Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Albo od razu wszystkie wydane przez siebie gry, byłoby w czym wybierać. Jednak Infamous to dobry pomysł z marketingowego punktu widzenia. Niedługo wychodzi dwójeczka, więc jest szansa przyciągnąć do niej klientów darmową jedynką.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Moim zdaniem lista naprawde dobra, fakt, ze pewnie duzo osob ogralo czesc z tych tytulow, ale to nie istotne.

Ile gier bedzie mozna pobrac?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Świetna rekompensata, szczególnie jak wszystkie tytuły się już ograło wcześniej.

Opublikowano

Chyba nie liczyłeś na tytuły pokroju Uncharted 2 czy God of War III. Poza tym wiadomo było, że będą to gry pochodzące wyłącznie od Sony. Wątpię, żeby jakiś zewnętrzny developer zgodził się na coś takiego. Nie ograłem nigdy LBP i chętnie sprawdzę Dead Nation. Skoro za darmo...

Opublikowano

Sorry że znowu o kompach...

Zyebało mi się coś w moim blaszaku. W ciągu ostatnich 5 lat do śmiecia poszły u mnie 3 karty graficzne, zasilacz, płyta główna i teraz znowu coś.

Niech nikt więc nie mówi że X albo PS3 są awaryjne bo to kpina :F

Opublikowano

Moj dziadek z 2005go dobrze sie trzyma...jedyna rzecz ktora padla to byl wentylator :D

Mam chyba farta do hardware'u bo wszystkie konsole ktore mialem sprawowaly sie bardzo dobrze....oczywiscie zdarzaly sie drobne usterki ale to nie bylo nic czego nie mozna by zalatwic za pomoca Pepsi (piny w Dreamcascie), lekkiego klepniecia czy kawaka tasmy :D

Opublikowano

Chyba nie liczyłeś na tytuły pokroju Uncharted 2 czy God of War III. Poza tym wiadomo było, że będą to gry pochodzące wyłącznie od Sony. Wątpię, żeby jakiś zewnętrzny developer zgodził się na coś takiego. Nie ograłem nigdy LBP i chętnie sprawdzę Dead Nation. Skoro za darmo...

Jasne, że nie. U2 i GOW3 nie występują w dystrybucji cyfrowej. Jak jesteś w miarę na bieżąco z grami na Playstation 3 to przy tak małym wyborze (dwie gry z pięciu) jest duża szansa, że wszystko co zaproponują będziesz miał już ograne, tak jak w moim przypadku. Najzwyczajniej powinien być większy wybór, dwie gry z 15 lub z 30, a najlepiej z całego sklepu ;)

Przy tym co teraz zaproponowało Sony, najbardziej skorzystają niedzielni gracze których awaria najmniej dotknęła (zakładam, że nie robią zakupów w Store, nie musieli płacić za wymianę karty płatniczej, nie grają online).

Niby darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby, ale dla mnie taka rekompensata, to żadna rekompensata. Najwyżej wymienię, dwie gry które mam na płytach na wersje cyfrowe odpalane z dysku i oszczędzę laser.

Opublikowano

Jakiś fotomontaż ? Przecież to facet.

EDYTA: O (pipi)a TO na prawdę tak wygląda :teehee:

Na 100% facet po operacji zmiany płci - dość nieudanej.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jasne, że nie. U2 i GOW3 nie występują w dystrybucji cyfrowej. Jak jesteś w miarę na bieżąco z grami na Playstation 3 to przy tak małym wyborze (dwie gry z pięciu) jest duża szansa, że wszystko co zaproponują będziesz miał już ograne, tak jak w moim przypadku. Najzwyczajniej powinien być większy wybór, dwie gry z 15 lub z 30, a najlepiej z całego sklepu ;)

Przy tym co teraz zaproponowało Sony, najbardziej skorzystają niedzielni gracze których awaria najmniej dotknęła (zakładam, że nie robią zakupów w Store, nie musieli płacić za wymianę karty płatniczej, nie grają online).

Niby darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby, ale dla mnie taka rekompensata, to żadna rekompensata. Najwyżej wymienię, dwie gry które mam na płytach na wersje cyfrowe odpalane z dysku i oszczędzę laser.

