Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Capcom może zapowie w końcu Onimushę na E3, to wtedy będzie można spodziewać się rendera, który ustanowi znowu poziom na lata jak to było w przypadku trójki.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Fuck that, Namco ma super mlodziezowe intro z pierd.olnieciem.

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Ważne by na liście długo się trzymał. ;] Poza tym to tylko UK.

UK dla Europy to takie "tylko" jak USA dla rynku globalnego :)

Mortal już dobrze się sprzedał, w samych USA ponad 1 mln.

Jak w piosence "Każdy ma Mortala, mam i JA" :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mortal szybko spada na rzecz niekoniecznie dobrych nowości.Bo ile można naparzać w LEGO wiem ze faje ale przy Batmanie już ziewałem.

Ważne by na liście długo się trzymał. ;] Poza tym to tylko UK.

UK dla Europy to takie "tylko" jak USA dla rynku globalnego :)

Mortal już dobrze się sprzedał, w samych USA ponad 1 mln.

Jak w piosence "Każdy ma Mortala, mam i JA" :D

Ważne, że w Polsce poszło ponad 6 tysięcy, co okazało się totalną deklasacją konkurencji. :rolleyes: MK jest na tyle zajebisty, że zasługuje na długoterminową sprzedaż. Tym bardziej, że nie jest to gierka na 5 godzin, a potem wędrówka na półkę.

Opublikowano

Najlepsze intro i tak miał Soul edge/blade.

Klimat i moc !! Żaden Tekken nie ma podejścia.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Nie wiem czy najlepsze, ale potezny klimat ma. Tag 2 mnie zmiotl, ogladam i slucham ktorys raz z kolei.

@Josh

Wizualnie tak, ale muzycznie IMO gorsze.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Intro do T5 wciąż poza zasięgiem.

Blagam Cie. Intra do T2,T3 i TTT sa lepsze od T5.

PS. Intro do Soul Blade to klasa sama w sobie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wracając jeszcze na chwilę do Wiedźmina 2- przynajmniej CD Projekt potrafi szybko zareagować i zrekompensować graczom niedogodności :turned:

http://www.cdprojekt.pl/news/5653/Wiedzmin_2_Zabojcy_Krolow_Edycja_Kolekcjonerska_-_dodatkowy_upominek

BTW nie ma co porównywać skali do innego baaardzo głośnego wydarzenia z branży, które miało ostatnio miejsce, ale potrafili przynajmniej na bieżąco informować graczy o tym co się dzieje i jakie są postępy; pc gaming :potter:

http://www.gram.pl/news_8AvrGuu1_Oficjalny_komunikat_firmy_CD_Projekt_w_sprawie_problemow_z_aktywacja_gry_Wiedzmin_2.html

Opublikowano

Ale to polaczki to co sie spodziewacie? Na Steamie pre-load i aktywacje sa od paru miechow i w 90% przypadkach dziala jak nalezy.

Uzywanie zwrotu "polaczki" w stosunku do mnie jest obrazliwe. Nie zycze sobie tego.

Jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem to obraza cala ludzkosc wiec chyba wygrales.

Opublikowano

Tak sie kreci intra, muzyka i obraz = cudo.

Choreografia walki najlepsza jaką widziałem do tej pory w renderach. Najlepiej udźwiękowione intro spośród wszystkich czołówek w Tekkenie, całościowo nie tak dobre jak z T5, bo krótsze i mniej zróżnicowane, mniej zawodników. Szkoda, że nie ma jeszcze tego kawałka w necie, bo po wyciągnięciu go z YT zostaną odgłosy walki.

Apropo wiedźmina, czy tylko mnie wydaje się, że głos Siwka jest trochę nie teges ? Przynajmniej w polskim dubingu, mógł by być niższy o parę tonów.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Dopiero teraz skumalem, ze to wariacja na temat intra z pierwszego Taga (muzyka).

Opublikowano

TTT mial dwa intra, jedno krotke arcade'owe i drugie dluzsze zrobione do wersji konsolowej. Tak wiec to jest ta ubozsza/krotsza wersja :)

PS. Widze, ze niektorym intro z T5 sie podoba najbardziej O_o Poczatek w Hon Maru jest swietny, pozniej niestety robi sie niezla wiocha (glownie przez muzyke).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie da się ukryć, że muzyka jest lepsza w intrze TTT2, chociaż mi osobiście ta z T5 też się podobała. Poza tym opening piątki jest znacznie bardziej filmowy i - nawet pomimo kilku typowo japońskich udziwnień - niesamowicie efekciarski (genialny początek w świątyni i uber kozacki kawałek, kiedy Feng w slow motion załatwia swojego mistrza). Do tego cholernie wysoki poziom animacji, czas trwania no i fajne przedstawienie postaci.

Dla przypomnienia

http://www.youtube.com/watch?v=OkqTZCvwfIE

Opublikowano

Pamietam jak w 2005 uciekalimsy z kolegami z lekcji w II klasie LO by na wagarach w lokalnej gralni szarpac w TK5 w piekne wiosenne dni :wub:

Opublikowano

Gra jest z serii, do ktorej mam sentyment i lubie calkiem sporo japonskich gier, tyle ze zadna z tych co wyszly ostatnio mi sie nie podoba (5 lat do tyl).

Opublikowano

Przecież to topowa bijatyka od 15 lat, nie trzeba grać w nią z sentymentu :rolleyes:

Opublikowano

Ja gram w bijatyki jak w party game raz na ruski rok, ale pamietam doskonale 1 i 2 jeszcze, szczegolnie intro do 2 genialne, ktore zmiotlo mnie w podstawowce. MK>>> za cudowne universum.

Opublikowano

Oprocz Wipouta, ktorego juz mam nic mnie z tego nie interesuje =/ No ale skoro daja za darmo to wezme sobie Infamous i Ratchet and Clank: Quest for Booty.

Dla mnie i tak nie jest zle bo PS3 nie jest moja glowna konsola i akurat tylko jedna z tych pieciu gier kupilem. Podejrzewam jednak, ze duzo osob ma albo juz ogralo te gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale o największe hity (obie części Uncharted, czy GOW3 to się nie pokusili). Wipeout, Infamous, ewentualnie LBP to najlepszy wybór.

Opublikowano

Dali gry które już są na PS Store a GoW3 czy Uncharted 1/2 nie ma

Opublikowano

Mogli wrzucic wiec gier do wyboru np. takich jak:

Siren

God of War Collection

Gran Turismo 5 Prologue

MAG

Playstation Move Heroes

ModNation Racers

Warhawk

Bylaby mniejsza szansa na to, ze w mnostwo ludzi ma kazdy tytul juz ograny.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.