Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

że niby Killzone3 jest crapikiem? Jedyne co tam nie zgrało(i aż ) to wywalenie całej infrastruktury sieciowej którą oferowała dwójka.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

z9717515W,The-Witcher-2-na-Xboksa-360.jpg

BIJAAAAAACZ

Kurde no a znów miał być rok Ps3 :/ :/ :/

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów,choć ten Wiedźmin i tak będzie czasowym exem ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Bo piractwo na X360 jest tak duże, że ho ho :) Moim zdaniem powinni przesunąć na pierwszy tydzień grudnia żeby dać trochę większy odstęp od Skyrim czy jak to się tam nazywa.

Biorąc pod uwagę jakie są pierwsze reakcje na GT to Wiesiek 2 na X360 może poradzić sobie całkiem nieźle.

Jeszcze Skryrim wtedy wychodzi? To pozdro dla ludzi z CDP za wybranie daty premiery :thumbsup:

Opublikowano

z9717515W,The-Witcher-2-na-Xboksa-360.jpg

BIJAAAAAACZ

Kurde no a znów miał być rok Ps3 :/ :/ :/

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów,choć ten Wiedźmin i tak będzie czasowym exem ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Bo piractwo na X360 jest tak duże, że ho ho :) Moim zdaniem powinni przesunąć na pierwszy tydzień grudnia żeby dać trochę większy odstęp od Skyrim czy jak to się tam nazywa.

Biorąc pod uwagę jakie są pierwsze reakcje na GT to Wiesiek 2 na X360 może poradzić sobie całkiem nieźle.

Jeszcze Skryrim wtedy wychodzi? To pozdro dla ludzi z CDP za wybranie daty premiery :thumbsup:

Początek września - przed 20 jest spoko

Tak samo październik ;)

Opublikowano
  • Autor

I sądzisz ,że premiera Wiedźmina coś zmieni? :mellow: PS3 nadal ma większą ofertę exów ;) Nie zdziwię się jak tą premierę jeszcze przesuną na następny rok. Myślę że przy tak napiętej końcówce roku raczej na duże zyski nie mają co liczyć biorąc jeszcze pod uwagę piractwo na konsoli Microsoftu.

Na razie LBP 2 tylko trzyma poziom z exów reszta to takie ciut ponad średnia (żeby nie mówić crapiki :P)

Tlumacz sobie to jak chcesz.

Wiedźmin na PS3 raczej sie pokaze. Kwestia jest tylko sprzedaz na X360 i to w jakim odstepie czasu. Nie chcialbym tylko, zeby to byl caly rok.

Opublikowano

Nie mają wyboru, im dłużej będą czekać tym gorzej się sprzeda. Największy błąd jaki popełnili to, że nie poczekali z premierą PC do tej X360, jednoczesne premiery na kilku platformach to optymalny zysk.

Opublikowano

Gears of War 3

Halo CE remake

Forza Motorsport 4

Wiedzmin 2

Xcom

Coraz lepiej zapowiada sie ten rok dla X360 :) Wprawdzie mam PCta, na ktorym Wiedzmin 2 smiga bez problemu w 30 klatkach (1080p, max ustawienia bez ubersamplingu), ale wole poczekac i kupic wersje na konsole.

EDIT:

Łojezu, jeszcze takiego plucia jadem nie widzialem (news o Wiedzminie na PS3Site), totalny meltdown jak to mowia. Przebija to chyba nawet onetowskie farmazony. Pocisneli juz X360, CDP Red, strzelili focha i zadeklarowali piracenie W2 na PC :teehee: No i to co bylo oczywiste - juz wyskakuja i sie dowartosciowuja Uncharted 3 :teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sony znowu zhackowane, co prawda tym razem Sony Pictures, ale i tak kolejny milion użytkowników ma swoje informacje osobiste w rękach debili.

Coś czuję, że następnym celem będzie PSBlog w dniu konferencji na E3. Wystarczy głupie DDoS i już będzie problem z oglądaniem na żywo.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Ja się tak zastanawiam na ilu płytach wyjdzie Wiesiek na maszynkę MS ? mysli.gif

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ja stawiam na dwie plytki. No chyba, ze Baginski zaszaleje i stworzy mnostwo animacji, wtedy beda trzy. Tak czy inaczej malo znaczaca sprawa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gears of War 3

Halo CE remake

Forza Motorsport 4

Wiedzmin 2

Xcom

Coraz lepiej zapowiada sie ten rok dla X360 :) Wprawdzie mam PCta, na ktorym Wiedzmin 2 smiga bez problemu w 30 klatkach (1080p, max ustawienia bez ubersamplingu), ale wole poczekac i kupic wersje na konsole.

