Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ahahahahhahahahaha

przechwytywaniehz.png

Fatality! Na samym Xboxie więcej MW3, niż BF3 w ogóle. No i gdzie jakieś pre-ordery wersji na PC-ta, czyżby nikogo nie interesowała? A może po prostu tak mocnego kompa ma całe 100 osób, które grę pociągną na maksa.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

1,1 mln vs 650 tys to i tak lepsze proporcje niż to co widać na zdjęciach :D pre-ordery na PC nie są rejestrowane w ogóle.

są ciekawsze obrazki ze sklepów

bf3-gerid64.jpg

2s0dabl.jpg

b6eovo.jpg

b7z4no.jpg

amazony z uk i Niemiec

Opublikowano

Gdyby wierzyć takim zestawieniom umieszczanym przez sklepy to do różnych ciekawych wniosków byśmy dochodzili :P

Nie mówię, że w ogóle nie oddają rzeczywistego stanu, ale pewnie trochę im daleko.

Opublikowano

Na tej liście było jeszcze niedawno Diablo 3 z PC-ta, a teraz są Star Warsy od Bioware. Jak na taki hype wokół gry, to wersja na kompa szału nie robi, przynajmniej jeśli chodzi o potencjalną sprzedaż.

Opublikowano

Sprawdziłem pre-ordery Bad Company 2 w takim samym czasie od premiery i było ich 250tys (z czego tylko 95tys na X'a). Prawie 3krotna przebitka w przypadku BF3, pewnie EA i tak jest zadowolone, a pewnie proporcje zwiększą się bo marketing sporo większy niż w przypadku BC2.

Opublikowano

Wszyscy się napalali na E3 i GC jadąc po M$, a tu (pipi) od Sony :P Cały jeden rok mogli się poszczycić wyraźnie większym lineupem gier. Faktycznie było o co drzeć papę ;)

zobaczysz że znowu będą pisać czego to nie zobaczymy na TGS a skończy się na kapitanie Spok jak na E3 albo na fitnessie jak na GC :P

no cóż ps3 wystrzelało się z gier ale można w końcu napisać że to rok ps3 jeśli chodzi o line-up, z nadchodzącymi exami jest podobnie na obu konsolach.

Lineup taki sam jak i u konkurencji. Nie sorry, lepszy - Forza 4 gniecie kule :)

muszą dać nocne wyścigi, wtedy będzie

Opublikowano
Według relacji rodziny, 14-latek wpadł w furię, kiedy prababcia powiedziała mu, że musi przestać grać na komputerze.

Eh ci pecetowcy :/

Opublikowano

Lineup taki sam jak i u konkurencji. Nie sorry, lepszy - Forza 4 gniecie kule :)

muszą dać nocne wyścigi, wtedy będzie

Gościu z IGN godzinę temu zatweetował, że na GC jeden z gości z T10 powiedział mu, że na niektórych trasach będą wyścigi nocne :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Slyszeli, ze bedzie nowy model Wii ? Bedzie bez wtecznej kompatybilonosci tak swoja droga (ciekawe czy cene spuszcza). No ale pisze to tylko, po to zeby moc wrzucic tego gifa:

NZI1E.gif

xD

Opublikowano

Sam newsa wrzucałem :P Ale dzięki Ci za tego iście bajeranckiego gifa :D A co do ceny to te 50$ powinni opuścić.

Opublikowano

Sam newsa wrzucałem :P Ale dzięki Ci za tego iście bajeranckiego gifa :D A co do ceny to do 50$ powinni opuścić.

fix'd

Opublikowano

Na Poly napisali, że Wiedźmin 2 na X360 pokazywany na GC wygląda o wiele lepiej niż na E3 i obecnie można ją zaliczyć do jednych z najładniejszych gier na konsoli. Widać jednak idzie im te kodowanie :)

Opublikowano
  • Autor

:)

Oby opoznienie wyniklo z tego, ze postanowili zrobic port na PS3 i wydac w tym samym momencie. Wypuszczenie gry na PS3 rok po X360 bedzie chvjowym posunieciem ;]

Opublikowano

Nie ma na to szans. Nawet przy pracy z X360 pomagają im ludzie z oddziału M$ w Anglii.

Pół roku - rok po premierze na X360 to jedyny realistyczny termin. Zresztą umowę wydawniczą mają na razie tylko na X360 podpisaną i to jeszcze do końca nie wiedzą z kim ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moim zdaniem - ten cały wieśmin to mocno przereklamowany jest. Ma syndrom gry na 1 raz. Ok, na początku jest fajnie i przy pierwszym podejściu można być nawet oczarowanym, ale do tej gry w ogóle nie chce się wracać. Ot zagrać i zapomnieć, dlatego też nie wróżę zbyt spektakularnego sukcesu tej grze na konsolach. Obstawiam raczej finansową klapę, ale to tylko moje domysły bo sam chciałbym, żeby było inaczej.

Opublikowano

A czy po kilkudziesięciu lub stu godzinach grania w Obliviona miałeś nieodpartą chęć na te same przygody tak o, z marszu? Są gry, które po prostu przechodzi się raz, może dwa. Albo gra się w nie dla klimatu, po 15 latach ;P

Opublikowano

Moim zdaniem - ten cały wieśmin to mocno przereklamowany jest. Ma syndrom gry na 1 raz. Ok, na początku jest fajnie i przy pierwszym podejściu można być nawet oczarowanym, ale do tej gry w ogóle nie chce się wracać. Ot zagrać i zapomnieć, dlatego też nie wróżę zbyt spektakularnego sukcesu tej grze na konsolach. Obstawiam raczej finansową klapę, ale to tylko moje domysły bo sam chciałbym, żeby było inaczej.

Ja tam wszystkie gry przechodzę tylko raz. Nie widzę powodu by grindować drugi raz to samo jak wiem co się stanie :)

Opublikowano

W sumie to zleży od gry. Ja mam tak z większością gier z RPG w nazwie. Osobiście bardzo przyjemnie gra mi się (już po przejściu) w późniejszym czasie w takie gry jak Mafia (fenomen), GTA (to chyba normalne) czy Call of Duty. Ot, jeśli klimat spasuje i gra zapadnie w pamięć to bardzo chętnie do niej wracam (multiplayer swoją drogą, bo tego nie da się "przejść").

Opublikowano

So, in general, it is all about ram,

general RAAM

moj ulubiony locust zownowal PS3 <3

Opublikowano

Czemu żydzą tego ramu do konsoli? Potem wychodzą rodzyny że nawet śmieszny czaczik głosowy konsole nie pociągnie...

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Często była tu mowa o tym dlaczego Sony nie wprowadziło jeszcze cross-game voice chat do PS3. No to macie odpowiedź: nie da się :P

http://www.eurogamer...game-voice-chat

A to odkrycie. Mnie jedyne co w tym zaskoczyło to fakt, że po 5 latach PS3 na rynku ktokolwiek jeszcze się na serio łudził, że się jednak da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.