Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ale o so choci ?

Opublikowano

Ale o so choci ?

o smieszną konferencję EA, na której nic nie pokazano :)

Opublikowano

Ale o so choci ?

o smieszną konferencję EA, na której nic nie pokazano :)

Jakto :mellow:

DLC, mała gra na Xbox Live i PSN, dodatek oraz parę mobilno-społecznościowych gier były tymi

SĄ WIELKIMI ZAPOWIEDZIAMI

Opublikowano

Tak swoją drogą, jak te wielkie i cudowne ponoć Bioware mogło dopuścić do tego, że DA2 wygląda w hui gorzej od DA?

bo to juz praktycznie nie to stare Bioware. EA ich przeżuło, albo (co gorsza) sami sie pozmieniali zeby sie przypodobac nowym włodarzom

Opublikowano

Chyba ktoś tu zapomniał kto jest twórcą Mass Effecta ;) Dragon Age 2 to gra robiona na szybko... większość ludzi z Bioware było skupionych na tworzeniu 3 części przygód Sheparda niż na kontynuacji smoczej serii i wyszło jak wyszło :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

A czego WY się spodziewaliście? Zapowiedzi ME2? Meh, niby kto ma robić, skoro DICE pracuje nad Battlefieldem? A gra od Respawn jest jeszcze pewnie w bardzo wczesnym stadium, wątpię, żeby w przyszłym roku już wyszła.

Opublikowano

matko jedyna najświętsza...nie pier.dol że to screen z tej gry?! O kur.wa niech spłonie to (pipi).ane EA za to,co zrobili z tą serią byle tylko Criterion uratowało im NFS

Nawet gameplay juz pokazali:

:sick:

Nie chce nawet myslec ile beda sobie zyczyc za ta gre, ktore przypomina jakis darmowy syf z facebook'a.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To jest gierka przeglądarkowa, tak? Czy co o.O

Opublikowano

Ja pierdziu co za syf :P

Opublikowano

I tak zostawili sobie jeszcze otwartą furtkę, kolejna część będzie wyglądać tak.

216683-a-collection-of-activision-classic-games-for-the-atari-2600.png

Opublikowano

hmm czy w poprzednich Bournoutach nie trzeba bylo sie czasami scigac?

czyzby oni porzucili ten pomysl na rzecz cyklicznego wysadzania sie o stodoly?

Opublikowano

I tak zostawili sobie jeszcze otwartą furtkę, kolejna część będzie wyglądać tak.

216683-a-collection-of-activision-classic-games-for-the-atari-2600.png

to wyścigi dragsterów czy penisów bo pewien nie jestem, cos mi monitor smuzy chyba

Opublikowano

Ech te dzisiejsze konferencje i ich mega niespodzianki ...

Kiedys zupelnie inaczej to wygladalo:

Teraz musza zmuszac ludzi do oklaskow na E3 :teehee:

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Sony wie co to kusząca oferta. Chyba nie będę w stanie odmówić... :blush:

zrzutekranu20110708godz.png

Kusząca cena to podstawa.

Opublikowano

Sony wie co to kusząca oferta. Chyba nie będę w stanie odmówić... :blush:

zrzutekranu20110708godz.png

Kusząca cena to podstawa.

OMG, tam jest błąd, 345 złotych za grę haha. Zauważyliście to?

Opublikowano

nie, nic a nic nie zauważyłem :teehee:

Opublikowano

Tryb Crash też odgrywał kluczową rolę w poprzednich Burnoutach... :)

Opublikowano

Tryb Crash też odgrywał kluczową rolę w poprzednich Burnoutach... :)

No naprawdę, prawie nie zauważyłem różnicy.

Tak swoją drogą, jak te wielkie i cudowne ponoć Bioware mogło dopuścić do tego, że DA2 wygląda w hui gorzej od DA?

bo to juz praktycznie nie to stare Bioware. EA ich przeżuło, albo (co gorsza) sami sie pozmieniali zeby sie przypodobac nowym włodarzom

Jak ktoś napisał - Bioware jest skupione na ME3 i SW: ToR. Także DA2 musiały robić dzieci pracowników na szóstkę z informatyki i woźny. ME2 jest genialne, dla mnie to spadkobierca Kotorów, także jest nadzieja, że nie zje.bią swojego MMO, na które czekam z wywalonym jęzorem. No bo jak spier.dolą ToR, to ja się do nich przejdę.

Opublikowano

z całym szacunkiem ale Kotory to były rpgi, ME 2 to strzelanka, fajna a i owszem ale cięzko ją w sumie porównywa do rycerzy Starej republiki

Opublikowano

Ninja Theory i ich uposledzenia ciag dalszy:

yeahej.jpg

:teehee:

Opublikowano

z całym szacunkiem ale Kotory to były rpgi, ME 2 to strzelanka, fajna a i owszem ale cięzko ją w sumie porównywa do rycerzy Starej republiki

Nie bardziej RPGi niż ME2. Walka to w kotorach była akurat kaszana - klikasz i się gapisz. W grze gdzie są blastery i miecze świetlne. Nigga please. Rozwój postaci pod względem powergamingu też w ogóle się nie liczył, bo obie gry były łatwe. Jedyna różnica na korzyść kotorów i coś, co mi w ME2 np. nie pasi to itemizacja.

Opublikowano

czyli twierdzisz, ze systemowo Mass Effect 2 to RPG z krwi i kości?

Opublikowano

Nie. Ale różnica między Kotorami jest nie tak duża jak mogłoby się wydawać. Różnice to walka i itemizacja. W ME2 masz normalnie wybór klasy, bardzo istotny, potem rozwój postaci no i walkę w czasie rzeczywistym. Walkę z dobrym systemem komend, używaniem perków, apteczkami itp. itd. W Kotorach walka jest turowa. Przez co beznadziejna, no ale faktycznie pozbawiona elementu zręcznościowego, którego brak dla fanów RPG może faktycznie być jakimś fetyszem. Ja już swoje napisałem - dla mnie turowa walka w grze TPP, w dodatku tak dynamicznej jak Kotory, z tak zorientowanym na efekciarską walkę settingiem jak SW to pomyłka(chyba że mówimy o MMO). I też jak już napisałem - bolączką ME jest dla mnie itemizacja. To tu uproszczenie(jedyne znajdźki to kredyty, apteczki i ammo, potem kupta co chceta/unlock broni wraz z progressem) jest zbyt wielkie. W kotorach itemizacja była świetna, kto wie - może nawet zbyt duża. Ale np. zabawa z kryształami w mieczu(i nie tylko), questy poboczne z kozackimi nagrodami - to był fun. ME2 jest tu mocno okrojony, wg mnie wielka szkoda.

Opublikowano

Ninja Theory i ich uposledzenia ciag dalszy:

yeahej.jpg

:teehee:

Tak będzie wyglądał w trybie Devil Trigger

t024no.jpg

Najbardziej dziwi mnie brak reakcji ze strony Capcom, zdecydowana większość narzeka na to co pokazali z nowego DMC, a oni nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.