Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Widział ktoś trailer U3? Przecież to jak ta gra wygląda w singlu to jest masakra po prostu :ninja:

Hehe, ciekawe ile PeEs trójek wybuchnie odpalając choćby te sceny:

10xc5km.gif

2eziv0w.gif

Opublikowano

A gdzie piramidy (pipi)a :D pytam się ja ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bo tam gdzie dzieje się akcja, nie ma piramid? Zresztą, na chuj one, skoro te widoczki wystarczają. Oświetlenie wypala gałki. ;]

Opublikowano

Co to za pustynia bez piramid, chyba Błędowska :D W moim świecie na każdej pustyni jest jakaś piramida :P

Opublikowano

U 3 to spełnienie , 8 cud świata

Opublikowano
  • Autor

Kazdy gif, trailer z U3 powoduje u mnie chec ponownego przejscia U2 :D

Opublikowano

i tak hitem E3 jest prezentacja nowej konsoli Nintendo podczas które oficjalnie nawet przez sekundę nie pokazują tej nowej konsoli chwaląc się cały czas jej nowym kontrolerem przez co ponad połowa internetu nie wiedziała czy to gadżet do starego wii czy coś nowego.

Rozumiem ,że Sony zawsze przesadnie pokazuje nowe konsole, eksponuje je na każdym kroku, nakręca trailery o samym kawałku plastiku ale to i tak nic wobec nie pokazanania jej przez Nintendo nawet na chwilę.

Ciekaw jestem jak sobie Nintendo poradzi w erze HD, dotychczas każdy japoński dev za wyjątkiem Capcomu(który i tak nie jest w formie z psx i ps2) poległ w tym starciu.

Opublikowano

i tak hitem E3 jest prezentacja nowej konsoli Nintendo podczas które oficjalnie nawet przez sekundę nie pokazują tej nowej konsoli chwaląc się cały czas jej nowym kontrolerem przez co ponad połowa internetu nie wiedziała czy to gadżet do starego wii czy coś nowego.

Rozumiem ,że Sony zawsze przesadnie pokazuje nowe konsole, eksponuje je na każdym kroku, nakręca trailery o samym kawałku plastiku ale to i tak nic wobec nie pokazanania jej przez Nintendo nawet na chwilę.

Ciekaw jestem jak sobie Nintendo poradzi w erze HD, dotychczas każdy japoński dev za wyjątkiem Capcomu(który i tak nie jest w formie z psx i ps2) poległ w tym starciu.

Platinum Games z Japonii też daje radę (Vanquish, czy Bayonetta, Madworld pomińmy bo to na Wii). Ciekawe co o nowym DMC sądzi Kamiya. :teehee:

Konsolę Nintendo było widać na tych reklamach, które pokazywali. Przecież to było oczywiste, że Wii nie pociągnie gier w HD. Nie wiem w ogóle skąd to myślenie. :ninja: BTW Wii już dogorywa, poza Zeldą Skyward Sword nie ma na horyzoncie dużych zapowiedzi.

Opublikowano

Kirby Wii

i

Mario Party 9

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Dzisiejszymi materiałami z Forza 4 + Gears of War 3 zostałem zniszczony. Wszystkie inne gry przestały dla mnie istnieć :P

Opublikowano

Forza -czaje bo wsród wyscigów to perełka ((no i konkurencji nie ma w sumie dużej) ale Gearsy? Owszem to dobra gra ale podniety nie rozumie w żadnym aspekcie a juz na pewno nie nad grafiką (spoooro gorzej niż U3)

Zresztą jesli podniecać sie w ogóle grafą to w BF 3 :potter:

Opublikowano

Tu nie chodzi o grafikę. Forza 4 zrobiła ogromny skok w każdym aspekcie przebijając oczekiwania wszystkich fanów, a Gears of War 3 powinno mieć podtytuł "Rozpierdol Totalny" :potter:

Opublikowano

Forza -czaje bo wsród wyscigów to perełka ((no i konkurencji nie ma w sumie dużej) ale Gearsy? Owszem to dobra gra ale podniety nie rozumie w żadnym aspekcie a juz na pewno nie nad grafiką (spoooro gorzej niż U3)

Zresztą jesli podniecać sie w ogóle grafą to w BF 3 :potter:

A jest już reprezentatywny gameplay z konsol?

Opublikowano

Lol, niech i U3 będzie sobie tam ładniejszy, ale tylko w Gearsach jest motyw, że możesz dla typa wyrwać rękę nią napierdalać mu po głowie w rytmie Lady Gagi, nie mówiąc o solówce z Brumakiem :potter:

Zwyrol, nie pokazali, ale i tak wiadomo kto sięgnie po tytuł masakratora graficznego 2011 ;]

Opublikowano

To jest Console Wars, PC się nie liczy. Poza tym nie widziałem na żadnym pokazie BF3 takich miażdżących widoczków jak w U3.

Opublikowano

To jest Console Wars, PC się nie liczy. Poza tym nie widziałem na żadnym pokazie BF3 takich miażdżących widoczków jak w U3.

o właśnie, coś długo się nie chwalą wersja konsolową, czyżby byłoby z nią aż tak źle?

Opublikowano

a ta wersja konsolowa BF3 ma bys wogole przedstawiane na tych targach? pytalem sie Butchera to mi pisal ze będzie, ale jak do tej pory to nic nie przedstawiali :(

Opublikowano

Po co mieliby pokazywac gorsza wersje obok tej najlepszej. Tylko in minus by wyszlo.

Opublikowano

No rzeczywiście, cała misja z czołgiem to jeden wielki MIAŻDŻĄCY WIDOK, zastosowanie efektów których jeszcze nigdy nie było, a widok końcowy na palącą się rafinerię? No kosmos, i to wcale nie na kosmicznym kompie jak niektórzy mówią.

No ale jedni wolą ogórki, drugi ogrodnika córki :P

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

a ta wersja konsolowa BF3 ma bys wogole przedstawiane na tych targach? pytalem sie Butchera to mi pisal ze będzie, ale jak do tej pory to nic nie przedstawiali :(

Jak to Słupek napisał - Butcherowi powiedzą, że gra będzie lepiej wyglądać na konsolach niż na kompie, a ten z podniety napisze relacje na 20 stron xD, jak to było chyba ze 2 nr temu w PE.

Opublikowano
  • Autor

W ogole bardzo podoba mi sie PS Vita. Nazwa troche z dupy, ale lineup prezentuje sie ciekawie i cholernie kreci mnie Uncharted. Wyglada rewelacyjnie jak na handheld. Bardzo podobny do jedynki, a to dobrze swiadczy o tym sprzecie. Skoro taka gre stworzylo male studio Sony, to co zrobiloby Naughty Dog? ;)

Jest dobrze, kreci mnie zdecydowanie bardziej niz 3DS. Zobaczymy, moze kiedys kupie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.