Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

BF2 był średnio grywalny na początku, a DICE w tamtych czasach było wzorem... partaczenia gry patchami :lol:

nadal sa w tym ekspertami

Opublikowano

ja nie wiem jak ktoś może łyknąć tą ściemę, że ta Zelda na Wii U to na silniku gry, widzieliście gameplay? przecież to interaktywny filmik, który można zrobić na zwykłym odtwarzaczu DVD

Czyli twierdzisz, ze Wii U swobodnie zmienia pomiedzy ~10 plikami zrodlowymi w pelnym HD w czasie niezauwazalnym dla ludzkiego oka?

Juz nie mowiac, ze mozna "swobodnie" ruszac kamerą.

Opublikowano

BF2 był średnio grywalny na początku, a DICE w tamtych czasach było wzorem... partaczenia gry patchami :lol:

nadal sa w tym ekspertami

UWIERZ MI, to nie to co robili w 2005/2006 roku...

Opublikowano

Hahaha, lol, idz sobie pograc w dobra tlucznie, wyscigi, jakas symulacje sportu, przygodowke, slashera, badz dobrego platformera :whistling:

Pozdro pececiarzu ; (

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hahaha, lol, idz sobie pograc w dobra tlucznie, wyscigi, jakas symulacje sportu, przygodowke, slashera, badz dobrego platformera :whistling:

Pozdro pececiarzu ; (

Akurat Stalker to jedna z klimatyczniejszych strzelanek ostatnich lat.

SF4 jest dobrą "tłucznią"?

NFS czy Dirt są dobrymi wyścigami?

Fifa jest dobrą "symulacją" sportu?

Batman jest dobrą przygodówką?

DMC jest dobrym slasherem?

PoP jest dobrą platformówką?

Pozdro kĄsolomaniaku :whistling:

Tak z dupy rzucam tytułami, bo niektórzy tutaj żyją widać w przeświadczeniu że na PC wychodzą tylko RTS, FPS i pasjanse :potter:

Opublikowano

Ja grałem w połowę z nich. Dlaczego twierdzisz że nikt w nie nie gra?

Opublikowano

PoP jest dobra platformowka?

Wole Marvel vs Capcom, Fight Nighta, badz Ufc.

Dirt jasne, Nfs zalezy ktory, ale rozumiem, ze w Forze i GT juz nie pograsz?

FIFA zawsze byla 2 razy slabsza niz na konsole. Gdy wychodzila Fifa 2010 wy dostawaliscie port z 2009, z 11 tka bylo tak samo, na PC to nic innego jak WC polaczony z 10tka,no ale Ty pewnie nie widzisz roznic w dryblingu 360, bo pewnie grasz na klawiaturze. :teehee:

Zreszta to zawsze byla inna gra, inne studio, inne animacje i zawsze byla gra gorsza...

DMC ? Prosze Cie, backtracking taki, ze ledwo ten tytul ukonczylem. Powiedz mi lepiej czy jest Bayoneta, Ninja Gaiden itp. slashery.

Batman, na plus, ale w Alana, Heavy Rain, LA Noire pograsz?

GTA pol roku pozniej, RDR juz wyszlo? :teehee:

Jest cala masa tytulow, ktorych na PC po prostu nie ma, Ty zas wyskakujesz z portami z konsol i myslisz, ze to plus komputerkow. Prosze Cie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

PoP jest dobra platformowka?

Wole Marvel vs Capcom, Fight Nighta, badz Ufc.

Dirt jasne, Nfs zalezy ktory, ale rozumiem, ze w Forze i GT juz nie pograsz?

FIFA zawsze byla 2 razy slabsza niz na konsole. Gdy wychodzila Fifa 2010 wy dostawaliscie port z 2009, z 11 tka bylo tak samo, na PC to nic innego jak WC polaczony z 10tka,no ale Ty pewnie nie widzisz roznic w dryblingu 360, bo pewnie grasz na klawiaturze. :teehee:

Zreszta to zawsze byla inna gra, inne studio, inne animacje i zawsze byla gra gorsza...

