Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Origin to zmieniony EAstore. Nic nowego.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Wiem że mocno zboczę z tematu, ale...

Wiecie o tej masakrze na wyspie Utoya? Gościu przebrał się za policjanta a potem strzelał na oślep do tłumu.

Ludzie znaleźli na jego twitterze czy tam fejsie, że ulubione jego gry to WoW oraz... Modern Warfare 2. Jaka tam misja była każdy wie.

Trochę nadinterpretacja z mojej strony ale ciekaw jestem jak się czują panowie z IW.

Opublikowano

W ch*ju to mają.

To tylko i wyłącznie Twoja nadinterpretacja. Kolo był sprytny że wpadł na taki pomysł. Może wpadł na niego oglądając Terminator 2? Tam t1000 morfuje się w policjanta! To na bank to. T2 było wcześniej niż MW2

Opublikowano

Origin to zmieniony EAstore. Nic nowego.

na razie.....

Opublikowano

sugerujesz że przeistoczy się to w skynet?

Opublikowano

Wiecie o tej masakrze na wyspie Utoya? Gościu przebrał się za policjanta a potem strzelał na oślep do tłumu.

Ludzie znaleźli na jego twitterze czy tam fejsie, że ulubione jego gry to WoW oraz... Modern Warfare 2. Jaka tam misja była każdy wie.

Trochę nadinterpretacja z mojej strony ale ciekaw jestem jak się czują panowie z IW.

na 100% nie twitter.

Bo tam zalozyl niedawno konto i mial 1 wpis.

"1 wierzacy jest wiecej wart niz 100 majacych interesy"

Opublikowano

Obejrzyj sobie Terminator 2

Opublikowano

niekoniecznie :lol:

popatrz- sprzedadzą ci BF [powiedzmy 4.

Kupisz (już tylko tam bo pudełkowej wersji nie bedzie) , zaczniesz ciorac w sieci z bananem na ryju. Minął dwa tygodnie- a EA wypuści dwa karabinki do kupienia jako DLC, powiedzmy 3 dolce za sztukę

Nie będą obowiązkowe ale zauważysz, ze jakoś dziwnie ludzie którzy je mają rządzą. Pomyslisz sobie "co tam 3 $ , Tp jest bogar\ta , wynagrodzi mi to";-) - kupisz obydwa egzemplarze = 20 zł to nie majątek.

Za kilka tygodni jakies perki będą dostepne, jakies gadżety . I tak w kółko...

zabiłoby to idee online:/

Opublikowano

No jeśli media powiążą tą sprawę z grami, to Kotick będzie pierwszy się cieszył, bo to dla COD darmowy rozgłos.

Opublikowano

Kupisz (już tylko tam bo pudełkowej wersji nie bedzie) , zaczniesz ciorac w sieci z bananem na ryju. Minął dwa tygodnie- a EA wypuści dwa karabinki do kupienia jako DLC, powiedzmy 3 dolce za sztukę

Nie będą obowiązkowe ale zauważysz, ze jakoś dziwnie ludzie którzy je mają rządzą. Pomyslisz sobie "co tam 3 $ , Tp jest bogar\ta , wynagrodzi mi to";-) - kupisz obydwa egzemplarze = 20 zł to nie majątek.

Wtedy kupie sobie kĄsolę i będę grał za darmo i na padzie bez origin?

A tak serio, nie gram w gierki w których płatny kontent daje uber przewagę.

Opublikowano

czepiacie sie tej misji na lotnisku, jakby mial to byc jedynie dziwkarski ruch. imho to jedna z najlepszych misji w tej grze, na pewno kazdy kto jej nie widzial wczesniej a ja rozpoczal to szczena mu opadla do podlogi. dopiero potem powstal hejt bo pryzmat mordy koticka jest zbyt jednoznaczny.

Opublikowano

Wtedy kupie sobie kĄsolę i będę grał za darmo i na padzie bez origin?

A tak serio, nie gram w gierki w których płatny kontent daje uber przewagę.

w tym sęk,ze oni to na konsolach chca wprowadzic, pcty to tam ebac ebac;-) ( :( )

i problem jest w tym, ze wg ich wizji nie będziesz grał juz wogóle (ty i ja, i inni , ktorzy mają podobne podejście) bo za kilka lat wszystkie gry będą sprzedawane w takim modelu . Smutna wizja ale tego chca te chu.je ;?

Opublikowano

Bo ja wiem. A co na to marketing i głód nowości? Jeśli masz do wyboru dwie gry:

Fifa

Fifa 2012

to kupisz tą drugą, bo dla Ciebie jest nowsza, nawet jeśli na pudełku* tej pierwszej będziesz miał: "darmowy apdejt, dlc i kilo paczy!"

Ofkoz z punktu widzenia przeciętnego kĄsolomaniaka/PeCeciarza

*screenie ;)

Opublikowano

nie sadze zeby polaczenie modelu F2P i normalnego grania nastapilo, a jezeli juz to nie szybko. Raczej te dwa modele beda koegzystowac wiec bedzie normalna gra jak i "pay to win". W przypadku wydania jednej FIFY do ktorej dochodzilby DLC = stawialbym na model znany chociazby z programow czyli placisz pare dolcow i przez jakis tam okres masz wszystkie nowosci za darmo.

A jak sie nie podoba taki obrot wydarzen = nie kupowac. Gracze za malo glosuja portfelem a za duzo ględzą. Oj kold of djuti kol of djuti takie zle i kotik i 4 godzinna kampania.... ale i tak kupie bo gierki na online som super. I bum, 200 ziko wypada z kieszeni a tworcy maja w (pipi)e narzekanie bo kase dostaja.

Opublikowano

Według mnie, dopóki call of duty będzie się tak sprzedawało, jak się sprzedaje, to nie zobaczymy żadnych ogromnych zmian.

Opublikowano

Ogromne zmiany zobaczysz dopiero na nowych kĄsolach. Wielce wątpliwe jest żeby zmieniali silnik specjalnie dla jednej [MW4] wersji gry, żeby później znowu zmieniać , bo wyjdą nextgeny.

Opublikowano

MaZZeo chyba na serio ci się hejty na Coda skończyły jak wyskakujesz z takimi rozkminami xD

Opublikowano

I teraz powiedz szczerze, nawet nie przeczytałeś co tam napisali tylko wrzuciłeś, bo Cię urzekł nagłówek. Dałbym Ci minusika za głupotę, ale już nie mam :(

Opublikowano

Mnie już w(pipi)iają te portale, zaglądam w sumie czasem tylko na wp, ale nigdy tam tytuł nie odzwierciedla treści. Przeważnie jest zwrot o 180 stopni w stosunku do tego czego człowiek się spodziewa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.