Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Umknęła mi jeszcze jedna informacja. Wiecie ile łącznie sprzedało się map packów do Black Ops - 14 mln :P

A ja naiwny wierzyłem, że wypuszczą jakąś edycję BO ze wszystkimi Map Packami - nie ma szans :P

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ciekawe czy zrobią właściwy mo-cap twarzy. Wyobraźcie sobie technologię z L.A. Noire i te dokładne odwzorowanie krzywoustego Stalone :D

Opublikowano
  • Autor

Byleby tylko nie wyszedl z tego szrot jak z DNF.

Byleby tylko nie wyszedl z tego szrot jak z DNF.

Opublikowano

W ogóle fajnie jakby gra była tpp w stylu powiedzmy Snake Eatera, gdzie motywy skradankowe przeplatały by się z "Rambo" rzeźnią.

.

.

.

Będzie fpp na bank:/

Opublikowano

Rambo był dobry na C64. Jakieś pierdoły się zbierało i w ogóle. Pamięta że nie mogłem tego cholerstwa przejść.

Opublikowano

Jakby w pełni odwzorowali "Pierwszą krew" to byłaby rzeźnia. Te sceny w więzieniu i czołganie się w szybie zamkniętej kopalni :D

Opublikowano

Jakby w pełni odwzorowali "Pierwszą krew" to byłaby rzeźnia. Te sceny w więzieniu i czołganie się w szybie zamkniętej kopalni :D

Noooooo bo jedynka to najlepsza i jedyna słuszna część ;]

Najlepszy scena jak chcą ogolić Rambo a ten dostaje flashbacka i włącza mu się RAGE wub.png Btw właśnie MGS3 zajeżdżał trochę pierwszym Rambo.

Opublikowano
rambo3.gif
Opublikowano

Mimo wszystko liczę na FPSa. Dobry klimat by był.

No chyba że zrobią z tego bezmózgą sieczkę [prorok].

Opublikowano
Developingiem gry zajmuje się szerzej nieznane nikomu studio Reef Entertainment.

To chyba definitywnie przekreśla szanse na dobrą grę.

Opublikowano

A to niby czemu?

Przy odpowiednich pieniądzach i wsparciu... przecież każde studio musi od czegoś zacząć.

Chciałbym tylko przypomnieć, że Rocksteady zanim stworzyło Batmana czy Team Bondi L.A. Noire też nie mieli nic koncie (no Rocksteady miało Urban Chaos ale to żaden hit).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tak samo o grze Prison Break wypowiadało się Deep Silver (developer). Efekt końcowy niestety nie okazał się tak dobry.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

A to niby czemu?

Przy odpowiednich pieniądzach i wsparciu... przecież każde studio musi od czegoś zacząć.

Chciałbym tylko przypomnieć, że Rocksteady zanim stworzyło Batmana czy Team Bondi L.A. Noire też nie mieli nic koncie (no Rocksteady miało Urban Chaos ale to żaden hit).

A kto ma być w ogóle wydawcą? Pewnie cala kasa poszła już na tą przestarzałą licencję.

Urban Chaos hitem nie było, ale chyba była to dobra gra, ze średnią powyżej 70%. Zresztą w tym momencie ten developer to 1 liga. Ludzie z Team Bondi pracowali kiedyś przy pierwszym The Getaway.

Jasne, że każdy musi od czegoś zacząć, ale mało komu to się dobrze udaje, a wiadomo jakie jest 95% gier na licencji.

Opublikowano

Szczerze to, żeby nowa gra z Rambo w roli głównej miała być hitem na miano filmu to musiałby to być albo solidny, brutalny FPS albo shooter TPP i to najlepiej z elementami survivalu (ukłon w stronę "Pierwszej Krwi"). Znając życie szykuje się kolejny FPS.

Opublikowano

są jakies plany odnosnie napisów pl do Skyrim?

Opublikowano

Siostra mi dzisiaj przypomniała pewną grę - pamięta ktoś fenomenalne Dark Colony :D Gra miała klimat gęsty niczym wojskowa grochówka :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ByIYt_Wp4I

Opublikowano

Pewnie troche tak, ale artykul do konca zgodny z prawda nie jest. Najwiekszym klamstewkiem jest to, ze Wii U bylo kiedykolwiek potwierdzone na Gamescom... Potwierdzili Zelde: SS jakies dwa, trzy tygodnie temu i tyle. Nic wiecej. Ogolnie sporo tam koles zawarl informacji ktore widze po raz pierwszy. Albo ma za(pipi)iste zrodla, albo...

Z ciekawszych, nie-az-tak-glupich informacji. Team Bondi (prawdopodobnie) umiera.

http://www.vg247.com...oped-up-by-kmm/

Opublikowano

Z ciekawszych, nie-az-tak-glupich informacji. Team Bondi (prawdopodobnie) umiera.

Dowiedzieli się pewnie o ilości pre orderów L.A Norie na torrentz XD

:sorcerer:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Siostra mi dzisiaj przypomniała pewną grę - pamięta ktoś fenomenalne Dark Colony :D Gra miała klimat gęsty niczym wojskowa grochówka :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ByIYt_Wp4I

ja pamietam :) bardzo dobra gra. muzyka, klimat, replayability, gra robiła spore wrażenie. odpaliłem ją jakiś rok temu i czar prysł więc szybko wyłaczyłem :)

Opublikowano

nie wiedzialem gdzie to dać

chcialem zaprezentować jedną z głupszych i nudniejszych gier jakie widzialem

http://www.gametrailers.com/video/kinect-control-champion-jockey/718700

(dodam ze nie mam tu na celu krytykowania kinekta bo na ps3 tez to coś wychodzi i sterowanie jest identyczne tylko że facet trzyma mova)

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.