Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To jeszcze jakieś simsy na konsole wychodzą ?

Opublikowano

ps3site = gazeta fakt

Opublikowano

Ależ się MYSZa7 w komentarzach na ps3site pod wiedźminem rozpisał :o

LOL?

Ktoś chyba sobie mojego nicka za(pipi)ał :mellow: Nie chce mi się lookać na tego newsa,ale znając życie jeśli są tam komenty pod moim nickiem to zrobił to ktoś z Xbotów z tego forum.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dice zapiowiadajac Battleloga nie moglo sie powstrzymac :)

Of course there are things we will not be showing at E3, including the game’s extensive co-op campaign, the introduction of Team Death Match mode and the Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future!

LINK

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Powtórzę się: DICE po prostu się stara, IW i Acti ma graczy w du.pie i idzie po najmniejszej linii oporu, milionom ślepcom to nie przeszkadza jednak.

Tam się nawet ktoś pod Mazzeo podszywał i wychwalał Halo :teehee:

LOL, To tylko świadczy o posiadaczach tej konsoli, nie widzę w polskim internecie xboksowego odpowiednika tego portalu (onlinecenter i xboxonline są całkiem ok)

Opublikowano

ekhm, nic nie chcę mówić, ale Getaway będzie na PS3

podobno.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Poprzednie czesci byly srednie, no ale moze tym razem cos z tego wyjdzie.

Opublikowano

ekhm, nic nie chcę mówić, ale Getaway będzie na PS3

podobno.

Daj jakiegoś linka do tej ploty.

Hehe, mimo że nigdy nie grałem, to poprzednie dwie części znałem na pamięć. Dawno, dawno temu były różne clipy na Hyperze, jakaś dobra muza + footage z gry, Gateway najbardziej wbił mi się w pamięć bo zarąbiście wyglądał i te pościgi angielskimi autkami... takie ładniejsze GTA, przynajmniej takie wrażenie sprawiało.

Opublikowano

Poprzednie czesci byly srednie, no ale moze tym razem cos z tego wyjdzie.

Były co najmniej dobre, co najmniej. Jedynka miała zarąbiście hardkorowy poziom trudności, dwójka nieliniową fabułę, obie posiadały świetny gangsterski klimat (zupełne przeciwieństwo komiksowego GTA), wiarygodne postacie i porządny gameplay. Trójkę przywitałbym z otwartymi ramionami.

Opublikowano

The Getaway obie części były fajne, taka współczesna Mafia. Z pierwszą częścią jest nawet związany jeden z największych przekrętów, gdzie gra na pierwszych screenach wyglądała obłędnie i nieporównywalnie lepiej niż finalna wersja. Nawet Driv3r 3 wymięka.

Edit: The Getaway obok Halo wprowadził właśnie patent z regeneracją zdrowia, trzeba było się tylko oprzeć o ścianę.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Zapomnialem dopisac IMO. Ogolnie to slabo pamietam te tytuly i jedyne co utkwilo w mej pamieci to, ze gdy pozyczylem gre od kumpla to szybko mnie odrzucila. Moze gdybym dal jej druga szanse (a wiem z doswiadczenia, ze lepiej tak robic) to wygladaloby to inaczej.

Opublikowano

Pomijając że a) ktoś mówi na YT że fake b) łatwy do zrobienia c)trailer w stylu Sony :P to SCEE powinno najpierw wywiązywać się z grami które już zapowiedzieli a ich nadal nie ma, a nie zapowiadać nowe.

Opublikowano

W tym roku się wyrabiają.

Opublikowano

Widział ktoś trailer U3? Przecież to jak ta gra wygląda w singlu to jest masakra po prostu :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.