Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

A te 256 nie styknie ? Przecież ekran jest malutki i nie trzeba wsadzać nie wiadomo jakich tekstur. Jak gry mają być w podobnej teoretycznie jakości jak na X360 i PS3 to jak tym konsolom styka 512 gdzie trzeba dobrą jakość na wielkich TV uzyskać to nie ma co przesadzać z tą pamięcią w NGP. Takie moje zdanie.

w komorce mam 1gb ramu wiec 256 w psp2 to bedzie lekki wstyd

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

A te 256 nie styknie ? Przecież ekran jest malutki i nie trzeba wsadzać nie wiadomo jakich tekstur. Jak gry mają być w podobnej teoretycznie jakości jak na X360 i PS3 to jak tym konsolom styka 512 gdzie trzeba dobrą jakość na wielkich TV uzyskać to nie ma co przesadzać z tą pamięcią w NGP. Takie moje zdanie.

No super, więcej niż w Xboxie i PS3. Pokaż mi jakąś wypasioną grę na komórce, która deklasuje Uncharted 2. ;)

Opublikowano

No super, więcej niż w Xboxie i PS3. Pokaż mi jakąś wypasioną grę na komórce, która deklasuje Uncharted 2. ;)

angrybirds ;p

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Dzisiaj zdębiałem jak po seminarce zaszedłem do MM i zobaczyłem bundle Wii z tym nowym wiilotem ze zintegrowanym Motion Plus po 650 zł :mellow: A w sklepach internetowych po 600 zł. W końcu ceny sprzętu N są mniej więcej takie jak na zachodzie.

Opublikowano

Nie są, na zachodzie taki zestaw kosztuje poniżej 500zł (np. amazon.co.uk, 99f + darmowy kurier).

Opublikowano

Ale i tak lepsze to niż 800 zł jak było ostatnio czy nawet 1000 zł w MM :D

Opublikowano

Ja bym się szarpnął, ale już z X360 i PS3 nie wyrabiam.

Opublikowano

Jak ktoś jest fanem platformówek, to lepszej obecnie konsoli nie ma.

Opublikowano

Albo to taka prowokacja dla hakerów z kartami kredytowymi Visa.

Opublikowano

Dobre. SOny mówi hakero "Vitamy" :) może Kaz ma polskie korzenie ? To ostatnio znowu w modzie, doszukiwanie sie "polskości" u innych.

Opublikowano

boże ale to logo PSVita wygląda chu.jowo -_-

Opublikowano

Nazwa jak japońskiej podróbki PSP.

Opublikowano

Dizajnersko sama konsolka bardzo dobrze, ale ta nazwa to porażka. Ja bym zostawił NGP (endżipi)

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Czyli naprawdę będzie się tak głupio nazywać.

chyba tylko w polsce nie bedzie to za bardzo pasować :P najpierw francja (wii), a teraz my ;]

Opublikowano

Psyko ma rację. Powinni nazwać po prostu PSP2. Marka już wyrobiona i na przełomie wszystkich generacji, jedyny długo trzymający się rywal Nintendo na polu handheldów. Zresztą PSP nawet teraz sprzedaje się lepiej od 3DS'a.

Opublikowano

skoro będzie ps vita ciekawe czy przy stacjonarce zostaną przy nazwie ps4

Opublikowano

Zaczyna się polskie narzekanie :thumbsup:.

Mi tam PS Vita pasuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.