Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

No, na PC jest przynajmniej kozacki ex co się Wiedźmin 2 zwie...

...

a nie, jednak nie. :teehee:

Specjalnie dla takich bystrzaków jak Ty, wrzucam WIELKIE litery w miejscach, gdzie drwię z czegoś. Następnym razem dodam jeszcze wpis po " * " , bo widzę że kĄsolomaniaki* jednak nie wszystko ogarniają jak trzeba.

Czyli dobrze ogarniam, bo jednak myślisz, że jesteś zabawny... drwiny zachowaj lepiej dla Roziego, bo chociaż ta beka Ci (w miarę) wychodzi.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie zniżajmy się do tego poziomu.

Opublikowano

Czyli dobrze ogarniam, bo jednak myślisz, że jesteś zabawny... drwiny zachowaj lepiej dla Roziego, bo chociaż ta beka Ci (w miarę) wychodzi.

Ale dlaczego myślisz, że chcę być zabawny? To Twoja dziwna nadinterpretacja.

PS.Piszcie sobie, mi to nie przeszkadza. To Wy macie z tym problem, nie ja ;)

Na PC jest saper :potter:

Opublikowano

I pasjans.

Opublikowano

Pasjans jest też na komórkach.

Opublikowano

Widze, ze konsolomaniaki niezle sie spiely. Anyways, ja tam bym tylko życzył aby developerzy wykorzystywali kazda platforme na maksa, w tym wlasnie PC. Inaczej to firma po prostu nie szanuje klienta i kij im w oko.

Ja rozumiem, ze tutaj rekami i nogami musicie bronic swego, spoko. Pewnie gdybym mial tylko konsole to tez bym tak robil.

az strach myslec co zrobia z drugim stalkerem na konsolach....

Opublikowano

trollface_RE_My_4_20_shopping_list_lol-s469x428-166755-580.jpg

No i jazda.

Opublikowano

No to jedziem ;P

Ja rozumiem, ze tutaj rekami i nogami musicie bronic swego, spoko. Pewnie gdybym mial tylko konsole to tez bym tak robil.

Ja tam mam i konsole i mocnego PCta. To Stona ma tylko kĄputer :teehee:

Opublikowano

Ins zmiłuj się z tym "Ą". Wystarczy, że postów Stony nie da się czytać :)

Co do samej dyskusji - wystarczy, że na PC ludzie zaczną faktycznie kupować gry to i podejście devów będzie inne. Mnie tam osobiście dziwi, że ktoś poza paroma wybranymi produkcjami, które faktycznie się na PC sprzedają, sobie jeszcze zawraca głowę konwersjami na PC skoro sprzedaż jest jaka jest. W sumie to kontrargument do twierdzenia, że produkcja gier jest TAKA droga, bo skoro tak to po co angażować siły i środki na wersję, która sprzeda się tragicznie ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No ale ja chce byc taki smieszny jak StĄna :rolleyes:

EDIT:

reistance3.jpg

PSN Pass ... widac przyjelo sie to goowno.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

reistance3.jpg

Narobią niepotrzebnego smrodku dookoła gry, która i tak już słabo radzi sobie w preorderach.

Opublikowano

tak samo kiepsko radzil sobie infamouse 2 nawet gorzej.

Opublikowano

Nie wiem jaki to ma związek, ale inFamous 2 radziło sobie chyba jednak lepiej niż Resistance 3 obecnie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

EDIT:

reistance3.jpg

Jak ten bundle pack śmiesznie wyglĄda.

MediaMarkt1.jpg

l259301.jpg

40303.jpg

Opublikowano

to ze nie lubie oceniania potencjału gry na podstawie ilości preorderów. poza tym pojawiła sie na polski rynek ta wypasiona wersja wiec sony liczy sie z popytem gdy hero edition i2 zostało zlane

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o potencjał sukcesu marketingowego to preordery mają tu kluczowe znaczenie. A jeśli myślisz o bliżej nieokreślonej wartości gry to sprzedaż nigdy nie miała z tym nic wspólnego.

Co to za PSN Pass?

Najwidoczniej pass do gry online = online pass.

Opublikowano

EDIT:

reistance3.jpg

lipa, ciekawe czy Micro wrzuci OP do gow3/fm4

Opublikowano

Wiecie co mnie dzisiaj zszokowało ? Byłem w MM i tam jest obecnie ta promocja 2 wybrane gry od EA za 199 zł na PS3 i X360, a to co mnie tak zadziwiło, że na X360 wyprzedali wszystkie sztuki Crysis 2 i Dead Space 2... W POLSCE... NA X360 ! :P

Opublikowano

EDIT:

reistance3.jpg

lipa, ciekawe czy Micro wrzuci OP do gow3/fm4

Jeszcze do żadnej gry MS nie wrzucił czegoś takiego, wątpie, nie musza takich rzeczy robić bo i tak sprzedaż pójdzie w milionach :potter:

donsterydo, no to dziwne jakoś, promocja fajna, sam bym skorzystał gdybym nie miał Crysisa 2 już wcześniej.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.