Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

@about SONY

(pipi)zka, czysty Pi aR.

Nintendo w ramach naprawiania świata dałoby mu pewno gejmboja i dożywotni bon na pokemony ;)

Opublikowano

Sram na pijar, dzieciak dostał w zęby a potem brudasy zajumały mu PSP, dlaczego nie propsować takiego zachowania? Nikt im nie kazał tego robić a na bank nikt by nie wyskoczył z tekstem "(pipi)e Sony, powinno sprezentować mu nowe!".

Opublikowano

Ale czy ja to hejtuję? Napisałem tylko że to typowa zagrywa pod publikę. Wolałbym żeby zamiast dawać dzieciakowi PSP wysłali tam armię cyborgów która roz(pipi)ałaby tych brudasów. Bo chyba każdy wie, że japońce już na bank pobudowały sobie cyborgi bojowe.

Opublikowano

Przynajmniej tyle chłopak z tego będzie miał. Ale i tak nie przebiją M$, który dał 4 tys. X360 + Kinect dla organizacji Boys & Girls Clubs of America :P W Polsce z tego co pamiętam M$ rozdawał za darmo X360 + Kinect do szpitalnych oddziałów dziecięcych.

Szok, że czasem PR ma swoje dobre strony ;)

11-03HappyKinect_sm.jpg

Mina tego dzieciaka: "Fuck YEAAAHHHH !!!"

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sprzeda i bedzie mial na Uzi :potter:

Opublikowano

Przynajmniej tyle chłopak z tego będzie miał. Ale i tak nie przebiją M$, który dał 4 tys. X360 + Kinect dla organizacji Boys & Girls Clubs of America :P W Polsce z tego co pamiętam M$ rozdawał za darmo X360 + Kinect do szpitalnych oddziałów dziecięcych.

Szok, że czasem PR ma swoje dobre strony ;)

11-03HappyKinect_sm.jpg

Mina tego dzieciaka: "Fuck YEAAAHHHH !!!"

Ta fundacja zrzesza dzieciaki z biednych MURZYŃSKICH rodzin?

Opublikowano
Przynajmniej tyle chłopak z tego będzie miał. Ale i tak nie przebiją M$, który dał 4 tys. X360 + Kinect dla organizacji Boys & Girls Clubs of America :P W Polsce z tego co pamiętam M$ rozdawał za darmo X360 + Kinect do szpitalnych oddziałów dziecięcych. Szok, że czasem PR ma swoje dobre strony ;)11-03HappyKinect_sm.jpg Mina tego dzieciaka: "Fuck YEAAAHHHH !!!"

Pozostała dwójka widziała jakie gry są na Kinecta.

Opublikowano

Dzieciakom i im matkom gry na Kinecta się podobają.. podobnie jak Kubuś Puchatek, Teletubisie i Bravo Girl... choć co do tego ostatniego to nie jestem do końca pewien.

Opublikowano

:P

6027024489_5dc76cc708_z.jpg

Dopiero teraz to obadałem, jawnie trzeba trofea samemu sobie apdejtować i jeszcze czekać huk wie ile czasu? Ja pier.dole co za tragedia, co za bezmózg na to wpadł...

Opublikowano

Na PS3 jest parę takich rzeczy, nad którymi mając X360 się nawet nie zastanawiasz, a o których istnieniu konsola Sony Cię uświadamia ;)

Opublikowano

z tym update-owaniem to pół biedy, gorzej jest gdy sobie chce porównać trophy z kimś z listy, dobra minuta wgrywania wszystkiego

Opublikowano

A kiedy wyszła 2? ;>

Opublikowano
A kiedy wyszła 2? ;>

Source?

Opublikowano

Source to source, a nie 2 CHYBA. Trzeba zapytać Batmana, on w to (pipi) gra namiętnie.

Opublikowano

Ok, przyjmijmy więc, że to po prostu KOLEJNA część, i tak dzisiaj prawie nikt numerków sequelom nie robi...

Opublikowano

Kanter Strajki były numerowane chyba updejtami: 1.1, 1,2... oststnia chyba 1.6. widać tyle zmian zrobili zę robią 2.0

Opublikowano

Mazzeo, złe wieści:D Chyba sobie poczekasz jeszcze trochę na nowego Half-Life'a, bo Valve najprawdopodobniej pracuje nad...CS-em 3...

http://www.computera...nnounced-today/

Nie będe się rzucał że to znowu nie HL, ale sama plotka jakaś taka z dupy... pewno fejk.

Opublikowano

Ciekawe jak to będzie się w to grało na konsoli, szczególnie że nie ma w tej grze iron sightów. No chyba że w tym GO będą, ale wtedy to nie jest Counter-strike.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.