Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Don wyczysc skrzynke, bo wiadomosci nie moge ci wyslac.

Opublikowano

właśnie rozbijanie klocków :P a nie wirtualnej "michy" :P na filmiku jednak całość prezentuje się całkiem nieźle.. tylko 500 zł + gra jeszcze jednak nie :P . Mówię jakby wyszedł 3x szybszy i dokładniejszy fight(sterowaniem - taki w przełożeniu 1 na 1 + odczuwalna siła ciosów) to brałbym nawet za 800 :) ponieważ sam klimat z jakże wspaniałym aktorem w roli głównej daje radę :)

boks w kinect sports daje radę mimo że to jedna z kilkunastu casualowych dyscyplin, kilkanaście ciosów, gibanie się na boki, uniki, reaguje na siłę uderzenia.

oby tylko MS nie zamulił z kupnem

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć by M$ kupił jakiekolwiek studio, a tak na zdrowy rozum to powinien teraz łyknąć Bizarre i Harmonix.

bigdaddy: Te "E3" w gamecard pokazuje jak grasz w Kinect Adventures ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

gry muzyczne wypadły z formy więc nie specjalnie opłacalne może być kupno Harmonix, obstawiam że łyknie ich EA w końcu oni robią dla nich Rock Banda.

wracając do nawalanek na kinecta to idealnie nadawałby się Fight Night w FPP :thumbsup:

up - tak, dziwna sprawa

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Sądząc po sprzedaży Dance it! można wnioskować, że jest szansa dla gier muzycznych - zwłaszcza tanecznych.

Inna sprawa, czy naprawdę się M$ opłaca kupować studio. I tak zarabiają na grach od 3rd party, a koszty kupna mogą być zbyt wysokie by się miało zwrócić.

Kupnem studia ryzykują, a tak mają pewny zysk. Jak gra okaże się niewypałem, to traci studio, a nie M$.

Opublikowano

Gran Turismo

:lol:

PGR najlepszą ścigałką :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Nie lubie symulacji,a PGRa akurat stawiam jako jeden z najlepszych racerow w jakie gralem obok Burnout'a i byc moze NFS Hot Pursuit.

Opublikowano

Deweloper od kiepskich gierek. Różni się tylko tym od Bungie, że tamci potrafią sprzedać szrot. :whistling:

bez kitu, uwielbiam wypowiedzi ludzi, ktorzy z seria halo nie mieli do czynienia pewnie wcale ;D

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać, ale na cywilizowanym zachodnim forum ktoś taki jak Zwyrol już dawno dostałby parodniowego bana za ewidentny trolling :whistling:

Co do ścigałek to w 2011 będzie ostro: 2x NFS, Dirt 3, Forza, F1 2011. W tym roku zainteresowałem się mocniej pochodnymi slasherów (Bayonetta, Dante's Inferno, Darksiders, God of War 3, Heavenly Sword), a rok 2010 będzie chyba rokiem racerów :)

FPS'y są już tak mocno wyeksploatowane, że człowiek sam szuka czegoś nowego :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać, ale na cywilizowanym zachodnim forum ktoś taki jak Zwyrol już dawno dostałby parodniowego bana za ewidentny trolling :whistling:

Co do ścigałek to w 2011 będzie ostro: 2x NFS, Dirt 2, Forza, F1 2010. W tym roku zainteresowałem się mocniej pochodnymi slasherów (Bayonetta, Dante's Inferno, Darksiders, God of War 3, Heavenly Sword), a rok 2010 będzie chyba rokiem racerów :)

FPS'y są już tak mocno wyeksploatowane, że człowiek sam szuka czegoś nowego :P

a nie Dirt3 i F1 2011?

Opublikowano

Jak ten czas zapiernicza ;)

Opublikowano

Dawac nowego Burnout'a. Zagralbym w jakiegos fajnego RPGa, ale ME skonczony oba, KOTORa 3 nie widac... Tylko male Fable 3 :(

Opublikowano

Jak wyjdzie nowy Burnout to kupuje konsole . Warunek - otwarte miasto , pozostawienie modelu jazdy wraz z trzepaniem beczek i flatów. Pan wyżej zaraz bd mówił,ze jak burnout to tylko z zamknietymi trasami ,ale dla mnie BP to geniusz i mózgoj.eb totalny który jest w trójce najlepszych gier w ogóle. No cudo kur.wa po prostu.

