Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

IMO w 2009 roku bardziej na goty zasłużył sobie Batman, mam nadzieje, że w tym roku to właśnie ta gra okaże się znowu być tak rewelacyjna jak część pierwsza i to właśnie ona dostanie tytuł gry roku, bo ileż można się grzać tym samym czyt: Unch/GeOW.

Batman Arkham Asylum był i jest rewelacyjny, jednak wtedy Uncharted 2 podniosło poprzeczkę jeszcze wyżej. W sumie to od premiery U2 nie pojawiła się gra, która od początku do końca ciągle czymś zaskakiwała, a spektakularność scen wzrastała z przebiegiem gry. Oceny jakie zebrała (śr 96%) jak najbardziej zasłużone.

Opublikowano
Pewnie to jeszcze nie koniec, ale i tak już sporo mamy tego. Microsoft będzie musiał jakoś ulepszyć swoja płatną usługę, bo inaczej Xbox LIVE kiepsko będzie się prezentował przy darmowym PlayStation Network, który będzie dostępny w PS Vita.

alexx-1 - dziennikarstwo na najwyzszym poziomie.

Opublikowano
Batman Arkham Asylum był i jest rewelacyjny, jednak wtedy Uncharted 2 podniosło poprzeczkę jeszcze wyżej. W sumie to od premiery U2 nie pojawiła się gra, która od początku do końca ciągle czymś zaskakiwała, a spektakularność scen wzrastała z przebiegiem gry. Oceny jakie zebrała (śr 96%) jak najbardziej zasłużone.

Zgadza się ja nie mówię, że nie, ale dla mnie to Batman powinien być nagrodzony a to z uwagi na to, że nikt nie wiedział czego się ma spodziewać po tym tytule, Uncharted już nas w jakiś sposób przygotowało. Można było się spodziewać, żę będzie hicior a Batman był wielką nie wiadomą.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

taka prawda, zabolało? :(

Prawda to jest taka, ze jak wyjdzie nowa konsola od M$, to vita bedzie miala przestarzaly online z miesiecznymi okresami nie-dzialania i funkcjonalnoscia podobna do Xblive z 2005 roku, tak jak PS3 ma funkcjonalnosc podobna do Xboxa 1. Niedlugo po Vita wyjdzie nowy X, z nowymi ficzersami, o ktorych inzynierowie plejstona nawet nie snili i nie bedzie mozliwosci ich pozniejszej implementacji, bo znowu zabraknie RAMu albo kilku megahercow na procu.

Opublikowano
  • Autor

66656549.jpg

Kurde mogłem podesłać Bungie parę szkiców za gówniarza :confused: byłbym zarobiony.

Jakos podejrzanie podobny do tego pana:

1q6flg.jpg

Jak wlasnie udowodnilem, Sony sciagnelo wyglad najbardziej lansowanej przez siebie postaci od szeregowej pokraki do odstrzalu z serii Halo nalezacej do M$, a wiec niestety, ale zaliczyles EPIC FAILa.

Ale teraz odpier.doliłeś pieknęgo FAILA. Jeden z większych w tym temacie.

Opublikowano

Bardziej to mix rpg z fps,niż czysta strzelanka. Zresztą grać w Deus Ex w takim samym stylu jak w inne strzelaniny, czyli klawisz od "fire" i jazda do przodu to istna profanacja dla tej gry. Nie w strzelaniu tkwiła moc pierwszego Deus Ex i mam nadzieję, że i w tej odsłonie tak będzie. Co po ograniu wyciekłej bety może być prawdą.

To nie jest profanacja tylko jeden z sposób przejścia gry. Tak było w jedynce tak będzie w HR. Nie przesadzajmy, jak ktoś chce pograć ala shooter to dlaczego nie? (jak ja teraz ME2)

Opublikowano

66656549.jpg

Kurde mogłem podesłać Bungie parę szkiców za gówniarza :confused: byłbym zarobiony.

Jakos podejrzanie podobny do tego pana:

1q6flg.jpg

Jak wlasnie udowodnilem, Sony sciagnelo wyglad najbardziej lansowanej przez siebie postaci od szeregowej pokraki do odstrzalu z serii Halo nalezacej do M$, a wiec niestety, ale zaliczyles EPIC FAILa.

Ale teraz odpier.doliłeś pieknęgo FAILA. Jeden z większych w tym temacie.

Niestety Voytec, nie moge Cie przepuscic do 4 klasy - nie rozumiesz prostych zartow.

