Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Czemu żydzą tego ramu do konsoli? Potem wychodzą rodzyny że nawet śmieszny czaczik głosowy konsole nie pociągnie...

A co wuja Marcin mówił i o co się spierał? O RAM (pipi)Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

Ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ramu jest okej jak na czasy kiedy kĄsola powstawała.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Moim zdaniem - ten cały wieśmin to mocno przereklamowany jest. Ma syndrom gry na 1 raz. Ok, na początku jest fajnie i przy pierwszym podejściu można być nawet oczarowanym, ale do tej gry w ogóle nie chce się wracać. Ot zagrać i zapomnieć, dlatego też nie wróżę zbyt spektakularnego sukcesu tej grze na konsolach. Obstawiam raczej finansową klapę, ale to tylko moje domysły bo sam chciałbym, żeby było inaczej.

Ja tam wszystkie gry przechodzę tylko raz. Nie widzę powodu by grindować drugi raz to samo jak wiem co się stanie :)

jak dla mnie 90% jest gier na raz bo są gry tak zajebiste jak gearsy że w co-opie można przechodzić wiele razy, gry z dobrymi bonusami po przejściu lub new game + jak RE4/5 oraz gry jak bioshock/infamous że możemy wybrać dobro/zło ;]

Opublikowano

Tylko co za różnica, że w Bioshocku zabijesz/ratujesz dziewczynki? Gameplay jest identyczny, jedynie filmik na koniec się zmienia.

Przechodzę kilka razy grę kiedy jest tego warta - Proste...

Opublikowano

nie wiem czy przeszedłeś oba Bioshocki po 2x, gameplay nie jest identyczny, są małe zmiany ale to zawsze coś.

Zresztą to tylko przykład z wyborami w grze który ma zachęcić do ponownego przejścia gry a nie że dostaniesz całkiem inny gameplay...

Opublikowano

CO do specjalnych akcesoriów do BF3 od Razera

Za mysz przyjdzie nam zapłacić 139,99 euro (około 586,74 zł), klawiatura kosztować będzie z kolei 79,99 euro (335,26 zł). Za 39,99 euro (167,61 zł) kupimy podkładkę, a za 59,99 euro (251,44 zł) pada. Torbę i futerał na iPhone’a 4 natomiast nabędziemy za odpowiednio79,99 euro (335,26 zł) i 19,99 euro (83,78 zł). Wszystkie akcesoria ukażą się w dniu amerykańskiej premiery Battlefielda 3, a więc 25 października.

Komuś chyba dyszel spadł na łeb, że wymyślil takie ceny. Już widzę tych biednych nastolatków, których tatusiowie wydali kupę kasy na ten szyt, płaczących, że jedzie ich jakiś koleś z myszką za 40 pesos Q_Q

A podobno Kinect i PS Move są drogie :blink:

Opublikowano

Ponoć MS ma zlecić produkcję chipów do nowego Xboxa na przełomie 2012/2013.

http://semiaccurate....-name-and-date/

Ciekawe kiedy w takim razie miałaby nastąpić premiera? Początek 2014, czy końcówka 2013? W sumie obie opcje ok i jeszcze odległe.

Opublikowano

Byłoby świetnie.

Opublikowano
  • Autor

Obie gry beda piekne, ale Uncharted moim zdaniem znowu siegnie po miano najpiekniejszej gry na konsole :)

Ja pier.dole, ale do tego listopada sie dluzy... ;/

Opublikowano

Na szczęście do listopada wychodzi wiele innych dobrych gier (m.in. Batman), więc nie ma co narzekać.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
  • Autor

Na szczęście do listopada wychodzi wiele inny dobrych gier (m.in. Batman), więc nie ma co narzekać.

Gacek to wiadomo, ale on wychodzi bardzo blisko Uncharted.

Opublikowano

W 2009 Arkham Asylum mogło być grą roku, ale jednak Uncharted 2 okazał się jeszcze lepszy. Teraz jest zupełnie inaczej, to Batman pokazuje sporo zmian w rozgrywce, a Uncharted 3 to będzie taka odrobinę ładniejsza dwójka i jestem pewien, że nie ma szans na zgarnięcie takich samych ocen jak poprzednik. Wtedy doszedł multiplayer i ogólnie skok jakościowy między pierwszą, a drugą częścią był duży, teraz tego nie ma.

Opublikowano
  • Autor

A ja sadze ze bedzie poziom sredniej ocen taki sam albo o 2 oczka nizej.

A co do Gacka sie zgodze, mysle ze noty zbierze wyzsze od Arkham Asylum. ;)

Opublikowano

BTW te wszystkie typy mogą się okazać gówno warte, bo na ten moment najlepiej ocenioną grą tego roku jest Portal 2 i nie wiadomo, czy jakaś gra zbierze podobne noty.

Opublikowano

[media='']

[/media]

DLA TAKICH GIER WARTO MIEĆ XBOXA!

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

W tym roku kandydatem do GOTY może być jeszcze Skyrim. Jeśli faktycznie gra będzie ciekawsza od Obliviona i wyciągną najlepsze rzeczy z F3.

Opublikowano

Jak dla mnie w tym roku GOTY to zdecydowanie Deus Ex:Human Revolution i Dark Souls. Ale i tak pewnie wygra jakaś strzelanka bądź inny przehype'owany/odtwórczy tytuł.

Opublikowano

Bardziej to mix rpg z fps,niż czysta strzelanka. Zresztą grać w Deus Ex w takim samym stylu jak w inne strzelaniny, czyli klawisz od "fire" i jazda do przodu to istna profanacja dla tej gry. Nie w strzelaniu tkwiła moc pierwszego Deus Ex i mam nadzieję, że i w tej odsłonie tak będzie. Co po ograniu wyciekłej bety może być prawdą.

Opublikowano

Pamięta ktoś jeszcze o Class3 ? Będzie lecieć na Cryengine 3, ciekawe ile będzie ważyć w cyfrowej dystrybucji. Na poly jest fragment prezentujący cykl dnia i nocy:

http://polygamia.pl/...Nieprawda_.html

Ciekawe czy z Class3 faktycznie przejdą do Class4 w MMO, tyle projektów MMO co M$ już skasował to bania mała :P

Tutaj stronka producenta: http://undeadlabs.com/

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.