Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

koleś przeprasza i powstrzymuje się od śmiechu, dobre.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Szymek, niestety dla niektórych wciąż aktualna.

Opublikowano

aktualna bo...znów padło!

wypisz sie i wpisz od nowa

Edytowane przez Orson

Opublikowano

działało całą godzinę [*]

Opublikowano

Mi działa nadal (w sumie kto wie jak długo).. ale tak mi się zdawało, że coś jest nie tak bo obecnie mam już tylko 3 os. online.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Temat "Console Wars"ale pozwolę sobię parę zdań o PC.

Dziś właśnie w nocy miał premierę Wiedźmin 2. Problemów oczywiście od chuja, bo panowie z CDP wymyślili sobie jakieś aktywacje. Gra miała być odblokowana o północy, a wyszło że dopiero od godziny można grać. PC Gaming :lol:

to też odnośnie wszelkich onlajnowych gówien, aktywacji, (pipi)ji itp wyobrażacie sobie jakby jakiś konsolowy hit miałby się tak aktywować? Sajgon.

Opublikowano
  • Autor

Jajca nieziemskie. Wszystko zainstalowane a mam informacje ze gra niekompletna i ten plik aktywacyjny, Patcher_PL.exe nie moze sie zainstalowac. (pipi)a, granda.

Opublikowano

Ale to polaczki to co sie spodziewacie? Na Steamie pre-load i aktywacje sa od paru miechow i w 90% przypadkach dziala jak nalezy.

Opublikowano

Jajca nieziemskie. Wszystko zainstalowane a mam informacje ze gra niekompletna i ten plik aktywacyjny, Patcher_PL.exe nie moze sie zainstalowac. (pipi)a, granda.

tak się kończy zdrada konsol :) joke

Opublikowano
  • Autor

Ale to polaczki to co sie spodziewacie? Na Steamie pre-load i aktywacje sa od paru miechow i w 90% przypadkach dziala jak nalezy.

Uzywanie zwrotu "polaczki" w stosunku do mnie jest obrazliwe. Nie zycze sobie tego.

tak się kończy zdrada konsol :) joke

:) W2 to pierwsza moja gra na PC na premiere w zyciu, a dlatego, ze jest bardzo konsolowa ;)

Opublikowano

Myśle że na pewno dadzą LBP do zassania, reszte ciężko zgadnąć

Opublikowano

Jeszcze nie ogłosili tego.

obstawiam jakieś tytuły bezpośrednio od sony na które nie ma już popytu :)

Opublikowano

Tyle czasu bez PSN jestem i jeszcze nie wiem czym mi to wynagrodzą - SKANDAL ! ;)

Jeszcze nie ogłosili tego.

obstawiam jakieś tytuły bezpośrednio od sony na które nie ma już popytu :)

To że to będą gry od Sony jest niemalże pewne - przecież nie będą płacić zewnętrznym developerom za rozdanie kilkudziesięciu mln cyfrowych kopii gier.

Opublikowano

Się okazuje również, że wiedźmak miał być piękny i super zoptymalizowany, a się okazuje odwrotnie :potter:

pc gaming :potter:

Super:D Przynajmniej będzie można poczytać jakieś głosy sprzeciwu, bo od tego wychwalania CDP czego to oni nie zrobili już rzygać się chce.

Swoją drogą - w listopadzie B3 - to dopiero będzie sajgon, dzieciaki się obudzą, że nawet odpowiedniego Windowsa nie mają. Ot, i kupią MW3 - i pobije kolejne rekordy w Polsce:potter:

Opublikowano

TOP 20 w UK za zeszły tydzień - widzicie coś niezwykłego ?

1. Brink (Bethesda Softworks)

2. Lego Pirates of the Caribbean (Disney Interactive Studios)

3. Call of Duty: Black Ops (Activision)

4. Portal 2 (EA Games)

5. Mortal Kombat (Warner Bros Interactive)

6. MX vs ATV Alive (THQ)

7. FIFA 11 (EA Sports)

8. Operation Flashpoint: Red River (Codemasters)

9. Crysis 2 (EA Games)

10. Red Dead Redemption (Rockstar)

11. Kinect Sports (Microsoft)

12. Lego Star Wars III: The Clone Wars (LucasArts)

13. Carnival Games: In Action! (2KPlay)

14. Halo: Reach (Microsoft)

15. Shift 2: Unleashed (EA Games)

16. Homefront (THQ)

17. Assassin's Creed: Brotherhood (Ubisoft)

18. Zumba Fitness (505 Games)

19. Kinectimals (Microsoft)

20. Halo 3 (Microsoft)

:teehee:

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Opublikowano

Nie wiem jak oni tę listę skleili, na GFK jakie bym ustawienia nie wklepał to mi nie wychodzi Halo 3 na 20 miejscu, pojawia się w budżetówkach na liście X360 na 2 miejscu, więc chyba musieli mieć dostęp do jakiś szerszych ustawień.

http://www.computerandvideogames.com/301463/news/xbox-chart-halo-3-surges-into-top-20/

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Ważne by na liście długo się trzymał. ;] Poza tym to tylko UK.

Opublikowano

Tak sie kreci intra, muzyka i obraz = cudo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.