Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

akurat za 1,5 roku konczy mi sie umowa na telefon to moze jakis operator bedzie mial w ofercie PSVita albo WiiU w ofercie zamiast telefonu :potter:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

niektórzy pukną sie palcem w czerep ale wydaje mi sie, ze jesli dice sie postara to grafa na konsole nie bedzie wyraźnie odbiegac od tego co było na filmikach

Opublikowano

To jest Console Wars, PC się nie liczy. Poza tym nie widziałem na żadnym pokazie BF3 takich miażdżących widoczków jak w U3.

o właśnie, coś długo się nie chwalą wersja konsolową, czyżby byłoby z nią aż tak źle?

pochwalili sie przeciez 2 screnami z ps3

Opublikowano

Co wy pier.dolićie PC rządzi :potter:

Ludzie się nie przyznają że wolą gry na KONSOLE tylko z tego względu że ich nie stać na dobrego kompa, konsole sobie kupią i pograją w każdy nowy tytuł, okrojony, ale pograją, no ale mówienie że konsole są lepsze do gier to głupota i przejaw niewiedzy, z PC można korzystać i komfortowo jak na Padzie, oraz wykorzystać wszechstronność tej platformy. Jedyne co przemawia za konsolami to cena, niektórzy jednak się wstydzą do tego przyznać.

rodzyn z poly

Edytowane przez Codename

Opublikowano

a ja się przyznaje, że nie stać mnie na dobry PC

i tak wole konsole :whistling:

Opublikowano

Orson, być może nie będzie znacznie odbiegać, ale ktoś spostrzegawczy od razu przyuważy różnicę czy to w niedopracowanych cieniach, słabych teskturachm gorszych modelach etc tec tak samo jak to z Crysis 2 było - niesamowita grafika, ale jak się przyjrzeć bliżej to widać od pyty zabiegów optymalizacyjnych żeby to jakoś chodziło. Włącznie z niższą rozdziałką, ponoć BF3 na PS3 nie działa w tej chwili w 720p, to też o czymś świadczy.

Oczywiście pomijam tu 24 vs 64 graczy...

Opublikowano
  • Autor

ponoć BF3 na PS3 nie działa w tej chwili w 720p, to też o czymś świadczy.

No właśnie. Do czasu jak nie ma pewnej informacji, coś takiego nie ma żadnej wartości.

Opublikowano

wspomniany Crysis wygląda ofkoz lepiej na blaszaku ale nie ma mowy o ko, raczej kosmetyka. Tak samo (zakładam) bedzie z BF. Innymi słowy oprawa urwie jajka

za to wkur.wa mnie tylko 24 graczy vs 64 na PC...wtf? ?????

Opublikowano

no bo akurat grafika Crysis jest dosc "skonsolowacona". Duzo roznych sztuczek i trikow zeby to jakos wygladalo. Benchmark tak jak jedynka to juz nie jest. Dosc powiedziec, ze kumpel dwa lata temu kupowal procka, grafike i pamiec (za ludzkie pieniadze, w koncu student) a w Crysisa 2 gra na najwyzszych mozliwych ustawieniach, bez lipy.

Nie mowiac juz, ze wersja pecetowa to chamski port z konsol wiec jak to ma urywac banie niby?

Opublikowano

Ta "kosmetyka" w Crysis 2 polegała chociażby na takich zabiegach, że jak przestawałeś patrzeć to miejsca gdzie powinno padać światło zamieniało się w zwykłą teksturę wraz z samym źródłem światła :P Smoke and mirrors ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co wy pier.dolićie PC rządzi :potter:

Ludzie się nie przyznają że wolą gry na KONSOLE tylko z tego względu że ich nie stać na dobrego kompa, konsole sobie kupią i pograją w każdy nowy tytuł, okrojony, ale pograją, no ale mówienie że konsole są lepsze do gier to głupota i przejaw niewiedzy, z PC można korzystać i komfortowo jak na Padzie, oraz wykorzystać wszechstronność tej platformy. Jedyne co przemawia za konsolami to cena, niektórzy jednak się wstydzą do tego przyznać.

rodzyn z poly

I na tych drogich kompach nie pograją choćby w RDR, no może za 10 lat na emulatorku. :teehee:

Opublikowano

Czu granie na CRT naprawdę tak mocno kaleczy grafikę current gen ? Nie mam LCD, tylko 28` Panasonic, jeden z lepszych tv swego czasu, no ale to nie LCD/Plazma.

Opublikowano

Wprawdzie nie ma takiej szczegółowości jak na HD ale uwierz mi, że da się grać. Nie jest źle. Wiem, bo sam kiedyś z ciekawości sprawdziłem i tragedii nie było.

Opublikowano

nieprawda, jest tragedia. Juz pomijając estetykę to czesto zdarza sie, ze napisy sa nieczytelne

Opublikowano

Grałem kiedyś w Heavenly Sword na 14`tv i wszystko dało się przeczytać. Pewnie zależy od gry i czcionki.

Opublikowano

No właśnie, tylko zastanawia dlaczego akurat w tym wypadku miało by to się odbić na jakości. Na logikę to każda multiplatforma powinna wyglądać na ps3 lepiej, bo nie trzeba kompresować :whistling: A na ps3site oczywiście news był, ale chciałem poszukać jakiegoś innego źródła, najlepiej z oryginalnym cytatem ;)

Opublikowano

Czu granie na CRT naprawdę tak mocno kaleczy grafikę current gen ? Nie mam LCD, tylko 28` Panasonic, jeden z lepszych tv swego czasu, no ale to nie LCD/Plazma.

Niska rozdzielczość szpeci nowe gry. Jakość będzie jak z youtube'a.

Opublikowano

Powiem tyle. Sam dość długo grałem i jak przeskoczyłem na HD to nie myślę nawet o powrocie do SD. Zależy od gry, ale w większość da się komfortowo grać.

Opublikowano

Grałem przez parę miesięcy na starszym ode mnie telewizorze ELEMIS, który przy włączaniu wydawał odgłos niczym stado szarańczy, był przypalony fajką i miał przekątną ekranu sporego pudełka na buty. Nic przyjemnego. Odstawiłem konsolę do czasu powrotu do HD, żeby nie psuć sobie wrażenia z Kilzonów i innych L.A. Noirów. Różnica jest nawet pomiędzy różnymi cenowo/wiekowo/wielkościowo modelami telewizorów HD, a co dopiero SD.

Edytowane przez Khadgar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.