This. Mnie sie akurat ladnie trafil Wipeout i DN, ale pewnie wiekszosc ludzi DOTKNIETYCH awaria w ogole na tym nie skorzysta. Powinni udostepnic wszystkie gry w okreslonym przedziale cenowym ze Stora. Oferowanie LBP i Ratcheta ktore to hry posiadacze + juz dostali to zart.

Opublikowano

Jakiś fotomontaż ? Przecież to facet.

EDYTA: O (pipi)a TO na prawdę tak wygląda :teehee:

Na 100% facet po operacji zmiany płci - dość nieudanej.

A najlepsze jest to, że ma ryj podobny do Phelpsa z L.A. Noire. :lol:

Opublikowano
  • Autor

Gejspot :D

Teraz nigdy sie tego z glowy nie pozbede i zawsze bede ich tak kojarzyl. DAMN! :P

Opublikowano

Na tvn podniecają się premierą Wiedźmina, niezły hype. Ktoś sprawdzał jaką ma średnią ocen ?

Opublikowano

Takiej jeszcze się nie odnotowywuje.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano
  • Autor

Na tvn podniecają się premierą Wiedźmina, niezły hype. Ktoś sprawdzał jaką ma średnią ocen ?

Z tego co mi wiadomo, to ocena jest jedna. 9,5, wiec srednia bedziemy wyciagac za jakis czas.

A co do kampanii to bardzo dobrze. Niech Geralt wychodzi nawet z lodowki - ta gra musi sie swietnie sprzedac. Malo sie interesuje wynikami sprzedazy, ale zycze CDPR 2,5 - 3 milionow egzemplarzy. Musza wypuscic konsolowy port - wtedy zarobia siano ;]

Opublikowano

A czytaliście o gościu z Bioware, który wystawił Witcherowi 2 na Metacritic 0/10? Na N4G było jakiś czas temu.

Jego opinia:

CD Project releases another misogynistic jaunt into the Mary Sue world of 'the witcher.' There is hardly anything of substance to recommend this train wreck to a discerning connoisseur of RPGs. Every element of its design can be described as 'embarassingly awkward.' Animation, art direction, dialogue, writing, combat. It's a list of sad mediocrities as long as your arm. The fact of the setting and characters being a shameless copy of Michael **** classic Elric of Melniboné series aside, the game itself behaves like a confused child. Does it want to be a brawler with peripheral RPG elements? Or an action RPG with brawler combat? In either situation the designers have failed to deliver on both satisfying combat or a compelling story that ever rises above the juvenile. Look to the masters at BioWare with their latest RPG epic, Dragon Age 2, for inspiration in your future games, CD Project. You certainly won't find it making shallow sex simulators based on plagiarized fantasy novels.

:teehee:

Opublikowano
  • Autor

Nom, opinia mega żenująca jeżeli porównać Dragon Age 2 do Wiedzmina 2. Te gry dzieli przepaść.

Opublikowano

Ci goście z Bioware, to w ogóle niesamowicie wyszczekani się zrobili. Pamiętam jak swego czasu nieźle jechali po japońskich erpegach, że niby żadne z nich erpegi i w ogóle, po czym... wydali Mass Effecta 2, który jak wszyscy dobrze wiemy (tiiia) erpegiem był pełną gębą pod każdym względem. :thumbsup:

Opublikowano

Zdefiniuj RPG

:teehee:

Opublikowano

Dosyć już na ten temat napisałem. Ale chętnie powtórzę jedną rzecz - ME2 to nie rpg, a co najwyżej strzelanka z pewnymi elementami rpg <kropka>

Opublikowano

A moze RPG z elementami shootera? Jak ci tak te strzelanie nie psauje, to jakbys to rozwiazal?

Opublikowano

Tam Mass Effect. Przeciez taki DA2 to taki zachodni action jrpg jak w morde strzelił. Tylko różowych glutów nie ma.

Opublikowano

Moze pytalem, ale nie pamietam. Dlaczego szczurek zmieniles nick?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.