Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Mysle, ze raczej bedziesz musial kupic dwie konsole. Jakos nie widze mozliwosci, zeby cos zastapilo tytuly od Nintendo.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Dobre są też komenty pod MGS HD :teehee: Takiego skupiska zyebów jak na ps3site.pl nie widziałem chyba nawet na N4G ;p Dla dobra internetu powinni zamknąć tę stronę, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Strach pomyśleć że tacy ludzie naprawdę istnieją :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

haha, ale co to za problem, ze na xboxie beda te hd wznowienia :D?

mnie to cieszy, ze wiecej osob zagra w mgsa 2 i 3,

nie ma co, niech gejstejszyn fany popelnia najlepiej samobojstwo ku chwale sony ;)

Opublikowano

Śmiesznie to zabrzmi, ale ciekaw jestem czy po tej Kojimatonie :) chłopak nie rzuci się jeszcze na MGS4 na X360, ale po takim czasie taki port pewnie by kupiło tak z 10 osób :P No i ciekawe jaka to multiplatforma zostanie zrobiona przy użyciu Fox Engine, pewnie MGS5.

Jak wiedźminy, mgsy i inne takie devi zapowiadają przed E3 to co zostawią na same E3 :P

Podziękujmy Kojimie za taki piękny meltdown: http://n4g.com/news/776804/metal-gear-solid-hd-collection-box-art-revealed/com

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gadacie że gracze ps3 tak lamentuują ale xboye nie są wcale lepsze więc to kwestia człowieka a nie konsoli jakiej posiada.Fajnie że konami idzie w parę platform dzięki temu w kolejnej generacji będę mógł się ograniczyć do kupna 1 konsoli a nie jak w tej 3 by ograć wszystkie najlepsze tytuły...

To daj jakis przyklad strony o podobnym charakterze do ps3site, podobnych redaktorow, ktorzy nie raz sobie wysysaja bzdury z palca, komentujących na podobnym poziomie. :whistling:

Nawet w tym temacie klotnie wynikaja z reguly przez uzytkownikow, ktorzy maja 1 konsole w sygnaturce, wierzac, ze to jest jedyny sluszny wybor!

Wiedzmin - spoko informacja, ale zeby sie podniecac kolekcja MGS w HD ? To byly fajne gry pare lat temu, ale moze patrze na to inaczej, bo mam zbyt duzo gioer i za malo czasu, by najnowsze tytuly ukonczyc, a co dopiero siegac po te z przed paru dobrych lat...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kurwa, ile tych kolekcji wychodzi, niedługo się okaże, że nie ma po co trzymać konsol z poprzedniej generacji. :teehee: Jeszcze niech tylko Capcom ogłosi Okami HD, Onimushę Collection (wszystkie 4 części) i DMC Collection i można się pozbywać gratów.

Opublikowano

Mam nadzieje ze remake Halo CE nie bedzie zwykla wersja "remastered in HD"....takie cos to mam na PC.

Opublikowano

Kojima robi swojego Crysisa :P

Murzyn, dżungla jak jeszcze jakiś białasów z siatkami wrzucą to mi bardziej będzie przypominać growy prequel do "Amistad" :teehee:

Mam nadzieje ze remake Halo CE nie bedzie zwykla wersja "remastered in HD"....takie cos to mam na PC.

Jeśli to będzie zwykły remaster to w dupę go sobie mogą wsadzić :P

Opublikowano

Kurwa, ile tych kolekcji wychodzi, niedługo się okaże, że nie ma po co trzymać konsol z poprzedniej generacji. :teehee: Jeszcze niech tylko Capcom ogłosi Okami HD, Onimushę Collection (wszystkie 4 części) i DMC Collection i można się pozbywać gratów.

jak czesto wracasz do tych tutulow ? Pytam z ciekawosci, bo nigdy nie czailem fenomenu zostawianie starych konsol.

Don ma racje - HALO musza zrobic od podstaw, zostawiajac niezmieniony gameplay (juz widze te pojedynki na pistole), w przeciwnym razie tylko najwieksi fani go kupia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z tych wszystkich "HD remaków" zakupię na pewno Zoe Collection. Co prawda jedynkę można kupić za grosze na Allegro ale już z dwójką jest ciężko, a akurat w tą serię nie miałem okazji zagrać. Dobrych mecha gier nigdy za dużo. A resztę raczej pominę, no jeszcze nad DMC się zastanawiam,może jak cena będzie na poziomie 80zł to rozważę zakup.

