Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

chyba dla kogos, kto cale zycie tylko gra w gry...

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

stalker2 na konsolach hehe, to bedzie dopiero zabawne :D

Na Wii U mogliby dac. GPS i wszystkie opcje na padzie = it's like I'm really in the zone.

Opublikowano

Wii U > pc

Kirby > wszystkie gierki pc

Ciężko mi zrozumieć, że można grać na pc odkąd ludzkość wymyśliła konsole.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

rozmowa z konsolowcami to jak rozmowa z katolami, na zasadzie "tylko Pan Chrystus i ni chu.ja wiecej!"

Opublikowano

Słupek aleś pojechał :whistling:

Ja nie zamieniłbym np Gothica albo Rome TW za wszystkie gry od nintendo.

Na moim lapku ogrywam takie starocie których na konsolach nigdy nie dostanę i w tym tkwi siła PC.IMO

A ty stona tak nie kozacz z tym BC bo widzę że tyś cwany tylko jak w pojazdach siedzisz a na piechotę to cie pewnie fragują nożem wszystkie nooby:P

Edit

Najtmer _> to po *uj rozmawiasz i siedzisz na forum konsolowym?? :verymad:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Czyli co? Wygraliśmy temat?

No przestańcie. Po prostu jest w co grać na PCecie, tyle chciałem powiedzieć a tu zaraz wrzawa na 102. Nie wyobrażam sobie pozbycia się PS3, jednak warto mieć dobry piec (ostatnio co raz bardziej to dostrzegam). Po tegorocznym E3 (szczególnie konfie M$): PC>druga konsola (Xbox).

jasne,że jest w co grac na pc jednak w tym momencie życie kogoś , kto jest graczem a ma tylko pc , jest frustrujące. Ja sobie lubie poczytać cda i czyrając zapowiedzi co chwilę rozkmina z jakim lagiem gra wyląduje na pc a czadrm czy wogóle sie ukaże . No a czasem wydadzą okrojoną wersje . Odpowiednio GTAIV, RDR i FIfa 9, 10, 11

jesli ktoś ofkz preferuje mmo czy rtsy to pc jest dla niego, nihil nowi

już pomijając idiotyczy argument, że pc jest lepszy do pracy ....bo konsola sie wogóle do tego nie nadaje (ktoś wyżej napisał "no jesli dla kogoś ważne są tylko gry" ...nomen omen głupi stwierdzenie fo kwadratu bo my w TYM temacie stricte o grach mówimy, dziwne gdyby tu ktoś o photoshopie nawijał)

Opublikowano

No, ale ludzie broniacy PC w tym temacie o tym mowia - platforma nie jest idealna, ale zeby odrazu wrozyc jej smierc? Nie sadze.

Moze jestem po(pipi)any, ale chcialbym miec wszystkie platformy. Fanbojstwo jest dla slabiakow.

Opublikowano

rozmowa z konsolowcami to jak rozmowa z katolami, na zasadzie "tylko Pan Chrystus i ni chu.ja wiecej!"

Że niby u pctowców jest inaczej?:P

Opublikowano

nie jest, ale tam takie glupoty pie.rdola 13 latki a nie ludzie z powazaniem jak slupkipl itd... na litosc boska, o co kaman...?

kudlaty, moj osobisty fanie- siedze, poniewaz mam oba znaczace current geny i lubie byc w ich temacie. boli cie ze gram rownolegle na pc i mam z tego frajde czy kur.wa co? bo nie trybie...

Opublikowano

Wii U > pc

Kirby > wszystkie gierki pc

Ciężko mi zrozumieć, że można grać na pc odkąd ludzkość wymyśliła konsole.

Ciężko mi zrozumieć po co pierdolić takie głupoty?

Ja zmieniłem PC na konsolę z racji wygody i świetnie zorganizowanego multi (na X360), co nie znaczy że na PC jest z tym tragicznie. Teraz jest lepiej, ale kiedyś nie było steama czy xfire i żeby połączyć się z serverem na ktorym kumpel gra to trzeba było sobie wysyłać adresy IP na gg, farsa.

Nie mówcie też o rosnącym rynku PC. Bo owszem, on rośnie, ale dzięki grom indie, fejsbukom i popierdółom na przeglądardki. Gry dla typowych graczy nadal mają małe znaczenie w tym kontekście. Steam który ma już 8 lat nadal nie jest lekiem na zło, w postaci setek tysięcy ściągnięć na torrenty.

Też poczytałem ten temat o wieśku i rzeczywiście niektórzy się z chu.jem na rozum zamienili. 5000 zł to razem z monitorem od Apple chyba. Aczkolwiek prawdą jest, że jednorazowo żeby grać we współczesne gry na high detalach trzeba wyłożyć +/- 2000zł. Oczywiście można zmieniać podzespoły częściej i jest to mniej bolesne dla kieszieni, ale niewiele osób tak robi.

Najgorsze w pecetach nie są ceny, tylko że przy każdej zmianie czegokolwiek zdajesz sobie sprawę że jesteś walony w bambuko, Chcesz zmienić jedną rzecz - musisz od razu wymienić kolejną albo dwie inne. Nie dlatego że to następstwa rozwoju techniki, tylko zwyczajnie Intel, AMD i Nvidia bez kozery przycinają w chuja...

