Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

uśmiałem się z filmiku :lol:

easye --> no widzisz, ja może jestem zawiedziony pewno podobnie jak fani RE krytykujący część piątą, gra bardzo dobra, ale jakby nie miała nazwy Resident Evil nie dostawałaby tyle ochrzanu.

voytec --> no łyknę używkę (anglika oczywiście) za jakiś czas, może na święta, byleby nie szybko bo mój hejt na razie jest zbyt mocny ;D

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Xboje opanowały temat ?

Opublikowano

Texz raczej fanboye jak ty :P(joke i z obu stron :P )

tak myślę głośno... czy to ważne czy kinnect czy ps move i tak są to tylko bajerki o których wszyscy za maks 1,5 roku zapomną ...

z jednej strony dildo od ps3 (właściwie kontroler do wii 2.0) czy kinnect (ps eye 2.0)...Oba mega drogie i oba jako zbędny dodatek za taką cenę !!! 100 RAZY BARDZIEJ WOLĘ SOBIE KUPIĆ W DZIEŃ PREMIERY JAKIEŚ 2-3 HITY(chodźby z jednej strony kz3, lbp2 itp a z drugiej gears of war 3 itp...) NIŻ JE... Lub wypasioną kierownicę/ arcade sticka do gier...

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Xboje opanowały temat ?

Zrównały opozycję do swojego poziomu i pokonały. xD

Opublikowano

Ciekawe co robią Playslaves... ano tak. Grają :ninja:

Opublikowano

kinect to jest gadżet, ale całkiem fajny. Do tego ma szansę utrzymać się znacznie dłużej, niż te sugerowane 1,5 roku.

Mogę się mylić, ale to naprawdę robi wrażenie. Zdecydowanie lepsze, niż Wii, które przecież jest tak popularne.

Nie twierdzę, że to lepsza opcja, niż kupno tradycyjnych hitów. Jeśli jednak nie musimy wybierać, to dostajemy ciekawe uzupełnienie zwykłego grania.

Wiadomo, że pad jest najlepszy do większości gier, ale trudno negować użyteczność np. kierownicy w niektórych grach.

Jak ktoś nie lubi takiego gatunku gier, to nie ma sensu kupować.

Jeśli ktoś jednak lubi np. taneczne, to kinect jest do tego najlepszym kontrolerem.

http://www.youtube.com/watch?v=chd0o8vIk6I&feature=fvsr

Opublikowano

Sorry, ze tu, ale gdzie indzie nie ma odzewu, szukam 2 chetnych do co opa w Reach Legendary. w sumie ja i Mazzeo.

Opublikowano

Kolejny dowód na to, że nikt nie walczy już z krasnalami.

Opublikowano

1286183968480.jpg

Opublikowano

no jak coś mnie możecie podłączyć do "walki z krasnalami" tylko godzinowo jest problem... gram od 8 rano do 15 (potem praca a wieczorem żona) więc jeśli ci ta godzina odpowiada inva mnie :)

ps. i zarazem mały offtop reach w singlu ryje beret (pozytywnie).

ps2. zwyrol powoli zaczynasz zajeżdżać niezdrowym haters'twem= głupotą. Po co takie uwagi :P , swego czasu lubiłem z tobą dyskutować ale ostatnio chyba zmieniło konto użytkownika... Ponieważ teraz nie można ciebie słuchać tak czasem pierd.....!

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

również chętnie pogram ;] tak samo w firefight

Ciekawe co robią Playslaves... ano tak. Grają :ninja:

brzydko piszą o GT5 i PD w temacie GT5

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8671815,Activision_zamknelo_Bizarre__Poki_co_to_tylko_plotki.html?bo=1

ciekawe czy to że MS 2tyg temu wspomniał o reaktywacji PGR5 ma z tym związek :D

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

mówiłem (pipi)a? Tak to jest jak się podpisuje umowę z tym skur.wysynem Kotickiem i je.banym w dupę Activision.

Bizarre [*] oby jakoś się reaktywowali i wrócili pod skrzydła MS!

