Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jak grasz w HALO to nie jesteś prawdziwym mężczyzną. Jesteś pryszczatym gimbusem, którego koledzy w szkole wrzucają do śmietnika i podtapiają w sedesie ;) Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły zamiast gumy i sra granatami.

fixed 2

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

God of War

God of War II

God of War Chains of Olympus

God of War III

God of War HD Collection

God of War Ghost of Sparta

God of War PSP remastered (czy jak to nazwać, chodzi o części skonwertowane z PSP na PS3)

jedziemy dalej

Little Big Planet

Little Big Planet 2

Little Big Planet PSP

Little Big Planet PSV

+ coś tam z sackboyem

Resistance

Resistance 2

Resistance 3

Resistance Retribution

Resistance Burning Skies

Killzone

Killzone 2

Killzone Liberation

Killzone 3

Killzone PSV

ahh ten milking by Sony :confused:

Sony ma przynajmniej kilka tytułów które może "doić". MS nie ma za bardzo takiego wyboru,bo u nich wymyślenie nowej serii przychodzi naprawdę z trudem :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jak grasz na PC to nie jesteś prawdziwym mężczyzną. Jesteś pryszczatym gimbusem, którego koledzy w szkole wrzucają do śmietnika i podtapiają w sedesie ;) Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły zamiast gumy i sra granatami.

fixd

a czemu pc kąsolotrolomaniaczku?

czym do pyty rozni sie pc od konsoli? O_o

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Dance Central jest hardcorowe :)

Nie ma to jak "wiedza" :)

Opublikowano

czym do pyty rozni sie pc od konsoli? O_o

pc sluzy do pracy a konsola do zabawy.

simple

Opublikowano

Ale np.: ps2 polaczone w klaster sluzylo Saddamowi do sterowania rakietami dalekiego zasiegu.

Opublikowano

Ale np.: ps2 polaczone w klaster sluzylo Saddamowi do sterowania rakietami dalekiego zasiegu.

a us navy wykorzystuje klaster ps3 na linuxie aby grac w tux racer'a

Ja (pipi)e ...

Opublikowano

Słucham, masz coś więcej do powiedzenia?

nie musze, bo widzę że grałeś w tylko jedną strategię na konsoli

Opublikowano

pc sluzy do pracy a konsola do zabawy.

simple

No to napisał przecież, że konsola do zabawy,

Opublikowano

gdyby zrobili wyścigi z hejlo też byś sikał z podniety?

gniew kejna zjada te halo wars, w sumie HW dla mnie najgorsze z tych co wymieniles (oprocz Supreme Comander bo nie gralem), za proste to bylo i szybko sie nudzilo

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Face it alexx, można się spierać czy Halo Wars to NAJLEPSZY rts na konsolach, ale na pewno TOP2. Gra zyskała powszechne uznanie jako jako jedna z najlepszych/najlepsza strategia na konsolach i Twoje denne biadolenie nic tu nie pomoże. Chyba jedyny znaczący minus tej produkcji to brak kampanii Convenantów.

Halo Wars to takie MW1 strategii na konsolach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko .jpg'i z neta Ci pozostały bo klawiatura tych Twoich bzdur już nie przyjmuje :)

Opublikowano

szkoda klawiatury żeby odpisywać na takie bzdury :bye:

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

No na pewno ciężko byłoby wymyślić coś konstruktywnego dla uzasadnienia tezy Kane's Wrath > Halo Wars. Na pewno przydałaby się bujna wyobraźnia i finezja w posługiwaniu się językiem na poziomie Homera.

@down: Co za jeleń :D Koniec tematu.

Opublikowano

No na pewno ciężko byłoby wymyślić coś konstruktywnego dla uzasadnienia tezy Kane's Wrath < Halo Wars. Na pewno przydałaby się bujna wyobraźnia i finezja w posługiwaniu się językiem na poziomie Homera.

fixed :whistling:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne...i_mniej_3D.html

Jeśli to prawda to takimi decyzjami kopią sobie głębszy dół. Ciekawe kto kupi stary model...

Nowy model z dwoma gałami ok, ale jeśli tak ma to wyglądać to powinno być od samego początku. Pierwsi nabywcy czytając takie rewelacje pewnie robią oczy jak 5 zł O_O

Szczerze mówiąc wątpię by takie zmiany wprowadzili do rewizji.

Opublikowano

z tym 3DS Nintendo pojechało, gratuluje tym którzy kupili pierwszy model za ponad 1k...

Edytowane przez Stona

Opublikowano

+ Dodał MODERATOR
A później przychodzi jakiś PeCetowy Stona , wlepia warny i gasi światło :diablo:

Kolejne wycieczki będą nagradzane statusem 'persona non grata' na kilka dni.

Opublikowano

te despoto uciekaj stąd!

idz sobie zaloz jakis wlasny temat Desktop war z i walcz z fanami Maca :P

Opublikowano

Aaaaahhh, cudownie, temat znów kipi od kretyńskich argumentów i wojenka 360 vs PS3 w końcu trzyma "poziom", ale zaraz, co to(?)....to biedrona ;| Przybył on ze swoim kochanym Pjecetem i zniszczył tą wzajemną nienawiść posiadaczy konsolek...ehhh, jaka szkoda. Mimo wszystko liczę, że Panowie macię jeszcze troszku inwencji twórczej i sporo rodzynów na następnych stronach tematu się urzeczywistni, tak trzymajcie, bo beka jest ponad przeciętna :D

Edytowane przez zloto

Opublikowano

ja już nic nie pisze, bo Stona mi skasuje :(

w ogole mi sie juz to znudzilo :P

Edytowane przez alexx-1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.