Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Najlepszy dźwięk jest na Wii, cisza...

Opublikowano

Nowa wojna

Megan Fox vs laska z trójki

W sumie pasuje do tematu bo w obu dużo botoksu i współczesnej techniki :P

Opublikowano

Najlepszy to jest dźwięk w Xboxie gdy czyta płytę.

Opublikowano

Dźwiek z PS3 jest pedalski.

Opublikowano

Dźwiek z PS3 jest pedalski.

Mniej pedalski jest cmok... bynajmniej nie wyskakującego lizaka z ust.

Opublikowano

Spadłeś z dywanu na podłogę czy jak ? :P

Opublikowano

Nie, po prostu jestem do tego przyzwyczajony. Na PC to norma. Masz CDkeja i koniec. Nie wiem dlaczego takie wielkie oburzenie jest na to wśród kĄsolomaniaków. Tzn. rozumiem że gry po 200 pln itp. , no ale bez przesady żeby takie larum podnosić.

Opublikowano

Z tego co ja pamiętam z zamierzchłych czasów to CD key nie był jednokrotnego użytku :P

Opublikowano

Teraz masz powiązane z kontem [EA/UBI/STEAM/itp itd].

Opublikowano

To wcale nie oznacza, że to jest uczciwe zagranie. Tym bardziej, że ewentualne straty na używkach już mocno sobie odbijają (pipi)jąc nas na wszelkiego rodzaju DLC*.

*Znaczy się nie mnie, "nas" w sensie "was" :D

PS. Czyli tego trypla dostaliśmy w spadku od niegdysiejszej PC Master Race :) Rozumiem utrudniać życie takim PCtowym złodziejom jak Stona, ale nas kĄsolomaniaków takim batem :rolleyes:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No dla mnie problemem dzisiejszych gier nie są onlajn passy tylko właśnie DLC z dupy wzięte. Przoduje w tym Ubi właśnie ;/

Gier nie kradnę, więc nazywanie mnie złodziejem bardzo godzi w moje PeCetowe serduszko :(

Opublikowano

Gier nie kradnę, więc nazywanie mnie złodziejem bardzo godzi w moje PeCetowe serduszko :(

I koledzy na dzielni nie wytykają Cię palcami ?

Opublikowano

No dla mnie problemem dzisiejszych gier nie są onlajn passy tylko właśnie DLC z dupy wzięte. Przoduje w tym Ubi właśnie ;/

Ubi? A niby jakie dlc oni wydają? To EA jest mistrzem w tej dziedzinie, ile było gównianych questów do gier Bioware?

Opublikowano

Kupiłem sobie Settlers 7. Przeszedłem kampanię w kila godzin, widzę że są kolejne , klikam.. noł fakin łej, KUP DLC.

Opublikowano

wszystko przez te cholerne kĄsole dla dzieci!

fix'd :potter:

Opublikowano

M$ dokonał niemożliwego - sprzedali w czerwcu w USA ponad pół miliona X360 bez wytaczania jakichkolwiek dział. PS3 nie pomogły nawet promocje z giftcardami na 100$ i premiera inFamous 2 (PS3 276 tys.). Rok temu w czerwcu zadebiutował nowy X360, a wyniki z tego roku i tak są lepsze o ok. 50 tys.

Balmer musiał obiecać diabłu któreś ze swoich dzieci bo nic w czerwcu na froncie X360 specjalnego zbytnio się nie działo (poza z grubsza takimi samymi promocjami jak na PS3).

Pachter mógł mieć rację, N spóźniło się z WiiU i teraz casuali M$ wciągnie nosem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Microsoft kupuje Sony confirmed ;)

Ciekawe na co im to. Może będą brali razem udział w jakiejś kampanii społecznej albo podpisali umowę, że laptopy Sony będą używały Win'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.