Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

+ jeszcze te 750 osób, które teraz straci pracę + parę tys. których to dotknie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Breivik wykonywał rampage'a w GTA "zabij jak najwięcej ludzi w 1,5h", teraz mają zabawę w State of Emergency. Chyba te AI policji w gierkach nie jest takie głupie, jak się patrzy na to co się dzieje w realnym świecie. :rolleyes:

Opublikowano

W nowym updacie na PS3 wkoncu trofea same sie synchronizuje. Wszystko fajnie tylko tylko, ze jest to eksluzywna funkcja dla posiadaczy PS+ :teehee: Pewnie jak wkoncu dodadza cross-game chat to bedzie ta funkcja osobno platna, niezaleznie czy ma sie PS+ czy nie ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Niezly zal...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przez to, że nie wprowadzili płatnej gry po sieci i chcą teraz poprawić bilans wychodzą im teraz takie kwiatki.

Opublikowano
  • Autor

Trofea w koncu beda sie same synchronizowac? Na razie na PPE jest informacja, ze sejwy z chmura beda sie update'owac, ale skad info o trofeach?

Opublikowano

:P

6027024489_5dc76cc708_z.jpg

Opublikowano

takie updaty powinny byc opcjonalne

Opublikowano
  • Autor

Skoro chmura jest dla Plusowiczow to i tak pozostanie, ale bez kitu, automatyczne trofea powinny byc darmowym standardem.

Tak czy siak planuje Plusa przedluzac, wiec z tego skorzystam, ale rozumiem ludzi, ktorzy za trofea beda miec pretensje.

Opublikowano

A co musicie robić jeśli nie macie plusa? Wysłać jakiegoś SMSa żeby się wam zapdejtowały czy coś?

Opublikowano

Zsynchronizować je poprzez wejście w katalog trofeów. Nie boli to, ale jednak automatyczne synchronizowanie byłoby lepsze ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

cross-game-chat jeśli już wprowadzą(w co wątpię) to wg mnie też będzie dostępny jedynie w plusie

a) chęć zarobku bo wielu ludzi dla tej funkcji wykupiłoby tą usługę

b) sieć psn tak często leży i kwiczy przy większym natężeniu,że przy udostępnieniu tej funkcji wszystkim pewnie nie dałoby rady normalnie logować się do psn

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Tez mi sie wydaje, ze w ogole nie wprowadza tej generacji cross-game chat, ale jezeli jednak jakims cudem to sie stanie to na milion procent bedzie to "ex" dla PS+.

PS. Ktos juz wspominal, ze Resistance 3 chodzi w rozdzialce 960x704 ? Fanboje Sony ostro cisneli za nizsza rozdzialke Alana, a teraz jakas cisza w tym przypadku.

Opublikowano

Bo AW śmiga w jeszcze niższej rozdzielczości ;)

A tak w ogóle to nie wiem czemu z 720p w R1 i R2 zeszli do takiej rozdziałki. Przecież ta gra nie ma szałowej grafiki. Ratchety też chodziły w 960x704, ale one były w 60fps.

Opublikowano

Dla mnie Resistance 1 i 2 oraz Halo 3 i ODST łączy jedno - wszystkie były na tyle chvjowe, że nie dałem rady ich skończyć :sleep:

Opublikowano

Resistance to najlepsza seria FPS'ow na PS3 no ale wiadomo, Killzołn ma lepsza grafike to ta serie trzeba gloryfikowac.

Opublikowano

Ja oba Resy mam i jak kupię 3 po obniżce to przejdę wszystkie trzy pod rząd :P

PS. Ktos juz wspominal, ze Resistance 3 chodzi w rozdzialce 960x704 ? Fanboje Sony ostro cisneli za nizsza rozdzialke Alana, a teraz jakas cisza w tym przypadku.

Jeszcze się nie nauczyłeś, że to działa tylko w jedną stronę :P

Kij z tym, ja i tak się na VGA z HDMI przerzuciłem - na 42" lepiej wygląda 720p.

Opublikowano

Resistance 2 jest spoko.

Graliście w Drivera? Jak dla mnie to dranie zabili kultowa markę, ten shift to jakaś porazka jest;/

Opublikowano

Res 1 byl imo bardzo fajny, R2 tez udany, z tego co widze trzecia czesc zapowiada sie dosc interesujaco. Po porazce jaka byl dla mnie KZ3 moze chociaz ten fps znow przywroci mi ochote na granie w ten gatunek na konsolach.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Resistance to najlepsza seria FPS'ow na PS3 no ale wiadomo, Killzołn ma lepsza grafike to ta serie trzeba gloryfikowac.

Killzone 3 jest dobre, przynajmniej w singlu.

Opublikowano

Uważajcie Panowie z tymi minusami, teraz wszystko można sprawdzić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.