Opublikowano

Ja wole sie skupic na mayhemie na trasie gdy cisnie sie na nitro 3 paki z hakiem, niz myslec czy to dobry zakret na skrzyzowaniu. Miasto moze byc otwarte, ale jak zaczyna sie event, to powinna byc wytyczona trasa, zamknieta w taki sposob jak bylo to zrealizowane w NFS U.

Opublikowano

to moze dla kompromisu wyboru dokona player przed samym wyscigiem, czy chce zamknieta trasa, na wpol, tylko jakis teren wzdluz glownej trasy, czy calkowicie otwarta mape.

a ja chce nowe IP z za(pipi)ista fabula. cos nowego, bazujace naprawde na ciekawych motywach. i nie mowie tutaj o grach logicznych porkoju echochrome, ale o grach akcji- gatunku ktory juz dawno zostal zbagatelizowany do ladnej grafiki i do linii na podlodze wzdluz ktorej zabijamy wszystko i wszydtkich.

w pe159 idealnie to podsumowal artykul "gro wroc", ewidentnie brakuje nam fajnych gier, bo jedyne czym sie teraz podniecamy to klonem god of wara, gears of worow, killzonea (epickosc tuszujaca bolesna liniowosc), czy rejsery, ktorych wyszlo mnostwo, fakt rozne, ale nie jaram sie, brakuje mi wlasnie burnouta.

gdzie sequele shadow mana, soul reavera, rollcage, vs, fear effect, onimushy, zoe, shenmue, gdzie residenty z zombiakami i g-virusem? ile mamy czekac na naprawde ciekawe gry? czytam zapowiedz kolejnego (pipi) "devil's third" i na slowa "to bedzie najlepsza produkcja jaka kiedykolwiek stworzono" mam zamiar z miejsca dac itagakiemu po pysku, bo wiem ze klamie, bo bedzie kolejny syf bez duszy.

Opublikowano

jak Burnout to zamknięte trasy, przy mega szybkiej grze i totalnej demolce wkur.ało mnie na którym skrzyżowaniu skręcić i patrzenie na mini mapkę/kierunkowskazy.

Mogą jeszcze zrobić taki motyw, otwarte miasto po którym normalnie zapier.alamy zbieramy wszystkie śmieci ale jak zaczniemy wyścig to zostaje jedna droga do celu + skróty, skrzyżowania są zablokowane żeby nie błądzić.

a jak w temacie racerów jesteśmy to taka ciekawostka ze studia T10, dolne zdjęcia:

forzarain.jpg

Opublikowano

masz na mysli fajny zielony lakier lamborghini/to czerwone cos z urwanym przeodem czy mokry tor po prawej?

btw te zdjecie bylo tu chyba z milion razy

Opublikowano

mokro/deszcz i nocka/zmierzch to tylko taka ciekawostka bo nic oficjalnego ale raczej T10 grzebie przynajmniej nad nocnymi wyścigami (zapalone przednie światła i podświetlony HUD w showroomie na e3 2010) zresztą jeśli teraz każdy racer oferuje noc lub noc/deszcz to i oni nie mogą być gorsi ;]

Opublikowano

Nocka malo mnie obchodzi ale jak nie dadza deszczu w FM4 to bedzie porazka. Najlepiej jakby wrocili do modelu jazdy z dwojki :P

Opublikowano

Jak wyjdzie nowy Burnout to kupuje konsole . Warunek - otwarte miasto , pozostawienie modelu jazdy wraz z trzepaniem beczek i flatów. Pan wyżej zaraz bd mówił,ze jak burnout to tylko z zamknietymi trasami ,ale dla mnie BP to geniusz i mózgoj.eb totalny który jest w trójce najlepszych gier w ogóle. No cudo kur.wa po prostu.

Tylko żeby mapa była conajmniej 2x większa niż PC, bo po kilkuset godzinach brakowało nowych miejscówek :whistling:

Opublikowano

Fajnie też by było gdyby w nowym Burnoucie w czasie wyścigu wyskakiwała by na HUD'dzie taka linia prowadząca do mety jak w GTAIV, dzięki takiemu czemuś ktoś by mógł sobie jeździć na skróty którędy chce, ale optymalną trasą jest ta zaznaczona np. żółtą linią na mapce i było by ok.

Edytowane przez Merson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.