Opublikowano

Te zmutowane kurczaki i tak są mądrzejsze niż przeciwnicy w Uncharted xD

lol

Wiem, czasem ciężko przyjąć fakty na klatę :/

http://www.youtube.com/watch?v=M7pr8DTgsMM

jak to mówi boban z pewnego forum "UNCHARTED!!!!!!!!!!!!1111111111"

Muehehhe, jest beka.

Grunty z Halo są nawet mądrzejsze od Kratosa, który przez 5 gier które wyszły do tej pory (ale Sony gwałci tą markę) jedyne co robi to drze mordę.

Opublikowano

up: pewnie na easy odpalone a na początku to jest bug, też mi coś

Prawda to jest taka, ze jak wyjdzie nowa konsola od M$, to vita bedzie miala przestarzaly online z miesiecznymi okresami nie-dzialania i funkcjonalnoscia podobna do Xblive z 2005 roku, tak jak PS3 ma funkcjonalnosc podobna do Xboxa 1. Niedlugo po Vita wyjdzie nowy X, z nowymi ficzersami, o ktorych inzynierowie plejstona nawet nie snili i nie bedzie mozliwosci ich pozniejszej implementacji, bo znowu zabraknie RAMu albo kilku megahercow na procu.

tak, ale będziesz potrzebował do tego Kinect 2 za 700 zł, który pewnie będzie tak samo potrzebny graczom jak obecny, powodzenia ;] w sumie z tych przydatnych funkcji i tak nie wiele można już zaoferować, to przy PS Vita spokojnie mi wystarczy i jest ZA DARMO :whistling:

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

i tak w tym roku Uncharted zarządzi, nie jakieś tam śmieszny fps z power rangers w kosmosie gdzie trzeba tłuc zmutowane kurczaki :bye:

miło że porównujesz U3 z odświeżoną grą z 2001, wiadomo że do gyrosów startu nie ma :music:

Dla Marcusa, U3 to jak ten jeden biedny locust

723775o_1.gif

No tak Uncharted ch,ujowe, GT5 ch,ujowe, Sony ch,ujowe... W końcu tylko M$ może się pochwalić takimi exami:

Nie ma to jak pobiegać Rancornem :rolleyes:

4e4fb5b43d362.gif

Tylko na "boskiego" Xboxa wychodzą gry o wyglądzie (designie) tworzonym przez dzieci w przedszkolu:

Pamiętam, że w Zerówce na plastyce rysowaliśmy podobne bohomazy:

66656549.jpg

lepszy The Last Guardian

the-last-guardian_sad-eyes.jpg

i pierwszy gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=ZWnW-OuggoE

Opublikowano

tak, ale będziesz potrzebował do tego Kinect 2 za 700 zł, który pewnie będzie tak samo potrzebny graczom jak obecny, powodzenia ;] w sumie z tych przydatnych funkcji i tak nie wiele można już zaoferować, to przy PS Vita spokojnie mi wystarczy i jest ZA DARMO :whistling:

Rozumiem, ze sony postanowilo za darmo rozdawac te crapiaste vity?

Juz liczylismy, ze w pelni funkcjonalny zestaw move dla 2 graczy wychodzi drozej niz Kinect.

Opublikowano

chodziło mi o usługę online do której nie trzeba dopłacać, aż tak ciemny jesteś?

Opublikowano

Grunty z Halo są nawet mądrzejsze od Kratosa, który przez 5 gier które wyszły do tej pory (ale Sony gwałci tą markę) jedyne co robi to drze mordę.

W jakim sensie gwałci, skoro każda jest bardzo dobra? Słabe gry to były np w RE (jakieś gun survivory). GOW zawsze trzymał wysoki poziom bez względu na platformę.

Opublikowano

alex: juz myslalem, ze SONY bedzie rozdawalo nowe konsole za darmo! O ja glupi!

<facepalm>

Opublikowano

W PS3 ramu brakuje nie tylko na cross game chata, już przy Ressistance 3 nie wyrabia i trzeba było obicnać rozdziałkę o 25% w stosunku do Res 2 i teraz jest nawet mniej niż w Call of Duty. A dzisiaj czytałem w psxe że gra graficznie to najwyższa półka, lol.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No niestety Mazzeo niedlugo fani PS3 nie beda mogli sie smiac z WII, ze smiga w 480p, bo to niedlugo bedzie graficzny standard exow na ps3.

