Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Duke Nukem BITCHES !

dnfl.jpg

Jak w innym temacie już pisałem - Shit just got real. Świnie latają, piekło zamarzło the King is BACK :)

Edytowane przez donsterydo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To chyba grasz od wczoraj jak nie rozumiesz jarania się księciem ;)

HAIL TO THE KING :P

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No jakoś Dukomania mnie ominęła mimo, że ograłem 3D. Mimo wszystko to strzelanka, a mnie strzelanki nie potrafią zainteresować (z wyjątkami - Project: Snowblind był spoko ;] ).

Chociaż teraz to takie modne jarać się Dukiem. Od razu widać, że ma się staż w tym hobby.

Opublikowano

Sam przyznam, że o ile ostatnie wyczyny na poletku gier FPS kompletnie mnie nie ruszały, tak najnowszego Duke'a wypatruje co najmniej z zaciekawieniem. Full-arcade'owa rozpierducha z nasterydowanym bucem w roli głównej i ogromną dawką sprośnego humoru? Jak najbardziej. Z pewnością będzie to bardzo miła odmiana od tych wszystkich pseudo-poważnych strzelanek w stylu Killzołn czy Hejlo: Ricz.

Opublikowano

Inaczej. Jaranie się Dukiem nie jest modne, po prostu nie jaranie się Dukiem jest nie modne :P

Ventis: Hejlo poważne ? Przecież tam Power Rangers strzelają żelkami do krasnali, nigga please ;)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

ja je.bie, psn nie działa : /

Opublikowano

Próbuj. Mi dzisiaj nie działał, przelogowałem się i działał. Mają jeszcze jakieś problemy.

@don

Możliwe. Jestem passe ;)

Opublikowano
Ventis: Hejlo poważne ? Przecież tam Power Rangers strzelają żelkami do krasnali, nigga please wink.gif

Te "pseudo" nie znalazło się tam przez przypadek ;]

Mi też PSN nie działa. Super, bo właśnie chciałem sprawdzić demo inFAMOUS 2 i ściągnąć Larę Croft po obniżce.

Opublikowano

Próbuj. Mi dzisiaj nie działał, przelogowałem się i działał. Mają jeszcze jakieś problemy.

raczej tabun userów trzebi zasoby PSStore;]

rekordy wejść na minutę biją

Opublikowano
  • Autor

Rowniez wpisuje sie do osob, ktorych nowy Duke nie rusza. Kiedys jaralem sie nim na potege, ale ja z Ksieciem pozegnalem sie juz dawno temu i to dla mnie rozdzial zamkniety. Kiedys to jaki byl Duke bylo przezaje.biste. Teraz juz takie nie jest i wiaza mnie z nim tylko sentymenty, a z ich powodu nie bede bral w premiere i nie potrafie sie juz na to nakrecic.

A tak w ogole, to jezeli by popatrzec, ze gra byla tworzona dekade to technicznie na trailerach prezentuje poziom zenujacy.

Opublikowano

Jeżeli gram.pl ma w ofercie Wiedźmina 2 na X360 z datą premiery na 15 listopada - to wiedz, że coś się dzieje ;)

http://www.gram.pl/sklep/x360/wiedzmin-2-zabojcy-krolow

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W2 na konsolach to pewniak.

Data premiery chyba w dzień premiery COD MW3, Shepard się wystraszył i zwiał na 2012 ale nie nasz Geralt :P

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Shepard się nikogo nie boi, w końcu spadł z orbity w samym skafandrze na planetę i przeżył yebany :teehee:

Po prostu poszedł bawić się przy Dance Dance Krogan.

Jeśli to prawda i dojdzie do tego jeszcze prawdziwy remake Halo: CE to M$ drugiej połowy 2011 nie będzie się musiał wstydzić. Oczywiście sam M$ z Wiedźminem 2 na X360 nie ma nic wspólnego, kwestia łatwiejszego portu.

Opublikowano

Na N4G widziałem listy jakie kozaki wychodzą pod koniec roku i to jest jakieś szaleństwo, jak ktoś będzie miał kasę na to wszystko to na pewno nie będzie miał czasu na spokojne ogranie.

Opublikowano

Jeżeli gram.pl ma w ofercie Wiedźmina 2 na X360 z datą premiery na 15 listopada - to wiedz, że coś się dzieje ;)

http://www.gram.pl/sklep/x360/wiedzmin-2-zabojcy-krolow

Dalej jednak obawiam sie o wersje PS3.

No nic, juz za chwile sie przekonamy jak to jest.

Jeżeli liczysz na port na PS3 to trzymaj kciuki, żeby dzisiaj na ewentualnym ogłoszeniu gry na X360 nic nie wspominali o M$, dlaczego ? CDP jest na tyle słabe finansowo, że M$ permanentne wykupienie ex'a na konsole dużo by nie kosztowało (z punktu widzenia oddziału zajmującego się X360). Jeżeli o samym M$ nic nie wspomną to port na PS3 pewnie będzie kwestią czasu i trzeba trzymać kciuki za wysoką sprzedaż na X360 - to na pewno by im pomogło w uzbieraniu środków na speców od PS3.

Opublikowano

z9717515W,The-Witcher-2-na-Xboksa-360.jpg

BIJAAAAAACZ

2011 to miał być rok Ps3 :/ :/ :/

Edytowane przez Codename

Opublikowano

BIJAAAAAACZ

Kurde no a znów miał być rok Ps3 :/ :/ :/

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów,choć ten Wiedźmin i tak będzie czasowym exem ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Na razie LBP 2 tylko trzyma poziom z exów reszta to takie ciut ponad średnia (żeby nie mówić crapiki :P)

Opublikowano

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Na razie LBP 2 tylko trzyma poziom z exów reszta to takie ciut ponad średnia (żeby nie mówić crapiki :P)

Kto co lubi ...jednym się podoba i innym nie. Mnie np. kompletnie nie jara LBP 2 :rolleyes:

Opublikowano

BIJAAAAAACZ

Kurde no a znów miał być rok Ps3 :/ :/ :/

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów,choć ten Wiedźmin i tak będzie czasowym exem ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Bo piractwo na X360 jest tak duże, że ho ho :) Moim zdaniem powinni przesunąć na pierwszy tydzień grudnia żeby dać trochę większy odstęp od Skyrim czy jak to się tam nazywa.

Biorąc pod uwagę jakie są pierwsze reakcje na GT to Wiesiek 2 na X360 może poradzić sobie całkiem nieźle. Dobrze, że nie czekali za długo z ogłoszeniem bo wszyscy nie będą na siłę rzucać się na wersję PC w 15 FPS'ach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.