Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

dziecko drogie w przeciwieństwie do ciebie dawno temu

Ale On nie ukrywa swojego wieku w profilu (23% zniżki), a Ty tak. Zresztą tutaj nie ważne jest jak "dawno temu" skończyłeś to osiemnaście, bo i tak będziesz mierzony poziomem swoich wypowiedzi. "dziecko drogie w przeciwieństwie do ciebie....." - gdybym miał Cię osądzać po tym tekście, to powiedział bym, że wczoraj poleciałeś z bananem na ustach odebrać dowód.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ale On nie ukrywa swojego wieku w profilu (23% zniżki), a Ty tak. Zresztą tutaj nie ważne jest jak "dawno temu" skończyłeś to osiemnaście, bo i tak będziesz mierzony poziomem swoich wypowiedzi. "dziecko drogie w przeciwieństwie do ciebie....." - gdybym miał Cię osądzać po tym tekście, to powiedział bym, że wczoraj poleciałeś z bananem na ustach odebrać dowód.

WPIS

Opublikowano

a ty co Matka Teresa z Kalkuty ?

Widocznie nie czuje takiej potrzeby by dzielić się info. o wieku/urodzinach czy innymi informacjami, to nie portal społecznościowy. Wystarczy mi GT i PSN.

każdy może sobie wpisać co chce, nawet merson wpisał 18 a każdy wie że to ściema :sweat:

"dziecko drogie w przeciwieństwie do ciebie....." - gdybym miał Cię osądzać po tym tekście

gdybym miał ciebie oceniać po ,,dont't fuck with me !!!'' czy postach to 16% zniżki a nie 26% a 3 wykrzykniki to problemy emocjonalne :) EOT...jak chcesz dalej pisać o niczym to PW.

-----

przed E3 jak grzyby po deszczu wyskakują kolejne plotki/informacje o nowych konsolach, Hype Train na wysokich obrotach ale główny przystanek i tak będzie dopiero za rok na E3 2012.

Opublikowano

Rozejrzyj się po forum, nie piszę tylko o "gierkach". Ile moich postów przeczytałeś, 3, 4, ???. Dajmy sobie spokój z PW, ten temat w jakiś 30% wypełnia off top, z czego 20% to Twój RAGE :teehee: .

E: ten minus to nie ode mnie jakby co

------

No chyba logiczne, że pracuje. Tak jak MS nad nastepcą X360 i Ninty nad Cafe.

A co to, nazwa kodowa nowej konsoli N :blink: ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

@Kazub Project Cafe tak to się podobno na razie nazywa.

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Zmienią. Gamecube to był początkowo Dolphin, a Wii Revolution.

Opublikowano

A N64 miało być Project Reality, trochę wiejskie te nazwy robocze.

Opublikowano

To jest jakiś dow(pipi) ?

Opublikowano

A N64 miało być Project Reality, trochę wiejskie te nazwy robocze.

Mi bardziej utkwilo w pamieci Ultra 64. Pamietam, ze bylem ostro zawiedziony gdy okazalo sie, ze bedzie jednak Nintendo 64.

Opublikowano

I do tego GTA na start systemu. Jack Thompson już by się szykował na nową wojnę.

Opublikowano

Na to wygląda, ale piszą że nie ma się to jakoś znacznie odbić na jakości gier.

BTW: Znak zapytania, bo nie rozumiesz co tam jest napisane?

Opublikowano

grubasku jak masz potwierdzone info to dla ciebie bez znaku zapytania ^_^

Opublikowano

Grubasku? Przykro mi, ale nie trafiłeś. Poza tym to chyba nie jest odpowiedni temat na tego typu personalne wycieczki.

Staram się ciebie sprowokować, bo liczyłem na jakieś docinki na poziomie. Niestety nadzieja matką głupich. Z mojej strony eot.

BTW: Minusik nie jest ode mnie. Chyba ktoś cię tu nie lubi ;\

Edytowane przez estel

Opublikowano

Ale zeby na RAMie oszczedzac? Historia nie raz i nie dwa pokazala, ze nie jest to dobry pomysl.

Poza tym mysle, ze Nintendo i tak moze na miekko obnizyc cene DSa o nawet polowe.

Oj, cos mi sie wydaje, ze powtorzy sie historia z PSP :/

Opublikowano

raczej nie, to byłoby marketingowe samobójstwo, mogą najwyżej dodać/odjąć jakieś pierdoły, ale nie RAM

Opublikowano

A te 256 nie styknie ? Przecież ekran jest malutki i nie trzeba wsadzać nie wiadomo jakich tekstur. Jak gry mają być w podobnej teoretycznie jakości jak na X360 i PS3 to jak tym konsolom styka 512 gdzie trzeba dobrą jakość na wielkich TV uzyskać to nie ma co przesadzać z tą pamięcią w NGP. Takie moje zdanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.