Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy z Class3 faktycznie przejdą do Class4 w MMO, tyle projektów MMO co M$ już skasował to bania mała :P

Microsoft zeszedł na psy :cray:

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

pisałeś już to kilka razy, w sumie żadna nowość

grają ludzie jeszcze w CoD 4 na PS3? :(

Opublikowano

Rozeszło się parę mln kopii i się pytasz czy ludzie grają :P ? No chyba, że chodzi Ci o jakiś konkretnych "ludzi" ;)

Opublikowano

Ale jak to? Wtedy wyszlo chyba tylko kolejne Halo.

Opublikowano

01.jpg

Ide grac w RDR ;f

Opublikowano

i tak w tym roku Uncharted zarządzi, nie jakieś tam śmieszny fps z power rangers w kosmosie gdzie trzeba tłuc zmutowane kurczaki :bye:

Opublikowano

Niestety alexx, ale musze Cie rozczarowac - gralem w obydwie czesci Uncharted i sa chvjowe, wiec nie sadze, zeby nastepne byly o wiele lepsze, zwlaszcza, ze jest to ex na PS3, konsole, z ktorej gra wyscigowa Gran Turismo 5 wg developerow wycisnela 100% mozliwosci, a i tak woda otaczajaca samochod jest kwadratowa, natomiast czesc aut zostala przeniesiona metoda ctrl+c, ctrl+v z gran turismo 4 z playstation 2. Dodam jeszcze, ze nieznana Ci funkcja cross chat z Xboxa, umozliwiajaca rozmowe z poziomu systemu graczom uzytkujacym w dowolny sposob konsole giganta z Redmont, jest poza zasiegiem playstation 3, gdyz ma zbyt slabe podzespoly i prawdopodobnie przy probie wprowadzenia blizniaczej uslugi na konsoli podupadajacej japonskiej firmy uleglaby ona eksplozji, tak jak inne nieudane urzadzenia od tej firmy, tj. laptopy VAIO. Poza tym sam prezes sony rozkazal podpalenie fabryki z grami, bo nikt ich nie chcial kupowac, wiec chociaz ubezpieczenie dostana.

Opublikowano

też grałem w oba i przestań pitolić takie farmazony bo żal, i wole już trochę kwadratowych samochodów dostać niż tą nudną karierę w Forzie, która kompletnie zanudza po kilku godzinach :whistling:

Te zmutowane kurczaki i tak są mądrzejsze niż przeciwnicy w Uncharted xD

lol

Opublikowano

Rozumiem w takim razie, ze nie grales we wspaniale tytuly dostepne na konsoli Xbox 360 - goraco polecam i doskonale cie rozumiem - sam bronilem sie niegdys przed przesiadka z Pegasusa na PlayStation 1.

Opublikowano

Nie masz - FAIL.

Opublikowano

Z tym kto zdobędzie miano gry roku to naprawdę może być różnie. Tylu miażdżących tytułów w jednym roku nie było od dawna. Posiadacze PS3 będą stawiać na U3, posiadacze Xboxa 360 pewnie na GoW 3 ,a gracze pecetowi na Battfielda 3. Ja oczywiście kciuki trzymam za produkcję mistrzów jakimi bez wątpienia są panowie z Naughty Dog. No ale pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

No tak Uncharted ch,ujowe, GT5 ch,ujowe, Sony ch,ujowe... W końcu tylko M$ może się pochwalić takimi exami:

Nie ma to jak pobiegać Rancornem :rolleyes:

4e4fb5b43d362.gif

Tylko na "boskiego" Xboxa wychodzą gry o wyglądzie (designie) tworzonym przez dzieci w przedszkolu:

Pamiętam, że w Zerówce na plastyce rysowaliśmy podobne bohomazy:

66656549.jpg

Kurde mogłem podesłać Bungie parę szkiców za gówniarza :confused: byłbym zarobiony.

Opublikowano

Mnie tam nie obchodzą takie rankingi bo są po prostu bez sensu, ale taki tytuł dla Uncharted 3 to będzie takie samo kuriozum jak swojego czasu dla MW2.

No bo za co ? Za "te same" skrypty i ładną grafikę ? Polski Wiesiek zasługuje pewnie dużo bardziej niż większość pewniaków. BF3 pewnie dostanie za samą grafikę bo póki co to chyba jedyny motor napędowy tej produkcji wynikający z wykorzystania poweru nowych PC, bo czy tak na prawdę będzie się czymś istotnie różnić od innych FPS'ów na rynku ?

Opublikowano

66656549.jpg

Kurde mogłem podesłać Bungie parę szkiców za gówniarza :confused: byłbym zarobiony.

Jakos podejrzanie podobny do tego pana:

1q6flg.jpg

Jak wlasnie udowodnilem, Sony sciagnelo wyglad najbardziej lansowanej przez siebie postaci od szeregowej pokraki do odstrzalu z serii Halo nalezacej do M$, a wiec niestety, ale zaliczyles EPIC FAILa.

Opublikowano

Wybiórczości ty moja kochana. Ty jesteś jak zdrowie... ;)

Reach_E310_Firefight_Waterfront05.jpg

Opublikowano

Mnie tam nie obchodzą takie rankingi bo są po prostu bez sensu, ale taki tytuł dla Uncharted 3 to będzie takie samo kuriozum jak swojego czasu dla MW2.

No bo za co ? Za "te same" skrypty i ładną grafikę ?

No i to samo tyczy się Girsów trzecich czy Forzy 4 (która swoją drogą wygląda jak trójka) co nie?

Wybiórczości ty moja kochana.

@Yaczes

Kratos to by te maszkary z Hejlo porozrywał jajami. Na nic im by się nie przydała ta ich rzekomo wysoka inteligencja ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

IMO w 2009 roku bardziej na goty zasłużył sobie Batman, mam nadzieje, że w tym roku to właśnie ta gra okaże się znowu być tak rewelacyjna jak część pierwsza i to właśnie ona dostanie tytuł gry roku, bo ileż można się grzać tym samym czyt: Unch/GeOW.

Forzy 4 (która swoją drogą wygląda jak trójka) co nie?

No u Ciebie na monitorze na pewno.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No bo za co ? Za "te same" skrypty i ładną grafikę ? Polski Wiesiek zasługuje pewnie dużo bardziej niż większość pewniaków. BF3 pewnie dostanie za samą grafikę bo póki co to chyba jedyny motor napędowy tej produkcji wynikający z wykorzystania poweru nowych PC, bo czy tak na prawdę będzie się czymś istotnie różnić od innych FPS'ów na rynku ?

To jaką inną "rewolucyjną" grę byś obstawiał do miana gry roku? Praktycznie wszystkie gry brane pod uwagę do miana gry roku są jedynie rozwinięciem poprzednich odsłon, mających co najwyżej lepszą grafikę czy skrypty,bo kto by zmieniał mechanizmy rozgrywki w takich produkcjach skoro są dobre?

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.