Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Poczekamy do czwartku i obada się co Dice ma na konsole

A co będzie w czwartek? :unsure:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

BF3 na konsolach, ponoc.

Campaign Trailer z BF3 robi masakryczne wrazenie. Jezeli calosc ma tak wygladac, to MW3 mimo ze fajne, nie dorowna temu.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Czyli Grafa>Gejmplej?

Opublikowano
  • Autor

Czyli Grafa>Gejmplej?

Nie, ale Battlefieldowi gameplayowo niczego nie brakuje, wręcz CoDa przerasta. Teraz do tego rozpier.doli go technicznie. ;]

Opublikowano

Sam jestem cholernie ciekaw tego gameplayu z konsol a BF3 średnio mnie interesuje.

No ale zobaczyć najlepiej wyglądającą grę na Ps3/Xo wyciągającą niemożliwe z konsol. Zobaczyć "to samo lub jeszcze lepiej" niż to co pokazywano z pc - bezcenne.

To tak wedle zapowiedzi Butchera i DICE.

Jak tak będzie to składam pre order od razu :rolleyes:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czyli Grafa>Gejmplej?

Nie, ale Battlefieldowi gameplayowo niczego nie brakuje, wręcz CoDa przerasta. Teraz do tego rozpier.doli go technicznie. ;]

Na pewno nie roz(pipi)i gdyż Modern Warfare chodzi w 60 klatkach na sekundę.

Opublikowano
  • Autor

Haha, nie wierze, ze zlozysz preordera na Battlefielda :D

Czyli Grafa>Gejmplej?

Na pewno nie roz(pipi)i gdyż Modern Warfare chodzi w 60 klatkach na sekundę.

Jak nie rozpier.doli to powali ;]

60 klatek to jedyna rzecz, ktora moga pozazdroscic inne FPSy, CoDowi, jezeli chodzi o technikalia.

Ale powiedzmy sobie szczerze. Gdyby to co oferowalo Call of Duty chodzilo w 30 fpsach to bylaby to juz padaka totalna ;]

Opublikowano

Czyli Grafa>Gejmplej?

Czekaj czekaj, grałeś w CoDa? Przecież od strony technicznej COD stoi od ładnych paru lat w miejscu. Mechanikę ma na poziomie BF2.

Aaaa, bo Wy cały czas o tych śmiesznych, ograniczonych kĄsolowych wersjach ;)

Opublikowano

To co widzę, pokazują wygląda obłędnie-fenomenalnie jakby tak to wyglądało... na Ps3.

Ale nie jaram się bo nie robi mnie gameplay z pc.

Nawet jakby singiel trwał 2 godziny ale wyglądał tak to bym łyknął.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To co widzę, pokazują wygląda obłędnie-fenomenalnie jakby tak to wyglądało... na Ps3.

Ale nie jaram się bo nie robi mnie gameplay z pc.

Nawet jakby singiel trwał 2 godziny ale wyglądał tak to bym łyknął.

Wy serio podchodzicie do tej gry przez pryzmat single player? To nie jest Bad Company.

Opublikowano

Do każdej gry podchodzę przez pryzmat singla xD

W BC2 wyłączyłem po 5-10 minutach bo usypiał żywcem heh.

Nie ma to jak CoDzik xD

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

<dopisać żeby nie brać pod uwagę zdania Słupka>

Opublikowano

my tu sobie gadu gadu a battle net nie działa ;/ nie ma wowa i starcrafta buuuuuuuuuuuuuuu ;/

Opublikowano

To jest nas dwoch:) No i oczywiscie split screen.

Opublikowano

W ogóle to czekam aż von Kotick dorwie podobny silnik na którym chodzi BF3 (Kottickbite 2 ;p).

I zrobi MW4, damn już widzę 5 - godzinny singiel ale naładowany akcją i skryptami rozrywającymi czachę :wub:

21134353.jpg

Opublikowano

to bedzie straszne, lubie gry na 5h ;/ zestarzałem sie. nie mam czasu na multi i inne takie, nie moge poswiecac na gre wiecej niz te kilka h w tygodniu. live is brutal.

Opublikowano

Skoro COD bez najmniejszego problemu znowu zdetronizuje BF pod względem sprzedaży, to jakie będzie ciśnienie na COD-a w nowej genracji na nowym silniku. :whistling:

Opublikowano

Skoro COD bez najmniejszego problemu znowu zdetronizuje BF pod względem sprzedaży, to jakie będzie ciśnienie na COD-a w nowej genracji na nowym silniku. :whistling:

Lepiej nie wiedzieć

Opublikowano

Nowy silnik =/= lepsza gra

Dobrym tego przykładem jest CS 1.6 i Source.

Opublikowano

to bedzie straszne, lubie gry na 5h ;/ zestarzałem sie. nie mam czasu na multi i inne takie, nie moge poswiecac na gre wiecej niz te kilka h w tygodniu. live is brutal.

nie czaje tego toku myslenia..

rozumie, pracujesz, kobieta ci w domu jeszcze wymysla sto zadan , proza zycia itp. Nie masz tyle czasu co kilka lat temu.

ale czemu mówisz , ze nie masz czasu na gre powyzej 5 godzin?

Przeciez nie musisz jej skonczyc dajmy na to w tydzien, mozesz pograc dwa- jesli gra jest wogóle tego warta

Nie rozumie tego pedu...gdzie wy sie tak spieszycie? nie mam czasu, niech gry robią z godzinnym singlem, z checią dam im 50 euro za takie cos...dziwna logika...

Opublikowano

Równie dobrze można napisać:

Nowy silnik = lepsza gra

Dobrym tego przykładem jest BF2 i BF3.

Po prostu nie jest to reguła. Ale znając Koticka jego nowy silnik (na next-geny) ograniczy się do podciągnięcia pod FullHD i tyle, reszta bez zmian, po co kasę marnować <_<.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

A w czym jest lepszy BF3 od BF2 na razie, poza grafiką?

Opublikowano

ja nie wiem jak ktoś może łyknąć tą ściemę, że ta Zelda na Wii U to na silniku gry, widzieliście gameplay? przecież to interaktywny filmik, który można zrobić na zwykłym odtwarzaczu DVD

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Równie dobrze można napisać:

Nowy silnik = lepsza gra

Dobrym tego przykładem jest BF2 i BF3.

Po prostu nie jest to reguła. Ale znając Koticka jego nowy silnik (na next-geny) ograniczy się do podciągnięcia pod FullHD i tyle, reszta bez zmian, po co kasę marnować <_<.

Akurat COD 4 w swoim czasie wyglądał rewelacyjnie, więc w następnej generacji też tak będzie, przynajmniej do czasu.

Opublikowano

Wyglądał wyglądał. Zapominasz o mechanice gry, a ta jest niezmieniona od CoD2 chyba.

Też z chęcią się dowiem w czym BF2 jest gorszy od BF3? Tym bardziej, że jeszcze wielu szczegółów rozgrywki w BF3 nie znamy [będzie commander?].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.