Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

O ile pierwsze Blood Omen i Soul Reaver nieźle swego czasu zamiatały, tak już o kolejnych częściach trudno tak powiedzieć, a już bankowo nie ostatniej odsłonie z podtytułem Defiance. Jeszcze jedna przygoda Kaina/Raziela? Czemu nie, ale w takim przypadku z pewnością nie obyłoby się bez solidnego restartu.

Ze staruszków, to chętnie ujrzałbym pewnego dnia kontynuację Tenchu

http://www.youtube.com/watch?v=HiP3WujoXrE

Edytowane przez Josh the Boy

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

O ile pierwsze Blood Omen i Soul Reaver nieźle swego czasu zamiatały, tak już o kolejnych częściach trudno tak powiedzieć, a już bankowo nie ostatniej odsłonie z podtytułem Defiance. Jeszcze jedna przygoda Kaina/Raziela? Czemu nie, ale w takim przypadku z pewnością nie obyłoby się bez solidnego restartu.

http://www.youtube.com/watch?v=HiP3WujoXrE

Dla mnie Defiance było dobre, zwłaszcza levele Raziela, chociaż nie wykorzystano w pełni potencjału dwóch wymiarów.

Opublikowano

Nie twierdze, że było tragiczne, ale jednak schematy robiły swoje. Walki, które w dobie panowania DMC i GoW potrafiły jedynie nużyć, banalne zagadki, średnia oprawa oraz irytujący momentami backtracking - dobra gra, ale jak na zakończenie takiej historii mogliby się bardziej wysilić.

Opublikowano

Już trochę przeginają z tymi odgrzewanymi kotletami.

Opublikowano

Troche, to nad wyraz delikatne okreslenie.

Opublikowano

Już skazali PSP na straty i chcą wyciągnąć z tego co mają jak najwięcej.

Opublikowano

Sony nie zdaje sobie sprawy, że to co ładnie wygląda na małym ekraniku, niekoniecznie będzie takie na dużym TV.

Opublikowano

Wiele tych gier i tak do przeniesienia nie ma GOW, Daxter, Patapon... Wipeout nie liczy się, bo jest już HD.

Opublikowano

Dojenie kasy dojeniem kasy, ale dla graczy, którzy nie mieli możliwości zagrać wcześniej w niektóre produkcje z PSP jest to bardzo dobra alternatywa. Sam chętnie sprawdziłbym w akcji kilka pominiętych tytułów.

Opublikowano

Wyjdzie PS4 i znowu zacznie się dojenie na grach z PS3... O wstecznej kompatybilności to już można zapomnieć.

Opublikowano

Monster Hunter na dużym ekranie, oficjalnie po angielsku i z normalnym online ? YES.

Opublikowano

z tym angielskim to jeszcze nie :) nie ma planów wydania tego w us/eu

Opublikowano

ja tam widzę inna opcję. można obsikać NGP ciepłym moczem, pewnie co lepsze hity wyjda na duzą konsolę jak to ma miejsce teraz z psp->ps3 co prawda pewnie pod koniec zywota konsoli jak to ma miejsce z psp ale pozyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Przy obecnej polityce Sony, to taki Uncharted z NGP pojawi się na PS4, nie wiadomo tylko kiedy. Z drugiej strony przy portowaniu samo podbicie rozdzielczości nie wystarczy i na pewno nie będzie to wyglądać ładniej niż na małym ekranie.

Sony zamiast obniżyć jeszcze bardziej cenę takiego PSP i zachęcić ludzi do kupna, przyczynia się do zgonu konsoli odbierając jej najlepsze gry.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

dla przykładu jak nintendo zrobiło obniżke wii. jest w zblizonej cenie co aktualnie psp. sony imo jak nie obniży ceny do powiedzmy tych maks 399zł za psp zdechnie cholernie szybko. widze u siebie w sklepie po zamówieniach jak wii miażdzy aktualnie psp. (a myślalem ze bedzie na odwrót) taka polityka nie ma racji bytu.

Opublikowano

jedna jedyna gra która zyska przenosząc ją na ps3 to Peace Walker. Nie ukończyłem jej na psp z uwagi na brak zakichanego drugiego analoga przez brak którego ta gra miejscami była dla mnie katorgą.

Reszta gier to chamski rzut na kasę w wykonaniu Sony i chyba jawny dowód na to,że ps4 raczej na 100% będzie pozbawiony wstecznej kompatybilności by znowu wydawać wszystko jeszcze raz.

Opublikowano

God Of War też mimo wszystko zyska jak unik dadzą pod drugiego analoga, czyli jak w częściach z numerkami na duże konsole, a nie analoga i triggery.

Opublikowano

I Monster Hunter też. Dadzą obrót kamery na drugiego analoga. Jeszcze np. Resistance: R. Sporo jest takich gier na pewno.

Opublikowano

Monster Hunter na dużym ekranie, oficjalnie po angielsku i z normalnym online ? YES.

Normalnym online? :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.