Opublikowano

kinect to jest gadżet, ale całkiem fajny. Do tego ma szansę utrzymać się znacznie dłużej, niż te sugerowane 1,5 roku.

Mogę się mylić, ale to naprawdę robi wrażenie. Zdecydowanie lepsze, niż Wii, które przecież jest tak popularne.

Nie twierdzę, że to lepsza opcja, niż kupno tradycyjnych hitów. Jeśli jednak nie musimy wybierać, to dostajemy ciekawe uzupełnienie zwykłego grania.

Wiadomo, że pad jest najlepszy do większości gier, ale trudno negować użyteczność np. kierownicy w niektórych grach.

Jak ktoś nie lubi takiego gatunku gier, to nie ma sensu kupować.

Jeśli ktoś jednak lubi np. taneczne, to kinect jest do tego najlepszym kontrolerem.

http://www.youtube.com/watch?v=chd0o8vIk6I&feature=fvsr

4 sekunda i... KINECT PRZEWIDUJE RUCHY JUPI.(pipi) EPIC FAIL po raz kolejny

11 sekunda i znooooowu przewiduje ruchy

18koles dalej macha rekami a na kinect juz inna animacja JUPI

To sie chłopak wyuczył na pokaz, Swietny aktor

Edytowane przez Welna

Opublikowano

16205.gif

4 sekunda i... KINERCT PRZEWIDUJE RUCHY JUPI.(pipi) EPIC FAIL po raz kolejny

ty jesteś głupi czy jaki? wiesz w ogóle na czym polega ta gra?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bylby git...nie chcailbym zeby PGR przeszedl pod skrzydla np Codemasters...chce prawdziwego PGR a nie przerobki Grida. Liczeylem ze mimo iz nazwa PGR nalezy do Microsoftu to Bizzare i tak zrobi nastepce pod inna nazwa (Metropolis Street Racer 2:P?).

Opublikowano

I pojawili sie obroncy :D ozywiamy temat :D

Ja (pipi)e taka prowokacja i juz sie gotuja

Opublikowano

mówiłem (pipi)a? Tak to jest jak się podpisuje umowę z tym skur.wysynem Kotickiem i je.banym w dupę Activision.

Bizarre [*] oby jakoś się reaktywowali i wrócili pod skrzydła MS!

Oby ich wzięło pod skrzydła EA i z Criterion zrobili ścigałkę milenium!

Opublikowano

jak piszesz głupoty to się nie dziw :P . ps move za to ma Krzysia Ibisza na otarcie łez :thumbsup:

jedyne czego jestem ciekaw odnosnie obu kontrolerów to jak wypadną na nich gry walki(jedyne co mnie interesuje z tych mini gierek póki co)... Fight jak na razie rozczarował... może fight 2 będzie lepsze :)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Criterion wydało właśnie HP, niech teraz robią Burnouta.

Tak sobie pomyślałem że może nie jest to takie złe, niech się ci pracownicy szybko ogarną i gadają z MS'em, przecież ten chcę zrobić PGR5 prawda? Taka okazja rzadko się zdarza.

Opublikowano

jeśli plota okaże się prawdziwa to raczej na pewno będzie powrót Bizzare (może pod inną nazwą) i PGR,

Opublikowano

i w tym roku nie będzie :potter:

a Microsoft głupi mógłby przynajmniej te Bizzare 3 lata temu kupić to by teraz nie miał problemu i mógłby swobodnie przeplatać co roku Forzę i PGR.

No ale nie, teraz wciągło ich Acti, wypuścili średniackiego Blura, teraz wyszedł ich Bond który też pewnie furory nie zrobi, niedługo mogą zamknąć to studio w piz.du.

wykrakałem

Opublikowano

A tu Sony zrobi wszystkim psikusa i zatrudni ich w PD, żeby w GT6 zrobili warunki pogodowe na wszystkich trasach bo Kaza i jego żółtych ludzi to przerosło :P

Opublikowano

Nikt nie wpadł na pomysł, że srają już PGRem i chcą zrobić nowe, pasjonujące IP?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.