Opublikowano

nie jest, ale tam takie glupoty pie.rdola 13 latki a nie ludzie z powazaniem jak slupkipl itd... na litosc boska, o co kaman...?

kudlaty, moj osobisty fanie- siedze, poniewaz mam oba znaczace current geny i lubie byc w ich temacie. boli cie ze gram rownolegle na pc i mam z tego frajde czy kur.wa co? bo nie trybie...

A graj na czym chcesz i czerp z tego tyle frajdy ile się da ale nie porównuj konsolowców do katoli.

Widzisz że nie przetłumaczysz to daj sobie spokój a nie obrażaj innych.

Sorry za minusa zbyt pochopnie ci go dałem.(już ci wyrównałem stratę:P)

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

nie wiem hak jest teraz z multi na pc ale swego czasu była lipa bo było mase cheaterów i nikt nad tym hie panował (ofkz zależsło od gry)

Opublikowano

CS = gra dla gimberów. Nie dziw się że są haki, jak oryginał można mieć za 10pln, to wiara kombinuje jak nie ma skilla.

Kurcze, tutaj jak na karuzeli, człowiek wyjdzie przejść kilka questów w Wiedźminia 2[detale na max :geek: ] i już 3 strony naspamione :D

Ktoś tutaj widzę wymyśla niestworzone historie o multi na PC [że niby trzeba znać Assemblera żeby ogarniać]. Bez przesady, już przed X0 multi na PC miał się świetnie, bo tam praktycznie każda gra multi oferuje dedykowane serwy lub prywatne serwy, a nie pierdoły w stylu padnie PSN to przez miesiąc se w multi nie pograsz W ŻADNEJ GRZE o.O

No chyba że mówicie o piratach, to wtedy pewnie tak. Trzeba kombinować, ale (pipi) to mnie obchodzi, skoro stać mnie na gry i granie w nie po boRZemu?

Co do motywu że jak zmienisz proca, to musisz zmieniać też inne rzeczy. NIE, nie musisz. Mam mobo od hmmm 4lat. I nie musiałem jej zmieniać. Proce zmieniłem 3 razy [zawsze sprzedając starego [no raz dałem Oranowi chyba ;) ] ], grafę zmieniam co ~2 lata [wydając na to ok 400pln [bo sprzedaję starą(grafę, nie moją starą :D )] , ramu mam 4GB od niepamietamkiedy. No fakt, wychodzi w (pipi) 5k co rok XD

Wychodzi podobnie jak kĄsole, bo Wy wtapiacie więcej kasy w gry.

Resztę wątków oelwam, bo zapomniałem o czym były, a nie chce mi się cofać stronami żeby przeczytać że Psajko jarają tylko szutery z kosmitami XD

Opublikowano

Ktoś tutaj widzę wymyśla niestworzone historie o multi na PC [że niby trzeba znać Assemblera żeby ogarniać].

znam Assemblera a nie ogarniam w 3/4 gier (pipi)... ale wstyd

Opublikowano

Nie no panowie, steam fajna sprawa.

Jakby ktoś chciał kiedyś pograć w L4D czy L4D2 to zapraszam. Pomogę w każdym osiągnięciu.

Gram sobie teraz na PC w Planscape Torment, świetna gra oraz będę miał jutro Duke Nukem Forever.

Wybrałem wersję PC bo akurat płynnie chodzi prawie na maxa na moim 3 letnim kompie no i lepiej wygląda.

Ogólnie grywam na konsolach i na PC. Konsole wiadomo, ale z PC wcale nie jest tak najgorzej.

Opublikowano

Pany, mam PC i PSP.

Jutro sobie ściągnę LBP za frikasa. Wybrałem wersję PSP , bo nie mam PS3.

Ogólnie grywam i na PC i na kĄsoli. PC wiadomo, ale z kĄsolami wcale nie jest tak najgorzej :potter:

Opublikowano

Stona, a ja za to muszę zmieniać i co, kto ma rację? Poza tym nie gadaj głupot, jakbym miał Core 2 Duo i chciał zmienić teraz na i5 (oba to procesory INTELA) to muszę zmieniać również płytę. Parę lat temu był cza to cyrk ze zmianą DDR na DDR2 a potem DDR2 na DDR3.

Z ciekawości, jaki masz teraz config?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Stona, a ja za to muszę zmieniać i co, kto ma rację?

"ja mam ps2 i nie mogle odpalic god of war3... ktos wie w czym moze byc problem?"

Opublikowano

Stona, a ja za to muszę zmieniać i co, kto ma rację?

"ja mam ps2 i nie mogle odpalic god of war3... ktos wie w czym moze byc problem?"

XD

@Mazzeo, jak znajdę sygnę z PC laba to Ci pokażę ;)

A co do zmian c2d itp, po prostu trza kupować z głową i mieć trochę szczęścia [do intela, który lubi kombinować i zmuszać do całkowitego upgradeu ;) ]

Opublikowano

ja od 3 lat mam tego samego kompa, troche juz kuleje, ale potrzebny mu poki co zastrzyk ramow ino, ktore beda kosztowac 200zl a nie 1500.

Opublikowano

ja od 3 lat mam tego samego kompa, troche juz kuleje, ale potrzebny mu poki co zastrzyk ramow ino, ktore beda kosztowac 200zl a nie 1500.

No grafa z przed 3 lat to już takie medium ;) 88gt? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.