DMC ? Prosze Cie, backtracking taki, ze ledwo ten tytul ukonczylem. Powiedz mi lepiej czy jest Bayoneta, Ninja Gaiden itp. slashery.

Batman, na plus, ale w Alana, Heavy Rain, LA Noire pograsz?

Jest cala masa tytulow, ktorych na PC po prostu nie ma, Ty zas wyskakujesz z portami z konsol i myslisz, ze to plus komputerkow. Prosze Cie...

Tak samo jak jest cała masa gier, których nie uświadczysz na kĄsolach. Nigga plz

A w Fifę grałem na padzie. Trzeba mieć ostro zryty łeb żeby wpaść na pomysł grania na klawie. No ale skoro lubisz, to spox.

Opublikowano

Stona, konsolowcy dostają lepsze produkcje. Może nie pod względem technologicznym już teraz ale takich gier jak GoW, Zelda, RDR, Tekken, Ninja Gaiden, czy reszty śmietanki próżno szukać na blaszakach. Jeśli PC dostają port, to z reguły gorszy a przykładem niech będzie GTA IV, RE4, RE5. Owszem, de facto można sobie samemu ulepszyć grafę przez mody i inne pierdoły ale mówimy o produkcie wydanym oficjalnie przez producenta.

Opublikowano

Znowu temat PC vs konsole? Która to już runda? I tak nikt nikogo nie przekona do swojej racji, niech sobie każdy gra na czym tam chce.

Opublikowano

Ale czy ja mówię że nie? Ja po prostu nie zgadzam się z pierdzieleniem, że na PC nie ma w co grać.

No fakt, nie ma Mario 3d zbierającego papierzaki w zaczarowanym lesie ale jest parę gierek w które naprawdę warto zagrać.

Opublikowano

Znowu temat PC vs konsole? Która to już runda? I tak nikt nikogo nie przekona do swojej racji, niech sobie każdy gra na czym tam chce.

Przecież to zawsze była odwieczna wojna. Od samych początków. Teraz kiedy PC zaczynają technologicznie wyprzedzać PS3 i X360 to zjawisko się nasili, to było do przewidzenia.

Gry na konsolach to nie tylko cukierkowe Mario...

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Stona, grasz na padzie, okej, ale nadal w gorsza wersje o przynajmniej jeden rok, jak Ciebie to satysfakcjonuje, to okej... i podaj mi jakies exy wylacznie na PC, ktore nie sa strategia, badz MMO. Zobaczymy ile ich zliczysz i jak bardzo sa interesujace.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przecież to zawsze była odwieczna wojna. Od samych początków. Teraz kiedy PC zaczynają technologicznie wyprzedzać PS3 i X360 to zjawisko się nasili, to było do przewidzenia.

Hmmm, ale technologicznie, to PC cały czas wyprzedza kĄsole :potter:

Nudzi mi się, to trochę pociągnę ten wózek, za parę h wychodzę, to temat się skończy :D

Stona, grasz na padzie, okej, ale nadal w gorsza wersje o przynajmniej jeden rok, jak Ciebie to sadysfakcjonuje, to okej i podaj mi jakies exy wylacznie na PC, ktore nie sa strategia, badz MMO. Zobaczymy ile ich zliczysz i jak bardzo sa interesujace.

Dla Ciebie nie są interesujące, bo Ty wolisz laserki blasterki i księżniczki ze stumilowego lasu :potter:

Opublikowano

problemem PC nie jest , ze nie ma exów ale to, ze sporo multiplatform go omija.

Bez mozliwosci gry w RDR bym chyba szyche w majty zrobił :blink:

Opublikowano

Stona nie ma pojecia o branzy, zignorujcie go :ermm: Stadionowego huligana jednego.

Opublikowano

Ale co konkretnie?

To że na PC są gry?

Czy to, że PC technologicznie już dawno wyprzedził kĄsole?

@Psajko

Mam pojęcie! Widziałem konferencję Nintendo! LAJF!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.