Opublikowano

Mnie tam nie obchodzą takie rankingi bo są po prostu bez sensu, ale taki tytuł dla Uncharted 3 to będzie takie samo kuriozum jak swojego czasu dla MW2.

No bo za co ? Za "te same" skrypty i ładną grafikę ?

No i to samo tyczy się Girsów trzecich czy Forzy 4 (która swoją drogą wygląda jak trójka) co nie?

Wybiórczości ty moja kochana.

W Girsach 3 wywrócili do góry nogami cały system Hordy, który teraz nie ma nic wspólnego z tym co było w poprzedniej części i rozpisali całą kampanię tak by co-op dla 4 osób miał ręce i nogi. Pod względem zmian Uncharted 3 nie jest nawet cieniem nowej odsłony gry od Epic.

Co do Forza 4. Pomijam grafikę bo bzdury totalne piszesz, ale jeśli idzie o nowości względem poprzedniej części: całkowicie nowy model jazdy; 12 i 16 aut na trasie zamiast 8; alternatywne pory dnia na trasach; Autovista z komentarzami Clarksona; pełna licencja Top Gear i związane z tym eventy; Rivals Mode - autolog zaimplementowany tak w karierze jak i w multi; Car Clubs - zrzeszanie graczy w wirtualnych teamach, w których dzielą dosłownie wszystko; nowy poziom trudności Ai + opcja restrykcji klas + opcja ulepszania aut przez przeciwników; chyba pierwszy przypadek importu profilu z poprzedniej części w grze wyścigowej... Plus nowe auta, lokacje, eventy i tryby. Lepsza grafika to tylko malutka część nowej Forzy.

Trzeba być ignorantem by Uncharted 3 w swojej zastałej formule z Uncharted 2 porównywać pod względem zmian z Gears 3 i Forza 4.

My point is, że nikt nie mógł przeżyć jak to MW2 będąc odświeżonym MW dostało GOTY, ale jakby teraz Uncharted 3 dostało w ten sam sposób GOTY to wszyscy by przyklasnęli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don zostaw słupka, on do wstawiania gifów prześmiewczych z kinecta i robienia beki z Halo zawsze pierwszy, ale po ostatniej konfie Sony na gamescom to cicho pewnie siedział xD

Ide szukać gifów z tej konfy bo też beka była.

Opublikowano

W PS3 ramu brakuje nie tylko na cross game chata, już przy Ressistance 3 nie wyrabia i trzeba było obicnać rozdziałkę o 25% w stosunku do Res 2 i teraz jest nawet mniej niż w Call of Duty. A dzisiaj czytałem w psxe że gra graficznie to najwyższa półka, lol.

Nie wiem za bardzo co ma RAM do rozdziałki? a Call of Duty wygląda dobrze nawet w tej niższej rozdziałce, pewnie sam przy Hejlo 3 sikaleś jako to grafa wspaniała, a pewnie ma niższą rozdziałkę niż Res3, do tego gorzej wygląda.

fajnie się tak pokłócić od czasu do czasu, co nie ^^

Opublikowano

Zgadzam sie Don. Sytuacja jest analogiczna do tej jak padla usluga sieciowa na dlugie tygodnie. Fanboje twierdzili, ze to super, ze psn nie dziala, bo wreszcie mozna pograc w singla, albo obejrzec film na bluray xD Teraz ciesza sie, ze zagraja w niemalze dokladnie to samo, bo "po co zmieniac cos co i tak jest niezle" :rolleyes:

Opublikowano

W Extreme to Butcher pisał, że gość z DICE mu powiedział, że BF3 konsolowy będzie ładniejszy niż na piecu. Na 100% było coś takiego w zapowiedzi sprzed kilku miechów. Ostatnio to w ogóle kopalnia rodzynów. A co do Resistance to widać gołym okiem, że budżet był cięty.

Opublikowano

No nie dziwne, ze byl ciety, bo jak zwykle nikt tego (pipi) nie kupi. Podziwiam sony, bo ciagnie te crapy, mimo, ze nikt w nie nie gra.

Opublikowano

Zwyrol przecież MaZZ sobie jaja robi odnosząc się do tego jak to wszyscy sikali, że Halo czy Alan są w sub HD, a jak Res 3 też będzie to cisza. W ten sam deseń robi to z gwałceniem Kratosa no bo przecież wypuszczenie na rynek większej liczby Halo czy Gears'ów to "milking", ale oczywiście tylko w jedną stronę.

Przecież małego stażu w tym temacie nie masz ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.