Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

To nie jest konferencja ;) Raczej takie spotkanie dla dziennikarzy robią żeby mogli sobie pograć itp. Konferencje będą miały tylko EA i Sony.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nowy dash na X360 za miesiąc-dwa:

http://www.youtube.com/watch?v=GbOzcLd8LDg&feature=player_embedded

Ze Skype'em, Bing, integracją Facebook i Youtube, telewizja Live, zapisy w chmurze, więcej opcji głosowych dla Kinect (pełna obsługa Dasha).

Jeżeli to nie żaden wałek (a nie wygląda) to faktycznie zmiany na miarę NXE albo i lepiej.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po pierwszym tygodniu obniżek, w Japonii zeszło 207 tys. 3DS'ów. Ten wynik przebił 206 tys., które osiągnięto w drugim tygodniu od launchu.

Ładnie pocisneli. Ciekawe, czy poziom sprzedaży się utrzyma.

Opublikowano

Serio słuchacie swojej muzyki jak gracie w gierki? Jeszcze pewnie jakiś śmiesznych rapsów. Jesteście żałośni :(

tylko po multi, i tylko rock/metal ;]

Opublikowano

Nie ma co, atrakcyjna cena + można grać w gry z DS'a. Jak będę miał kasę to sam kupię. 700 zł w sklepie, może uda się gdzieś za 600 zł wyrwać nówkę. Przed świętami pewnie bez problemu.

Opublikowano

Jakiś pjerdolnięty ten nowy dash, nie podoba mi się :/

Serio słuchacie swojej muzyki jak gracie w gierki? Jeszcze pewnie jakiś śmiesznych rapsów. Jesteście żałośni :(

Ja puszczam Biebera jak gram w Mortala.

Opublikowano

kiedy poszczególne konfy panowie ?

Opublikowano

Microsoft Play Day - 12.30pm - 3.30pm

EA Press Conference - 4.00pm - 5.00pm

Sony Press Conference - 7.00pm - 8.00pm

Opublikowano

mówie wam, zapowiedzą Wiedźmina na PS3 a obsuwa na 360 jest spowodowana uruchomieniem developingu na konsolę sony. Taka ma szalona teoria hehe

co do GoW 4 - bo niektórzy chcą by padła taka zapowiedź - to ja w sumie nie chcę. Bardzo lubię tę serię ale to już w sumie zaczełoby sie rozmienianie marki na drobne

Jak zapowiedzą RDR 2 to ochleję sie do nieprzytomności, tak samo jesl i2k sports zapowie symulator piłki nożnej ;-)

Opublikowano

mówie wam, zapowiedzą Wiedźmina na PS3 a obsuwa na 360 jest spowodowana uruchomieniem developingu na konsolę sony. Taka ma szalona teoria hehe

co do GoW 4 - bo niektórzy chcą by padła taka zapowiedź - to ja w sumie nie chcę. Bardzo lubię tę serię ale to już w sumie zaczełoby sie rozmienianie marki na drobne

Jak zapowiedzą RDR 2 to ochleję sie do nieprzytomności, tak samo jesl i2k sports zapowie symulator piłki nożnej ;-)

Gearsy, Uncharted, czy FPS-y też się niewiele różnią od swoich poprzedników i mało kto się tym przejmuje. GOW cały czas ma gameplay na najwyższym poziomie, więc skąd te narzekanie?

Opublikowano

Przesunięcie raczej spowodowane było wysypem kasowych gier na koniec roku pośród których W2 nie miałby szans się wybić na konsoli.

Opublikowano

Ta nowa babeczka całkiem niezła. Jak zwykle fabularnie będzie kupa i nie zabraknie też pedalskich postaci jak ten w 1:14.

Opublikowano

Lepsze takie pedalskie ale ciekawe postaci niż napakowany Chris. Fajnie zapowiadają się miejscówki, śnieżne zawsze robią wrażenie, no i statek, który może zetrzeć złe wrażenia po Resident Evil Gaiden :D. Szkoda tylko, że będzie to szary tankowiec a nie jakiś turystyczny gigant.

Opublikowano

Statek to była najgorsza lokacja w RE5, do tego ta baza gdzie byli majini z bronią palną.

Opublikowano

Chyba jakaś obniżka cen PS3 się na dzisiaj zapowiada. Sklepy w Europie zaczynają schodzić z ceną.

Opublikowano
Chyba jakaś obniżka cen PS3 się na dzisiaj zapowiada. Sklepy w Europie zaczynają schodzić z ceną.

O ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.