowców

karetek. Również i tym razem dostaniemy niewielką

porcję kontrowersji. Wiadomo jest, że w grze

będzie umieszczony poziom, gdzie będziemy odgrywać

rolę rosyjskiego agenta siejącego rzeź i

zniszczenie w portugalskim żłobku. To na razie

tyle informacji o najnowszym MW3. c.d.n.

Opublikowano

PSN w USA juz dziala. Probowalem zalogowac sie na konto US i dupa. Czyzby blokoada IP na konta ? Dobrze, ze moje podstawowe konto jest na PL.

Opublikowano

I tak zaraz znów padnie :potter:

A więc mamy rekord 24 dni a store i tak nie ma ciekawe czy na ps3site dalej będą sie zalewać z tych 14 dni bez xbox live

Opublikowano

@Ins serio myślałeś, że z konta USA zalogujesz się?......................... ja też ;p

Polskę podobno jako ostatnią odpalają:

psnrestartheaderarticle.jpg

Opublikowano
  • Autor

Niech ktoś go zbanuje i nauczy, że translator Google to nie wszystko, by udzielać się na polskich forach :|

Opublikowano

Juz nie raz byl banowany - niestety zawsze wraca.

Ciekawe czy ta blokada regionalna jest tylko chwilowo czy juz zostanie na stale.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pewnie zostanie do końca akcji "Welcome Back"

Opublikowano

Pewnie zabezpieczyli się przed osobami chętnymi do pobrania pakietu powitalnego z rejonu innego niż PAL (zależy gdzie się mieszka ;p)

Opublikowano

Hmm ciekawe kiedy podadzą jakie gry będą do zassania po uruchomieniu PSN

Opublikowano

A to już jest pewne, że dadzą jakieś gry? Ile tego ma być w ogóle? Jedna, dwie?

Opublikowano

2 z listy 5, a na PSP 2 z listy 4.

Opublikowano

Troche nudno sie zrobilo...

roflbotbmscjp2.jpg

Opublikowano

brakuje tylko harakiri :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.