Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ale gdzie ja napisałem, że mi strzelanie nie pasuje? Jest wprawdzie dosyć banalne, ale strzela się nawet przyjemnie. Po prostu nie licząc rozbudowanych dialogów i ogromnego uniwersum nie widzę w tej grze erpega - rozwój postaci praktycznie nie istnieje, questy zrobione są na jedno kopyto (w sensie - niemal wszystkie polegają na tym samym), interakcja z postaciami jest bardzo uboga (Dragon Age na tym polu prezentuje się znacznie lepiej), a system starć...hmm, nie ma takiego, bo wszystko ogranicza się do luźnego prucia ołowiem. Nie wiem co jeszcze mógłbym dodać. Jeżeli ta gra zasługuje na miano erpega ze względu na dialogi, to równie dobrze Heavy Rain też można tak określić.

Opublikowano

Rozumiem, ze Borderlands to RPG, bo sa levele, masa ekwipunku, skille, duzy swiat, subquesty?

Opublikowano

DA2 do pięt nie dorasta Wiedźminowi 2. Pod żadnym względem.

Opublikowano

Rozumiem, ze Borderlands to RPG, bo sa levele, masa ekwipunku, skille, duzy swiat, subquesty?

Nie grałem w Borderlands, ale według tego opisu byłbym skłonny bardziej tą grę uznać za rpg, niż ME2.

Opublikowano

http://polygamia.pl/...gramowania.html

niezła beka sony za psn daję 2 z 5 staroci a MS jeśli komuś po nowej aktualizacji konsola przestanie czytać płyty MS nie wymieni napędu ale starą konsole na nową x360 250GB slim :teehee:

Chodzi o jakiś typ napędu i jego model prawdopodobnie LG lub Samsung w niektórych konsolach z 2005-2008, teraz to pewnie użytkownicy z tymi konsolami trzymają kcikuki by nie działały gry po aktualizacji :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Mam Benq, chu.jowo :o

Opublikowano

Ale to chodzi o gry wydane tylko przez Microsoft, czy wszystkie?

Opublikowano

Nowy format odnosi się do wszystkich gier.

Opublikowano

a co ty chciałeś niby zeby zamiast 2 z 5 gierek dawali tez konsole? Po hu,i? Sony nawet nie miało obowiązku dawać tych gier czy czego kolwiek więc cieszcie sie tym co jest. Co to za w ogole porównanie, na PS3 bez neta tez można grać, a po aktualizacji na x0 niektóre przestaną czytać juz gry, więc wiadomo ze najrozsądniejszym posunięciem jest wymiana konsoli :turned:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

co ciekawe konsola może być dawno po 3 letniej gwarancji a dostając nowego slima za starą konsole mamy od nowa gwarancje

psyk - pewnie odpadasz z wymiany bo benq był w wielu x360

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

niezła beka sony za psn daję 2 z 5 staroci a MS jeśli komuś po nowej aktualizacji konsola przestanie czytać płyty MS nie wymieni napędu ale starą konsole na nową x360 250GB slim :teehee:

Chodzi o jakiś typ napędu i jego model prawdopodobnie LG lub Samsung w niektórych konsolach z 2005-2008, teraz to pewnie użytkownicy z tymi konsolami trzymają kcikuki by nie działały gry po aktualizacji :)

Poważnie? Jakieś źródło? Bo mam samsunga z 2008 :potter:

edit: dobra juz mam

btw

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

spory ten pad się wydaje, i chyba będzie zbyt duży dla docelowej grupy nintendo...

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Poważnie? Jakieś źródło? Bo mam samsunga z 2008 :potter:

btw

http://www.youtube.com/watch?v=fgjES1oOTlc&feature=player_embedded

tak piszą na forach, jutro aktualizacja więc się przekonasz czy działają ci gry.

filmik, wygląd konsoli i pada taki sam jak na wcześniejszych materiałach, tak pewnie wygląda nowe nintendo

Opublikowano

To nie będzie żadnej niespodzianki na E3. Jak te pady okażą się prawdą, to będą niezłe kloce jak w przypadku N64, czy Dreamcasta.

Opublikowano

Czy to jest bot? Serio pytam.

Opublikowano

Przecież to bzdura jest, chodzi o to, że jeżeli złodziej zna nazwę konta + pytanie pomocnicze i/lub(nie pamiętam) datę urodzenia, to może w procesie zmiany hasła dojść do kroku, w którym prosi o wysłanie na maila nowego hasła. Tylko że jeśli chce coś zmienić, to musi mieć dostęp do rzeczonego maila. Więc ew. włam jest możliwy, jeśli ktoś na mailu miał takie samo hasło jak przedtem do konta PSN i w międzyczasie go nie zmienił(wtedy brawa za debilizm).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.