Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Konsola - wrzucasz i grasz.

Koniec tematu.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Co to w ogóle za argument z tym padem? Chyba zawsze sobie można podłączyć pad do kompa. PC ma swoje exy i to potężne - ja niedługo kupię sobie potworka, bo nie ograłem jeszcze np. Witchera 1 a warto by przed 2, ponieważ save z niej naprawdę zmienia rozgrywkę (z tego co słyszałem w reckach). Do nowych konsol daleko a komp wydaje mi się dobrym uzupełnieniem mojej PS3, która cały czas pozostaje ma ulubioną platformą.

Opublikowano

Prosze o wypisanie rzekomych poteznych exow na PC.

Opublikowano

Własnie przysłoniły.

A może w fifie też tak na klawie zagrasz jak pro ? :D

Nie no żartuje ty mowisz tylko o fpsach.

Ale w takim bfie i tak byś wtapiał gdyby gracz z padem dopadł helikopter czy inny pojazd :D

Ale czytaj uważnie. Przecież napisałem, że w inne gierki gram na padzie [ergo port z kĄsolki=podłączony pad od PSX]. Bo mogę :potter:

A co do BC, to śmiem wątpić.

stonabattlefieldbadcomp.png

TROCHĘ w to jednak ponerdziłem , choć niestety nie mam filmików, jak z BF2 ;)

Opublikowano

Starcraft 2? Dawn od War2? World of Warcraft: Cataclysm? Amnesia? Red Orchestra 2? Total War: Shogun 2?

Opublikowano

A jak ktos nie lubi MMO, czy strategi, to juz lipa, c'nie :(

Opublikowano

@psajko

Diablo <choć jeszcze nie wyszło, więc nie liczymy>

Stalker

Warhammer 40k

Borderland

Team Fortress 2

+wielozadaniowość :D

Choć nie wiem co rozumiesz przez "potężne". Dla niektórych potężnym exem jest Mario na ninny, dla mnie to popierdułka. Wypisałem te gry, które dla mnie są ogromnym plusem PC. Pominąłem WoWa, Starcrafta (bo nie gram) i tytuły gier, które pewnie kompletnie Ci nic nie mówią [typu Project Reality), a których brakowałoby mi na kĄsoli.

Opublikowano

Pasjans, Saper, gry na kurniku.

Opublikowano

A jak ktoś nie lubi bitek i przygodówek, to kĄsole to też już lipa, nie?

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi. Rzeczywiście, większość exów PC to RTSy/strategie. Ale przecież są dostępne na nim prawie wszystkie gry multiplatformowe, tylko na nim znajdzie się także dobre przygodówki (jak Amnesia, która jest też horrorem) oraz kilka fajnych RPGów (ostatnio Magicka). Na PC jest w co grać, a jeżeli ktoś lubi strategie lub bardzo efektowne ostatnimi czasy RTSy to po prostu blaszaka musi mieć.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

No gierka daje radę, choć do grona najlepszych bym jej nie zaliczył. Ot, dobra klikaczka do pracy :)

Opublikowano

A jak ktoś nie lubi bitek i przygodówek, to kĄsole to też już lipa, nie?

Ma recery, shootery tpp, platformery, mase gier.

Wpisales wyzej jako ex PC Borderland, chodzilo ci chyba o Borderlands? Jezeli tak, to jest to multiplatforma.

Ja lubie FPSy bardzo i na PC nie ma Halo, oprocz remakeow 1 i 2. Wiec i tu konsole wygrywaja.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Pasjans, Saper, gry na kurniku.

Tak jednak teraz dochodze do wniosku, ze powinnismy Cie zbanowac za ta akcje z plusami.

btw

Poza tym kogo tu (pipi)a PC obchodzi xd

Nikogo, pc skończyło się na Duke Nukem 3D.

Wiadomo ale granie 'za darmo' bez utraty gwary i konsekwencji żadnych sprawia że ta platforma przetrwa wszystko.

nom, dlatego wlasnie z roku na rok Steam zwieksza swoje zyski a niektore gierki nawet lepiej na kompie sie sprzedaja

Ja lubie FPSy bardzo i na PC nie ma Halo, oprocz remakeow 1 i 2. Wiec i tu konsole wygrywaja.

ARMA, Red Orchestra, Team Fortress. Niestety, nic z kosmitami.

Opublikowano

ARMA, Red Orchestra, Team Fortress. Niestety, nic z kosmitami.

ufoludkami* chyba. w halo sa ufoludki. w gears of war z reszta tez.

stalker2 na konsolach hehe, to bedzie dopiero zabawne :D

Opublikowano

nom, dlatego wlasnie z roku na rok Steam zwieksza swoje zyski a niektore gierki nawet lepiej na kompie sie sprzedaja

A wszystko to jest powered by klucze z chin wątpliwej legalnosci c'nie? :D

Pewne rzeczy się nigdy nie zmieniają.

Ciekawe o jakich grach mówisz farmville jest za darmo

Opublikowano

Szczurek wez lepiej idz do drugiego pokoju i zobacz czy nie ma tam Maria ujezdzajacego Yoshiego

;/

To nie sa ufoludki, tylko obce rasy, bufony.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Uwielbiam ludzi, którym fakty kładzie się na stół a oni kierując się starą dobrą Heglowską zasadą (jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów) mają je w (pipi)e. Tak Steam zwiększa zyski, bo ludzie co raz więcej kradną. Brilliant.

Psyko - obce rasy to są w Mass Effect. ;/

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Uwielbiam ludzi, którym fakty kładzie się na stół a oni kierując się starą dobrą Heglowską zasadą (jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów) mają je w (pipi)e. Tak Steam zwiększa zyski, bo ludzie na nim kradną. Brilliant.

Psyko - obce rasy to są w Mass Effect. ;/

Wiesz w ogóle o czym mówie?

Opublikowano

Taaaa, bo na stimie same polaczki tak jak ty. Weź już wyjdź trollu.

Psyko, gdyby takiego Yoshiego dac jako obca rasa w Hejlo to bys sie spuszczal ;/ nawet dizajnu nie trzeba zmieniac za bardzo

Opublikowano

Bartosz jestes chamem i prowokatorem, opuszczam lokal.

Opublikowano

Anonimowych użytkowników aresztowany w Hiszpanii

Operacion_Anonymous.jpg

Opublikowano

Weź już wyjdź trollu.

to twój sposób na kończenie dyskusji?

Psyko ma racje ABANDON THREAD !!!

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Czyli co? Wygraliśmy temat?

No przestańcie. Po prostu jest w co grać na PCecie, tyle chciałem powiedzieć a tu zaraz wrzawa na 102. Nie wyobrażam sobie pozbycia się PS3, jednak warto mieć dobry piec (ostatnio co raz bardziej to dostrzegam). Po tegorocznym E3 (szczególnie konfie M$): PC>druga konsola (Xbox).

Opublikowano

PC>druga konsola (Xbox).

lol chyba się najarałeś

:D

Sama Forza 4 już wystarczy żeby zmienić ten znaczek większości

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.