EDIT:

Łojezu, jeszcze takiego plucia jadem nie widzialem (news o Wiedzminie na PS3Site), totalny meltdown jak to mowia. Przebija to chyba nawet onetowskie farmazony. Pocisneli juz X360, CDP Red, strzelili focha i zadeklarowali piracenie W2 na PC :teehee: No i to co bylo oczywiste - juz wyskakuja i sie dowartosciowuja Uncharted 3 :teehee:

+ kilka gier na kinecta w drugiej połowie :sweat:

W2 pewnie będzie na 2 płytkach

Opublikowano

W sumie z tego co wiem to gra jest podzielona na trzy rozdziały, więc nawet jeżeli przed każdym rozdziałem trzeba by było zmienić płytę to nie ma tragedii. Poza tym wiesiek może już wyjść z tymi nowymi zabezpieczeniami MS, więc jest szansa że zmieści się na jednej płycie.

Opublikowano

SuN6l.png

MR8pm.png

Opublikowano

To ja wrzuce jeszcze linka

KLIK

The Metal Gear Solid HD Collection will contain Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater and Metal Gear Solid: Peace Walker. The Zone of the Enders HD Collection will pack Zone of Enders and Zone of the Enders 2. Both collections have been optimized and rebuilt for the PlayStation 3 and Xbox 360, with new user interfaces for the HD resolutions, redrawn art, brand new Trophies/Achievements, right analog stick and rumble support, and improved audio.

FUCK YEAH :woot:

To ja jeszcze poprosze o potwierdzenie Devil May Cry Collection :rolleyes: Ja wiem, ze to jest dojenie kasy, ale lepsze to niz Cock of Duty :teehee:

Nie obrazilbym sie rowniez jakby plotka o tym, ze Platinum Games robi MGS Rising okazala sie prawda ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

... A gdzie jedynka? :|

z tego co widzę, to odświeżają jedynie tytuły z poprzedniej generacji i z PSP.

gry z PSX nawet w HD wyglądałyby pewnie teraz okropnie, więc musieliby odnowa je "robić", a tu już większe koszta by były

fajnie jakby jeszcze Dark Cloud wyszło w HD albo na PS Vita, takie moje małe życzenie :(

Opublikowano

jedynke zawsze maja Twin Snakes przeciez

Opublikowano

Gears of War 3

Halo CE remake

Forza Motorsport 4

Wiedzmin 2

Xcom

EDIT:

No i jak ładnie dojrzali posiadacze PS3 zaczęli od razu chłopaków CDP wyzywać od najgorszych.

Co do ilości płyt to ja obstawiam 3 jeśli nie będą chcieli robić dużej kompresji animacji Bagińskiego, sama gra luzem wejdzie pewnie na dwa DVD.

Już widzę jak przy tej okazji na forach co niektórzy będą się z żalu dowartościowywać, ale i tak nie zmieni to biegu rzeczy - tak samo jak przy okazji L.A. Noire, które sprzedało się lepiej na X360 niż na PS3.

PS. Gram teraz w Lost Odyssey (4x DVD) i jak po 18h musiałem pierwszą płytę zmienić chyba sobie bicepsa naderwałem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale Konami sypnęło z tymi remasterami. Nie myślałem, że na X360 też wypuszczą. Mnie tam pewnie ominą bo i tak za dużo innych gier jest, ale fani MGS i ZoE pewnie zbierają szczęki z podłogi :D

Opublikowano

szkoda ze w tym silent hill collection zabraknie 4

ale za to mgsy i zoe - must have!!!!

Opublikowano

Moze Konami chce zobaczyc jak sie przyjma te dwie czesci, a pozniej wydzadza 4 i Shatered Memories :whistling:

Opublikowano

Te 3 MGS'y tą będą w jednym pudełku ? Bo na stronie Kojimy PW jest w osobnym.

Opublikowano
Kenichiro Imaizumi confirmed that the MGS HD Collection specifications differ between the international and Japanese versions. Outside of Japan, Peace Walker is included with MGS2 and MGS3 as part of a single MGS HD pack. In Japan, Peace Walker is a separate release. The decision was made by the staff in the various territories owing to differences in the markets.

LINK

Opublikowano

Gadacie że gracze ps3 tak lamentuują ale xboye nie są wcale lepsze więc to kwestia człowieka a nie konsoli jakiej posiada.Fajnie że konami idzie w parę platform dzięki temu w kolejnej generacji będę mógł się ograniczyć do kupna 1 konsoli a nie jak w tej 3 by ograć wszystkie najlepsze tytuły...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.