Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
Chyba trzeba zamknąć temat

a ten gameplay to z jakiej platformy?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

przez moment myslałem, ze moze z konsol ;-)

Opublikowano
Chyba jakaś obniżka cen PS3 się na dzisiaj zapowiada. Sklepy w Europie zaczynają schodzić z ceną.

O ile?

Sporo, w Niemczech chyba 70 ojro. Jeżeli dobrze pamiętam ze zdjęcia.

Opublikowano

Chyba trzeba zamknąć temat

http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE

Ten filmik wprost mówi, kup nowy komputer bo na lapku raczej nie poszalejesz :woot:

poszalejesz, jesli chcesz grac na takich samych ustawieniach i w efekcie jakosci jak na konsolach.

Opublikowano

Zacnie sie prezentuje ten Battlefield. Singla sie skonczy na kĄputerze, a multi bede cisnac na konsoli (no chyba, ze koncertowo zyebia port).

PS. Oby byla obsluga pada od 360tki w PCtowej wersji.

Opublikowano

Zacnie sie prezentuje ten Battlefield. Singla sie skonczy na kĄputerze, a multi bede cisnac na konsoli (no chyba, ze koncertowo zyebia port).

PS. Oby byla obsluga pada od 360tki w PCtowej wersji.

'

Zepsuć mogą co najwyżej grafikę. Jeśli gameplay będzie przynajmniej tak miodny jak BC2 to przecież sukces jest już z miejsca zagwarantowany. Obsługa pewnie będzie, ale granie na PC w fpsy z wykorzystaniem pada to kpina.

Opublikowano

czy tylko mi się wydaje,że E3 i GDC dobitnie pokazują,że wewnętrzne studia pracują już nad tytułami na następną generację z uwagi na zupełny brak zapowiedzi nowych tytułów. Lineup Sony chyba najgorszy od startu konsoli.

Opublikowano

Wszyscy się napalali na E3 i GC jadąc po M$, a tu (pipi) od Sony :P Cały jeden rok mogli się poszczycić wyraźnie większym lineupem gier. Faktycznie było o co drzeć papę ;)

Nie wiem czy to już tutaj pisałem, ale jak chcą robić więcej gier na Move to czemu nie zrobią Sports Champions 2 ? Taki potencjał, a oni wypuszczają fitnes i gry taneczne, które i tak lepiej wypadną u konkurencji. Albo Star Wars na Move c'mon Sony :P

Może wypuszczą PS4 szybciej niż M$ nowego X'a. Na razie na rynku i tak jest o wiele więcej świetnych gier niż da się ograć dlatego lepiej niech i pracują już nad produkcjami na PS4 żeby mieć od startu mocne pozycje. Może do takiego wniosku właśnie doszli, tak jak M$. Lepszy taki scenariusz niż później czekać 2-3 lata na jakąś jedną konkretną grę.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tutaj trochę fot z wczorajszego eventu M$:

http://www.el33tonline.com/past/2011/8/17/gamescom_2011_microsoft_showcases_an/

PS. Fajnie poczytać na poly jak to zły M$ na evencie olał HC i skupił się na Kinekcie wciskając resztę gdzieś w kąt, a później zobaczyć jak to wyglądało na prawdę: 7 TV/stanowisk do Kinecta i 21 TV/stanowisk z Gears of War 3, Age of Empires Online, Halo: CEA, Forza 4 i zgrami na XBLA

Rozumiem by panowie z poly woleli by stanowiska z Kinect były od siebie w takiej odległości by grający sobie nawzajem wybijali zęby :P Pomijam już, że jeżeli chodzi o samą powierzchnię to ze zdjęć wyraźnie widać, że jest to 50/50.

PS. Age of Empires Online - czemu tego nie ma na XBLA ???? WHY M$ WHYYYYY !!!! :P

Opublikowano

Tylko gdzie dobry lineup na konsole MS? A Age of Empires Online to "fejsbukowa" gra z achievementami. Całkiem znośna ale żeby tym się chwalić to trochę dziwne.

Opublikowano

Lineup taki sam jak i u konkurencji. Nie sorry, lepszy - Forza 4 gniecie kule :)

Opublikowano

Bez jaj no.

M$ ma 3 gry Forze GoW i Halo 4 kiedyśtam.

chyba że to prowo :potter:

Opublikowano

Na x360 zapowiedzieli jeszcze Halo 5 i 6.

A na ps3 w 2012 ma wyjść Twisted Metal, TLG, Sly, Starhawk, Dragon's Crown, Yakuza, Tales of Xillia, bida niesamowita, szykuje się kolejny rok Xboxa :)

Edytowane przez pleju

Opublikowano
Na x360 zapowiedzieli jeszcze Halo 5 i 6. A na ps3 w 2012 ma wyjść Twisted Metal, TLG, Sly, Starhawk, Dragon's Crown, Yakuza, Tales of Xillia, bida niesamowita, szykuje się kolejny rok Xboxa :)

Prawda jest taka że tutaj wymieniłeś poza Starhawkiem same crapy :P

Opublikowano
  • Autor

Haha, dokladnie. The Last Guardian zapowiada sie na crapshota dekady :)

Opublikowano

Prawda to jest taka, ze to ostatni rok z naprawde kozackimi grami na te generacje.

Dawac nowe konsole (pipi)a.

Opublikowano
A na ps3 w 2012 ma wyjść Twisted Metal, TLG, Sly, Starhawk, Dragon's Crown, Yakuza, Tales of Xillia, bida niesamowita, szykuje się kolejny rok Xboxa :)

Nie ma to jak jarać się ex'ami, które 95% ludzi oleje na rzecz jakichkolwiek multiplatform i które na forum kupi 10 osób na krzyż :P Podniecanie się ex'em tylko dlatego, że to ex jest na poziomie dzieciaka zaraz po komunii. Większe zamieszanie od tych gier wywołują pewnie gry z Summer of Arcade na XBLA.

Obok Bioshock Infinite, Mass Effect 3 itp. te gry praktycznie nie istnieją.

Cały przyszłoroczny zestaw Sony bez wahania zamieniłbym na jednego "Bogusława Kratosa 4" albo pełnoprawne Gran Turismo 6 bez żadnego popeliniarstwa.

Czekać tylko jak MaZZeo będzie się podniecał Steel Battalion, Psyko Gunstringer, a ja Fable :P

Opublikowano

Don - to jest temat Console Wars, więc to logiczne że exy i ich liczba będzie wykorzystywana w dyskusjach :sorcerer:

A Steel Battalion, Gunstinger i Fable to gry na Kinecta więc się nie liczą :teehee:;)

BTW. EA ma poczucie humoru. Dzisiaj Dead Space 2 będzie w PSS z ceną €59.99 :lol:

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.