Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Na bank przy takich predkosciach by sie to sprawdzilo. Przeciez czesto chwila nieuwagi konczy sie crashem.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mówi Wam coś hasło: jazda na orientację? Jakoś ja nie miałem dużych problemów ze znalezieniem drogi. Wystarczyło pokręcić się po mieście 10 godzin i zapamiętać rozłożenie dróg. :whistling:

Opublikowano

Jak wyjdzie nowy Burnout to kupuje konsole . Warunek - otwarte miasto , pozostawienie modelu jazdy wraz z trzepaniem beczek i flatów. Pan wyżej zaraz bd mówił,ze jak burnout to tylko z zamknietymi trasami ,ale dla mnie BP to geniusz i mózgoj.eb totalny który jest w trójce najlepszych gier w ogóle. No cudo kur.wa po prostu.

Tylko żeby mapa była conajmniej 2x większa niż PC, bo po kilkuset godzinach brakowało nowych miejscówek :whistling:

To chyba oczywiste. :thumbsup: I miejscówek ak quarry z mega hoopa do beczek :rolleyes: Osz ku.rwa sie rozmarzyłem , 600h z BP strzeliło nie wiadomo kiedy ,ale od roku juz po prostu nie mam siły dla tych samych miejscówek ,a i grono znajomych mocno sie zaweziło do wspolnej gry. 6beczek w ubershallce i 8 w EHR ,fiufiu , teraz bym 3 nie zrobił.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem po dłuższej przerwie i bawiłem się lepiej niż przy GoW 3 czy też innych hitach tego i poprzedniego roku.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem RE Remake i bawiłem się lepiej, niż przy jakiejkolwiek grze z obecnej generacji. :whistling:

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem pierwszy raz w życiu legendarnego Chrono Crossa i...

...przy takim Resonance of Fate bawiłem się lepiej :thumbsup:

Opublikowano

Ladna bzdura.

Opublikowano

Sam jesteś bzdura.

Opublikowano

bo w te gry gralo sie kiedys... teraz to wiadomo, ze nie zrobi takiego wrażenia.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem ps3, to było niesamowite.

Opublikowano

bo w te gry gralo sie kiedys... teraz to wiadomo, ze nie zrobi takiego wrażenia.

Pewnie tak, ale też nie do końca. Całkiem niedawno grałem również w starusieńkiego Countdown Vampires (klon RE z czasów psx'a) i tutaj mogę już przyznać, że bawiłem się nie gorzej niż przy najnowszych wynalazkach Capcomu. Najwyraźniej magia oldschoolowego erpega Square po prostu do mnie nie trafiła.

Opublikowano

MMO chyba nie przejdą na x360, ciekawe jak z FFXIV

Opublikowano

Z ta bzdura, to do Zwyrodnialca bylo.

Opublikowano

Piszę jak było w moim przypadku. Ta generacja chociaż ma wiele dobrych nowych gier/serii, jak Uncharted, Bioshock, czy Gears Of War, to i tak jest jedną z najgorszych przez te całe DLC i nastawianie rozgrywki głównie na multi kosztem singla (dł gier).

Opublikowano

Mi dlugosc gry proponowana dzisiaj wystarczy w zupelnosci.

Opublikowano

ja nie lubie dlugich gier... dla mnie ideal to 6h gameplayu.

jestem teraz w 2 chapterze nowej castlevanii... zaczyna mnie srogo nudzic ta gra, a jak sobie pomysle ze to ma 15-20h gameplay'u... darksiders był intensywniejszy.

Opublikowano

Coati to w Vanquisha zagraj. Gra jest bardzo intensywna i kończy się po 5-6h.

Opublikowano

Gra moze miec te 20-30 h, ale musi to by albo Mass Effect, albo KOTOR ;] optymalnie dla mnie to 8-10 h.

Opublikowano

albo COD BO

ja w wakacje przechodziłem ponownie RE na GC i na pewno dzisiaj bym nie postawił tej gry wyżej niż inne na x/ps (ba..nawet nie w pierwszej 30tce) dalej świetna i z mega klimatem ale to już kilka lat minęło.

ten RE z GC idealnie nadaje się na podrasowanie w stylu kolekcji GOW na ps3, wyższa rozdzielczość, szlify audio-wizualne, ranking online i danie go jako grę Arcade na XBL/PSS ale raczej umowa Capcom/Nintendo nie pozwala.

ciekawe co tam wymyślą z RE6

Borderlands jest na 20-40h i gra się świetnie.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Coati to w Vanquisha zagraj. Gra jest bardzo intensywna i kończy się po 5-6h.

jest w planach razem z enslaved ;]

jako pierwsza kupilem vanie, bo mnie najbardziej zaciekawiła.

tylko tak sobie gram i po 30min mam dosc... gra na wyjatkowo krótkie sesje.

Opublikowano

A ja nie cierpię krótkich gier. Nie po to wydaję prawie 2 stówy, żeby sobie pograć 5 godzin i wyrzucić grę do kąta.

BTW, jak lubicie krótkie tytuły, to polecam nowego Star Warsa. Ponoć niemożliwe, żeby się znudził przed napisami końcowymi ;]

Opublikowano

Mi sie nudzi z deka, bo jest bardzo schematyczny.

Opublikowano

Zwyrol im dalej tym będzie gorzej. Następna generacja to już będą chyba gry z singlem na 3h, online passami, dlc co tydzień i do tego z naciskiem na kontrolowanie za pomocą nowych kontrolerów.

BTW ja ostatnio na psp gram w FF9 i Chrono Cross i do dziś one biją wszystkie jrpg tej generacji razem wzięte. Na ps3 cisnę w gow2 co tylko mi uświadamia jak zmarnowali potencjał w trójce.

Ale mimo wszystko tą generację wspominać będę naprawdę dobrze głównie z uwagi na to,że to pierwsza generacja gdzie na dobrą sprawę zaczęło się grać online oraz z racji na takie gry jak unchartedy, heavy rain, motorstormy, wipeout hd, cod4, killzone2, gears of war, bioshock

Opublikowano

Niektóre DLC są dobre, jak te od Rockstar, gdzie mamy w zasadzie pełnoprawne gry, inne z kolei to mega syf i to wydawany tydzień po premierze, czy nawet w tym samym czasie. Niestety nic nie da się z tym zrobić, Ty nie kupisz, kupią inni.

I najgorsze, że sam tak zrobię z Mafią 2, chociaż wiem, że wycięli środek gry. :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.