Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
  • Autor

Dobre, Zwyrol, dobre.

No i beka niesamowita, z Movem wyglada to rownie kretynsko. Co za crapshot...

Opublikowano

Ja yebe xD

2zfiu09.gif

2uq258o.gif

A to tak przy okazji:

v3kw8.gif

Opublikowano

To tylko pokazuje jak kosztowny jest Move. 2 wibratory potrzebne do zabawy dla jednej osoby! Jak chcesz zagrać z kolegą to musisz mieć już cztery sztuki, ogromne koszta, a Kinect jest jeden!

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Matka też jest tylko jedna.

A cenowo wychodzi chyba tak samo ;)

Opublikowano

a gdzie tam... 4x move + 2x navi + kamera... + 2x sharpshooter + podstawka pod kamere. tysiak za kontrolery jak nic! i jeszcze gry trzeba kupic.

Opublikowano

Czekej czekej, bo teraz wymyślasz. Jak 4x move?

2xmove + 2xnavi. Kamerę masz w zestawie startowym razem z jaką gierką.

Czyli kupujesz :

-zestaw startowy 170pln

-2x navi 200pln

-1x move 79

Opublikowano

Czekej czekej, bo teraz wymyślasz. Jak 4x move?

2xmove + 2xnavi. Kamerę masz w zestawie startowym razem z jaką gierką.

Czyli kupujesz :

-zestaw startowy 170pln

-2x navi 200pln

-1x move 79

no 4x bo przecież kumplowi też trzeba kupić, nie?

Opublikowano

To kumpel ma 3 ręce żeby trzymać 2move i 1navi?

Opublikowano

No to odpada navi. Wychodzi TANIEJ niż Kinect, tak?

<mądry PeCetowiec który nie miał tych wibratorów w rękach i tak szczerze, to ma na to wy(pipi)ane>

Opublikowano

Stona gdzie move jest po 79zl?

chyba jakis zlamany albo uzywany w niegodny sposob ;)

Opublikowano

Na ceneo :)

dawać kerwa minusy kĄsolomaniaki nie potrafiące liczyć!!!!!!!!!!!111111111111111

+ Dodał MODERATOR
:*
Opublikowano

Przede wszystkim nie ma dobrych gier w tym momencie, by warto było w to inwestować.

Opublikowano

dawać kerwa minusy kĄsolomaniaki nie potrafiące liczyć!!!!!!!!!!!111111111111111

Sam jesteś ceneo, nie ma Move za 79zł. Za tyle to może Navi znajdziesz. 150zł chyba najtaniej widziałem.

Opublikowano

Sam jesteś ceneo, nie ma Move za 79zł. Za tyle to może Navi znajdziesz. 150zł chyba najtaniej widziałem.

Może sprawdź na PeCecie, bo pewnie na kĄsoli Ci ceny przekłamuje :P

Sony Kontroler ruchu PlayStation MOVE

Cena od 79,00

price-compareBtnImg.pngw 47 sklepach

• Cena od 79,00 do 175,89

Opublikowano

Szkoda, że nie mogliście widzieć jak dzisiaj konfigurowałem połączenie PS3-VGA. Pół dnia mi zajęło. Przyszedł kabel VGA, podłączam i nic. Różne kombinacje kabli, ustawień TV i kijnia. Później zabawa z drugim TV - bez skutku. Następnie rozpaczliwe poszukiwania na YT. Jak już trafiłem na trop to się okazało, że muszę to zrobić na innym TV. Zabawa z ustawieniami na TV siostry, zapis ustawień i dopiero mogłem podłączyć do swojego TV. Pół dnia nerwów. Wykorzystałem chyba miesięczny limit na rzucanie mięsem ;)

A na X360 wystarczyło normalnie kabel podłączyć i konsola wszystko automatycznie wykryła :P Masakra jakaś.

Może sprawdź na PeCecie, bo pewnie na kĄsoli Ci ceny przekłamuje :P

Sony Kontroler ruchu PlayStation MOVE

Cena od 79,00

price-compareBtnImg.pngw 47 sklepach

• Cena od 79,00 do 175,89

Zwracam honor :) Na usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że jeszcze ze dwa tygodnie temu ceny wyglądały zupełnie inaczej :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Popatrz, to prawie jak na PC. Podłączasz kabel do TV i PieCa i działa :D

Z tego wniosek że PS3 jest bardziej skomplikowana w obsłudze niż PC!

Spoko, ja honoru nie straciłem ;) Wszystko zależy od tego, co się wpisze w szukajkę, bo na początku też mi znajdowało tylko wersje za ponad 150 :f Wpisałem drugi raz samo "move" i wyskoczyło to :)

Opublikowano

na allegro jakis ciec wystawil Startery po 79 zl to potem ceneo wywala takie babole.

Opublikowano

Popatrz, to prawie jak na PC. Podłączasz kabel do TV i PieCa i działa :D

Z tego wniosek że PS3 jest bardziej skomplikowana w obsłudze niż PC!

No nie do końca... ostatnio złożyłem siostrze ten nowy PC i z niewiadomego powodu nie wyświetla obrazu :P Kazałem ojcu do jakiegoś serwisu zawieźć żeby sprawdzili co zrobiłem nie tak :D

Opublikowano

na allegro jakis ciec wystawil Startery po 79 zl to potem ceneo wywala takie babole.

Nie wnikam. Szczerze mówiąc, dyskutuję tutaj o tym z nudów.

praca praca praca

Opublikowano

Bóg chyba nie kocha Sony

london56.jpg

to nie strata Sony, a najwiekszych niezaleznych wytworni pokroju Warp, 4AD, Drag City, Sub Pop i dziesiatek innych... To oni dostana na prawde po (pipi)e, niech bog da zeby przetrwaly...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.