Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

8800gts, jeszcze daje rade, ale przy 2gb ramu sie krztusi na fullach w slabiej zoptymializowanych grach (vide stalker)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

8800gts, jeszcze daje rade, ale przy 2gb ramu sie krztusi na fullach w slabiej zoptymializowanych grach (vide stalker)

No co ty to już prawie trup jest :P

chociaż zależy czy to te gts 512

Zresztą to Console Wars więc z tymi pierodłami dla pecetowców koniec :D

Opublikowano

no 512, ale wcale nie trup :) choc z drugiej strony musze (pipi)nac formata i na swiezo przetestowac jakas nowa gierke bo teraz gram tylko w mw2 a uzywam bardziej do neta i do grafiki

Opublikowano

Za(pipi)iste porównanie, konsole zmieniają się co 5-6lat, Intel socket zmienia co roku praktycznie.

Nie zmienia się.

Moja sygna z PClab :geek:

stonapclab.jpg

Jak widzisz, jedyne co zmieniać musiałem przez te 4lata to proc [z e2140 na tego] oraz grafę [8800GTS>4850>5850]. Nie wydałem na to 5k. Kolejna przesiadka będzie, jeśli BF3 mi nie będzie zadowalająco chodził.

Opublikowano

trzeba dodac, ze Steam znacznie uprzyjemnił granie na pc.

Stona kolejna przesiadka bedzie gdy wyjda next geny. Ale wtedy nie zmienisz jednego komponentu na troche lepszy a wszystko pójdzie do kosza.

Co w sumie...nie ma znaczenia bo konsola tez bedzie kosztowac porównywalnie co nowy PC;-)

Bo sadze, ze ten BF 3 nie bedzie miał odje.banych wymagan

Edytowane przez Orson

Opublikowano

.

Sama karta stoi tyle co xbox

Haha stona na pclabie siedzisz?

Do znajomych cię moge dodać ? :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Sama karta kosztowała mnie ~400pln :potter: Jak już mówiłem, sprzedałem swoją :D

Możesz :*

Opublikowano

Sama karta kosztowała mnie ~400pln :potter: Jak już mówiłem, sprzedałem swoją :D

Możesz :*

W sumie xboxa za 400 zł kupisz :P

Ja w lapie mam 5870 ale to nie to samo co desktop ;/

Opublikowano

no jest szansa że BF3 będzie dobrze zoptymalizowany

Q: What can we expect for PC requirements to run BF3?

A: We’d love to tell you, but we’re not quite ready to release minimum specs just yet. I can tell you that the specs will not be anything crazy or Crysis-like. More details to come.

info z dzisiejszego wywiadu.

Pytałem na GOLu redaktora, co grał w BF3 na targach czy dowiadywali się na jakich kompach było odpalane. Powiedział, że chciał to sprawdzić wychodząc z gry do pulpitu, ale szybko dostał ochrzan za to. Ale ponoć gra chodzi zarąbiście płynnie, to nie to jak kiedyś Crysisa pokazywali pierwszy raz na E3 i ledwo co 20fps łapał.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Używanego, bez gwary po naprawie RROD ;P

Opublikowano

Właśnie pooglądałem sobie trochę materiałów z Forzy 4. :confused:

To ile kosztuje najtańszy Xbox?

Kaz ty łajzo

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Nie wiem, nie interesuję się kĄsolami. Pewnie za kastę browców można wyrwać w jakimś akademcu :D

Opublikowano

Zależy jakiego szukasz pisałem za 400 zł wyrwiesz bez problemu jaspera arcade :P

Opublikowano

Widziałem na alegro samą skrzynkę bez kabli za 250, jakiś arcade.

Opublikowano

jaspera arcade :P

Mów mi jeszcze XD Nic nie kminię. To tak, jakbym próbował kĄsolomaniakowi tłumaczyć różnicę w obliczania taktowania i opóźnień ramów GDDR3 i GDDR5 :potter:

Opublikowano

Stona, a ja za to muszę zmieniać i co, kto ma rację?

Z ciekawości, jaki masz teraz config?

"ja mam ps2 i nie mogle odpalic god of war3... ktos wie w czym moze byc problem?"

XD

@Mazzeo, jak znajdę sygnę z PC laba to Ci pokażę ;)

A co do zmian c2d itp, po prostu trza kupować z głową i mieć trochę szczęścia [do intela, który lubi kombinować i zmuszać do całkowitego upgradeu ;) ]

Zapomniałeś dodać "i być szamanem voodoo".

Ktoś się pytał o cenę X360. Moim zdaniem kupowanie używanej konsoli to głupota, nawet jak będzie kosztować 400 zł. Lepiej odłożyć kasę i kupić nowego Slima 250 Gb za 939 zł z Ultimy (+130zł za rok Live), tegoroczne combo Forza 4 + Gears of War 3 zwraca taki wydatek z nawiązką bo pewnie od sprzętu nie odejdzie się przez najbliższy rok.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

czyli takiego, ktory padnie nie na 90 %a na 50 i ma mlutki dysk, cos jak moja Nokia karte SD;-) :D:D

Stona...czemu siedzisz jako anoniomowy? ukrywasz sie przed Radkiem znanemu jako Lain w szerszych kregach? :D

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Mów mi jeszcze XD Nic nie kminię. To tak, jakbym próbował kĄsolomaniakowi tłumaczyć różnicę w obliczania taktowania i opóźnień ramów GDDR3 i GDDR5 :potter:

haha a ja kminie to i to xd

Ale tylko ati dodaje kolejne cyfry do tych ramów w kartach :potter:

Opublikowano

Bo nVidia widocznie woli pchać się w szerszą szynę [co AMD zastępuje właśnie taktowaniem ;)].

Orson, żebyś się pytał ;P

Opublikowano

Hahaha :D

modern-warfare-3-vs-battlefield-3.jpg

Czekaj no aż się minusy naładują cwaniaku xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Dziwnym nie jest. Taki mniej więcej jest target tych gier. Wiadomo że BF, jako seria jest "doroślejsza". Może dlatego nie ma w niej:

-nindży na pustyni

-statku kosmitów na pustyni

-pokazano gameplay z czołgiem zamiast ataku samurajów na nowy jork

-na pustyni nie było ukrytej łodzi podwodniej

-akcja nie napierdala w tempie tranceteledyskunaspidzie

-and so on and on ;)

Opublikowano

Dziwnym nie jest. Taki mniej więcej jest target tych gier. Wiadomo że BF, jako seria jest "doroślejsza". Może dlatego nie ma w niej:

-nindży na pustyni

-statku kosmitów na pustyni

-pokazano gameplay z czołgiem zamiast ataku samurajów na nowy jork

-na pustyni nie było ukrytej łodzi podwodniej

-akcja nie napierdala w tempie tranceteledyskunaspidzie

-and so on and on ;)

Gdyby zaprezentowali coś takiego na frostbite 2 to Cod mógłby z miejsca wypie.rdalać ale tego nie zrobili i =wtopią marketingowo kolejny raz :P

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ktoś dobrze powiedział: MW3 wygląda jak przesadzony film z hollywood, BF3 jak film dokumentalny. Mnie to pasuje :)

No i to jest trafne ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.