A co się tyczy pytania easye to ja osobiście dość często wracam do niektórych gier z PS2/PC w jakie już grałem, jak choćby DiabloII, W:ET, UT'99 Soul Calibur III, Tekken 5, MGS3, OKami i DMC3. Wszystko zależy od tego ile mam czasu na granie i czy aktualnie nie mam dużych zaległości jeśli chodzi o tytuły, których jeszcze nie przeszedłem. A akurat z tym ostatnim u mnie jest różnie.

Opublikowano

jak czesto wracasz do tych tutulow ? Pytam z ciekawosci, bo nigdy nie czailem fenomenu zostawianie starych konsol.

Don ma racje - HALO musza zrobic od podstaw, zostawiajac niezmieniony gameplay (juz widze te pojedynki na pistole), w przeciwnym razie tylko najwieksi fani go kupia.

Rzadko kiedy, to raczej przyzwyczajenie. Poza tym po co sprzedawać coś, za co i tak już dużej kasy nie wyciągniesz?

W przypadku MGS'a taka kolekcja ma sens, jeśli to będą Substance i Subsistence, gdzie ta druga nawet używana kosztuje tyle co nowa gra.

Opublikowano

No, może wreszcie posmakuje Metal Gearów:D Ogólnie sporo już trailerów w związku z E3 się narobiło, ale IO nadal milczy - ja chce nowego Hitmana!

Opublikowano

obstawiam że to będzie coś pomiędzy remake-m a remastered

Kolekcje Konami również na x360 spore zaskoczenie, jak ktoś chciał sprawdzić MGSy z psp i ps2 będzie miał teraz okazje, mnie ta seria nie rusza.

Niech Capcom da RE1 i RE0 z GC :potter:

Opublikowano

Ja to mam nadzieje, ze te kolekcje sie zayebiscie sprzedadza. Moze dzieki temu Namco przed wydaniem Tekken Tag Torunament 2 na konsole, wypusci jakas kolekcje teczkenow gdzie bedzie TTT :wub: w 16:9 i 1080p.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gears of War 3

Halo CE remake

Forza Motorsport 4

Wiedzmin 2

Xcom

Coraz lepiej zapowiada sie ten rok dla X360 :) Wprawdzie mam PCta, na ktorym Wiedzmin 2 smiga bez problemu w 30 klatkach (1080p, max ustawienia bez ubersamplingu), ale wole poczekac i kupic wersje na konsole.

EDIT:

Łojezu, jeszcze takiego plucia jadem nie widzialem (news o Wiedzminie na PS3Site), totalny meltdown jak to mowia. Przebija to chyba nawet onetowskie farmazony. Pocisneli juz X360, CDP Red, strzelili focha i zadeklarowali piracenie W2 na PC :teehee: No i to co bylo oczywiste - juz wyskakuja i sie dowartosciowuja Uncharted 3 :teehee:

Możesz z tej listy wykreślić Xcom z dwóch powodów:

- premiera w 2012

- wychodzi też na PS3

;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Daj linka bo szukam i nie moge znalesc potwierdzenia, ze dopiero w przyszlym roku i ze tez na PS3 (chociaz jestem pewny, ze wczesniej czy pozniej bedzie tez i na ta konsole).

EDIT:

Jednak znalazlem :)

Xcom Is Coming to PC, Xbox 360 and PS3 -- March 6th, 2012

Przy okazji nowy trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=v8otmMpaIdQ

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fajna końcówka z tym manym :)

Opublikowano

obstawiam że to będzie coś pomiędzy remake-m a remastered

Kolekcje Konami również na x360 spore zaskoczenie, jak ktoś chciał sprawdzić MGSy z psp i ps2 będzie miał teraz okazje, mnie ta seria nie rusza.

Niech Capcom da RE1 i RE0 z GC :potter:

Jest to prawdopodobne, ale na następcę Wii. Znając Capcom, który już obie te gry wypuścił w niezmienionej formie na Wii (plus był taki, że na jednej płycie, a nie na dwóch jak to miało miejsce na Gacku), z dodanym tylko sterowaniem, to wypuszczą to po raz kolejny, tylko w HD.

Opublikowano

ten xcom to bardziej wyglada, ze premiere powinien miec 6 marzec 2009 a nie 6 marzec 2012 :whistling:

Opublikowano

jak ktoś nie lubi rpg to w2 oleje ze nie wyszedl na ps3 tak jak ja, nie spinam sie bo po co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.